5 napos rendszám
- vandor
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
Nézz körül itt: www.strassenverkehrsamt.de/kfz-zulassung-kurzzeitkennzeichen
Én is használom soha nem volt semmi gond.
Az nem véd meg a gonosztól, hogy nem hiszel benne!
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- torres18
- Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 3
- Athena1985
- Nem elérhető
- Premium Member
- Köszönetek: 332
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
torres18 írta: Mondjuk még vmi nem világos számomra, mégpedig, ha én veszek vkitől itt egy autót, azt hogy hozom el tőle? Mert a piros rendszámhoz kell az autó forgalmija, amit ugyebár nem fogok megkapni a tulajtól, h én majd intézek rendszámot, aztán jövök, sőt nekem azt mondták, h az autóval oda kell menni az okmányirodához (nem tudom minek, majd ezt még meglátom, ha ott leszek) ami szintén bajos, ha még a kocsi nincs is nálam, vagy rendszám nélkül viszem, vagy mégis hogyan, trélerrel, vagy esetleg még veszek rá előtte egy sárga 5 naposat is 100euróért, h utána vehessek rá egy pirosat, h haza tudjam vinni? szóval ezt még vki leírhatná, ha tudja, mert ez az autó most úgy került hozzám, h a kereskedő elhozta a saját piros rendszámával, de mi van ha magánszemélytől veszek, vagy olyantól, aki nem hozza el nekem ide??
Magánszemélytől is rendszámosan veheted az autót! A volt tulaj jelenti a biztosítónak, hogy eladta neked. Minden érvényes: a müszaki, a rendszám, csak a tulaj változott. (Tudtommal a biztositás még 1 hónapig él.) Ennyi! Te haza viszed a saját kerekein a kocsit, (mintha kölcsön kocsi lenne)átjelented és kapsz rá magyar rendszámot. (A németet meg leadod.) **Ha itt élsz akkor a lakhelyed szerint kapsz itt másik rendszámot! Itt Németországban, még leadnod sem kell a rendszámot ha itt lax, csak érvénytelenitei!
Miért bonyolítod?
** Azt nem tudom, hogy Mo.-on hogyan tudod
forgalomba helyezni. Ezt otthon kérdzd meg!
DCT
- torres18
- Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
Habár még persze sosem próbáltam, de elég hihetetlennek hangzik, bár úgy legyen!
- torres18
- Témaindító
- Nem elérhető
- New Member