Internet elérés Németországban
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
* Igaz ennek trükkje van!
DCT
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- DrWatson
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 15
Ezért vadászok valami olyanra, amihez nem kell kiépítés, mégis működik, és nem 15-30 GB a korlát.
Hozzátenném, hogy nem letöltögetni akarok, hanem egyszerűen a videoskype 20 perc alatt 500 Mb-ot eszik meg minimum. Napi egy óra beszélgetéssel számolva elég sok GB jön ki.
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
DrWatson írta: Igen, pont ilyen információkat szeretnék kapni. Nem fontos a vodafone, bármelyik szolgáltató megfelel, csak tudjam magammal vinni egyszerűen, ha elköltözöm. A stick-es net nem jön szóba, mert a 15 Gb adatforgalom nem elég egy hónapra.és ha még szeretnék, az meg irreálisan drága.Ezért vadászok valami olyanra, amihez nem kell kiépítés, mégis működik, és nem 15-30 GB a korlát.
Hozzátenném, hogy nem letöltögetni akarok, hanem egyszerűen a videoskype 20 perc alatt 500 Mb-ot eszik meg minimum. Napi egy óra beszélgetéssel számolva elég sok GB jön ki.
No, de hányszor költözöl évenként?
DCT
- DrWatson
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 15
Jelenleg egy panzióban lakom. Innen el szeretnék költözni, amint a lehetőségeim engedik.
Ha már egy lakást fogok bérelni, akkor a vezetékes internet lesz a megoldás, de addig kénytelen vagyok mást keresni.
Mivel a szobámban nincsen sem telefonkábel, sem LAN csatlakozó a falban, ezért kell valamilyen mobil megoldás.
A Stickek, mint írtam, az adatforgalmi korlát alacsony szintje miatt nem jöhetnek szóba.
Mást egyenlőre nem találtam, de hátha valaki tud jobbat.
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Ott a megoldás! Ha már egy lakást fogsz bérelni, nem lesz szükséged a mobil netre. Nem mást vagy kénytelen keresni hanem várni vagy kénytelen. Vagy mobilnetről nyomod vagy nem. 1xű ez.DrWatson írta: Ha már egy lakást fogok bérelni, akkor a vezetékes internet lesz a megoldás, de addig kénytelen vagyok mást keresni.
- blankuci
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 36