Szobalány állás és fizetés
- kisne
- Nem elérhető
- Premium Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 143
12 éve 9 hónapja #13842
Írta: kisne
kisne válaszolt a következő témában: Szobalány állás és fizetés
Szio Athene
Én is panzioban vagyok szobalány már május 1-től előtte otthon szalonban dolgoztam mint maszőr- pedikürős és bizony én már benne vagyok a korban , de én van mikor 12 szobát takaritok ki, de engem nem viselt meg a munka nehézsége szerintem ha a fortélyokat megtanulod, akkor sokkal de sokkal kőnnyebb munka mint a masszőrség
Én 7 euroért dolgozom oránként, reggel szervirozom a reggelit és mikor elhuz a kedves vendég takaritom a szobát .
Háll Istennek itt nemvoltak még vérlázito dolgok, rendetlen vendégek, cigizők, piszkosak azok igen,de erre vállalkoztunk, hogy takaritjuk mit is akarunk akkor?
Borravalot ne is igen várj Németek nem adnak, máshol sem ,szobáért még ugyse.
Én talán 1 év alatt ha kaptam 15 eurot
Persze nekem se ez a vég célom, probálkozom a masszázsal , és pedikürrel,csak ugye megint a németek németet akar és van bellőlük egy csomo,de nem adom fel én sem
Kitartás és ha nem jo neked máshol kell keresni.
Üdv.Terézia
Én is panzioban vagyok szobalány már május 1-től előtte otthon szalonban dolgoztam mint maszőr- pedikürős és bizony én már benne vagyok a korban , de én van mikor 12 szobát takaritok ki, de engem nem viselt meg a munka nehézsége szerintem ha a fortélyokat megtanulod, akkor sokkal de sokkal kőnnyebb munka mint a masszőrség
Én 7 euroért dolgozom oránként, reggel szervirozom a reggelit és mikor elhuz a kedves vendég takaritom a szobát .
Háll Istennek itt nemvoltak még vérlázito dolgok, rendetlen vendégek, cigizők, piszkosak azok igen,de erre vállalkoztunk, hogy takaritjuk mit is akarunk akkor?
Borravalot ne is igen várj Németek nem adnak, máshol sem ,szobáért még ugyse.
Én talán 1 év alatt ha kaptam 15 eurot
Persze nekem se ez a vég célom, probálkozom a masszázsal , és pedikürrel,csak ugye megint a németek németet akar és van bellőlük egy csomo,de nem adom fel én sem
Kitartás és ha nem jo neked máshol kell keresni.
Üdv.Terézia
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Numma
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Athene
- Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 7
12 éve 9 hónapja #13845
Írta: Athene
Athene
Athene válaszolt a következő témában: Szobalány állás és fizetés
Szia Kriemhild!
Nagyon jókat írtál, és megfontolandó! Addig, amíg nincs jobb lehetőségem, kénytelen vagyok nyelni (((((( sajnos nekem is tanulnom kell a németet, mert sokat felejtettem!
Addig pedig nem pattoghatok!
Nagyon jókat írtál, és megfontolandó! Addig, amíg nincs jobb lehetőségem, kénytelen vagyok nyelni (((((( sajnos nekem is tanulnom kell a németet, mert sokat felejtettem!
Addig pedig nem pattoghatok!
Athene
- Numma
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 8
12 éve 9 hónapja #13850
Írta: Numma
Numma válaszolt a következő témában: Szobalány állás és fizetés
Szia kisne!
Nagyon jókat írtál!
Én is szeretnék elhelyezkedni szobalánynak,a környéken a meghirdetett helyekre be is adtam már..szerinted érdemes személyesen is beadni hotelekbe?!
Te merre élsz?Merre dolgozol?
Várom válaszod,köszönettel: Numma
Nagyon jókat írtál!
Én is szeretnék elhelyezkedni szobalánynak,a környéken a meghirdetett helyekre be is adtam már..szerinted érdemes személyesen is beadni hotelekbe?!
Te merre élsz?Merre dolgozol?
Várom válaszod,köszönettel: Numma
- Athene
- Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 7
12 éve 9 hónapja #13852
Írta: Athene
Athene
Athene válaszolt a következő témában: Szobalány állás és fizetés
Szia kisne!
Igen teljesen igazad van! Én itt belecsöppentem ebbe és egyenlőre muszájból vagyok kénytelen eltűrni.
Biztosan a technikám nem olyan, és azért fáj a derekam, na meg azért is mert Én is benne vagyok a korban túl a 4 X is , még ha sokan 30-33-nak néznek is
Tudom, hogy jön majd jobb is mint ez
Köszönöm a biztatást!
Üdv: Athene
Igen teljesen igazad van! Én itt belecsöppentem ebbe és egyenlőre muszájból vagyok kénytelen eltűrni.
Biztosan a technikám nem olyan, és azért fáj a derekam, na meg azért is mert Én is benne vagyok a korban túl a 4 X is , még ha sokan 30-33-nak néznek is
Tudom, hogy jön majd jobb is mint ez
Köszönöm a biztatást!
Üdv: Athene
Athene
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1407
12 éve 9 hónapja #13855
Írta: DECOTEXT
Ecseteld már ezt a csodát!
DCT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Szobalány állás és fizetés
S ezzel a pár órás munkakörrel milyen kapcsolatod van anyanyelvűekkel? (Pláne, hogy a legtöbb szinesbőrű kolega.) Az meg soha nem pattogás, ha a törvényes kereteket követeled. Ez már itt nem Mo.! Noha, otthon is lehetne követelni, csak hát mindenkinek ezt kéne tennie! Előttem egyébként még mindig egy nagy titok, hogy ebből a fiztésből, hogyan lehet megélni Hamburgban!Athene írta: Nagyon jókat írtál, és megfontolandó! Addig, amíg nincs jobb lehetőségem, kénytelen vagyok nyelni sajnos nekem is tanulnom kell a németet, mert sokat felejtettem! Addig pedig nem pattoghatok!
Ecseteld már ezt a csodát!
DCT
- szmanyi
- Látogató
12 éve 9 hónapja #13859
Írta: szmanyi
szmanyi válaszolt a következő témában: Szobalány állás és fizetés
Azért az nagy bátorság,hogy szerződés nélkül dolgozik valaki egy 4* szállodában,de mindegy hány csillagos,az ellenőrzés mindenhol él.Ha elkapnak nem csak a munkáltatod fizet hanem te is és még más szankciók is várnak rád.Nálunk minden évben van .