5 napos rendszám
- torres18
- Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 3
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- torres18
- Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
kfz írta: Szia!
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
A sárga 36,60 öt napra a piros 64,95 harminc napra .....nincs tízezer Ft a különbség, a bírság viszont itthon is több mint 50.000 Ft ha lejárt
ezt nagyon köszönöm ezt a piros rendszámos dolgot, de azt írja ez az oldal, h amit te is írtál 64,95 darabja, az most mire vonatkozik, mert ugye egy autóra 2darab kell:) vagy ezt, h érti, h pro Stück?
- kfz
- Nem elérhető
- Elite Member
- Köszönetek: 208
torres18 írta:
ezt nagyon köszönöm ezt a piros rendszámos dolgot, de azt írja ez az oldal, h amit te is írtál 64,95 darabja, az most mire vonatkozik, mert ugye egy autóra 2darab kell:) vagy ezt, h érti, h pro Stück?
A német TÜV elvileg keményebb mint a hazai maszatolás,de hogy az uniós ajánlást ez esetben átvettük e (??) mármint, hogy az EU-s műszakit el kell mindenütt fogadni, nem tudom. Okmányirodában meg hatósági műszaki vizsgás helyeken érdeklődj telefonon. Ezt nem tudom sajnos.
A rendszám természetesen 2db-ra értendő, mivel egy sorozatszámot nem lehet kétszer eladni. A motorkerékpárra , utánfutóra 1 db jár a személyautóra meg naná, hogy kettő. De mondom...már pár éve nem hoztam semmit így akár az ellenkezője is igaz lehet
"Színház az egész világ"
"Ne vedd tul komolyan az eletet....ugy sem eled tul... "
- torres18
- Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
kfz írta:
torres18 írta:
A német TÜV elvileg keményebb mint a hazai maszatolás,de hogy az uniós ajánlást ez esetben átvettük e (??) mármint, hogy az EU-s műszakit el kell mindenütt fogadni, nem tudom. Okmányirodában meg hatósági műszaki vizsgás helyeken érdeklődj telefonon. Ezt nem tudom sajnos.
A rendszám természetesen 2db-ra értendő, mivel egy sorozatszámot nem lehet kétszer eladni. A motorkerékpárra , utánfutóra 1 db jár a személyautóra meg naná, hogy kettő. De mondom...már pár éve nem hoztam semmit így akár az ellenkezője is igaz lehet
rendben, köszönök mindent, főleg ezt a piros rendszámos dolgot, ha meglesz a dolog megírom h ment, és mi mennyibe volt:)
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
kfz írta:
DECOTEXT írta: Mindenképpen le kell müszakiztatni.
Mindenképpen nem...hacsak nem változott a módi. Volt valami ideiglenes vizsga....mint itthon....azt dobták rá vagy a rendszámosnál, vagy egy TÜV állomáson. Persze mindenképp TÜV-ös volt a papír, de nem egy komplett HU volt az tuti. Ha változott a helyzet akkor bocs
A nagy helyzet az az, hogy tök mindegy, hogy a TÜV menyire nézi át, ha kiad egy ilyen ideiglenes HU-t, akkor az érvényes. Erre utaltam hogy egy ilyen kell (legalább)! Ebben az esetben ugyanis a "labda" a TÜV-é és az új tulaj viheti legálisan a kocsit közuton, saját gumikon! Legtöbbször ilyen esetben sok minden felett szemethúnynak, ha a fék és legalább a gumik jók! Szivesen küldik a romokat külföldre! (Egyébként, tudtommal nem sárga kell neki, hanem kiviteli piros, korlátozott idejü.)
DCT
- Ravi79
- Látogató