Szobalány állás és fizetés

Több
12 éve 9 hónapja #13842 Írta: kisne
kisne válaszolt a következő témában: Szobalány állás és fizetés

Szio Athene

Én is panzioban vagyok szobalány már május 1-től előtte otthon szalonban dolgoztam mint maszőr- pedikürős és bizony én már benne vagyok a korban , de én van mikor 12 szobát takaritok ki, de engem nem viselt meg a munka nehézsége :blush: szerintem ha a fortélyokat megtanulod, akkor sokkal de sokkal kőnnyebb munka mint a masszőrség :blush: :blush:
Én 7 euroért dolgozom oránként, reggel szervirozom a reggelit és mikor elhuz a kedves vendég takaritom a szobát .
Háll Istennek itt nemvoltak még vérlázito dolgok, rendetlen vendégek, cigizők, piszkosak azok igen,de erre vállalkoztunk, hogy takaritjuk mit is akarunk akkor?
Borravalot ne is igen várj Németek nem adnak, máshol sem ,szobáért még ugyse. :sick:
Én talán 1 év alatt ha kaptam 15 eurot :P
Persze nekem se ez a vég célom, probálkozom a masszázsal , és pedikürrel,csak ugye megint a németek németet akar és van bellőlük egy csomo,de nem adom fel én sem
Kitartás és ha nem jo neked máshol kell keresni.
Üdv.Terézia
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Numma

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 9 hónapja #13845 Írta: Athene
Athene válaszolt a következő témában: Szobalány állás és fizetés

Szia Kriemhild!

Nagyon jókat írtál, és megfontolandó! Addig, amíg nincs jobb lehetőségem, kénytelen vagyok nyelni :((((((( sajnos nekem is tanulnom kell a németet, mert sokat felejtettem!
Addig pedig nem pattoghatok!

Athene :)

Több
12 éve 9 hónapja #13850 Írta: Numma
Numma válaszolt a következő témában: Szobalány állás és fizetés

Szia kisne!

Nagyon jókat írtál!
Én is szeretnék elhelyezkedni szobalánynak,a környéken a meghirdetett helyekre be is adtam már..szerinted érdemes személyesen is beadni hotelekbe?!
Te merre élsz?Merre dolgozol?

Várom válaszod,köszönettel: Numma

Több
12 éve 9 hónapja #13852 Írta: Athene
Athene válaszolt a következő témában: Szobalány állás és fizetés

Szia kisne!

Igen teljesen igazad van! Én itt belecsöppentem ebbe és egyenlőre muszájból vagyok kénytelen eltűrni.
Biztosan a technikám nem olyan, és azért fáj a derekam, na meg azért is mert Én is benne vagyok a korban túl a 4 X is , még ha sokan 30-33-nak néznek is :D
Tudom, hogy jön majd jobb is mint ez :)

Köszönöm a biztatást!

Üdv: Athene

Athene :)

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
12 éve 9 hónapja #13855 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Szobalány állás és fizetés

Athene írta: Nagyon jókat írtál, és megfontolandó! Addig, amíg nincs jobb lehetőségem, kénytelen vagyok nyelni sajnos nekem is tanulnom kell a németet, mert sokat felejtettem! Addig pedig nem pattoghatok!

S ezzel a pár órás munkakörrel milyen kapcsolatod van anyanyelvűekkel? (Pláne, hogy a legtöbb szinesbőrű kolega.) Az meg soha nem pattogás, ha a törvényes kereteket követeled. Ez már itt nem Mo.! Noha, otthon is lehetne követelni, csak hát mindenkinek ezt kéne tennie! Előttem egyébként még mindig egy nagy titok, hogy ebből a fiztésből, hogyan lehet megélni Hamburgban!
:S

Ecseteld már ezt a csodát! :blink:

DCT

• szmanyi
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 9 hónapja #13859 Írta: szmanyi
szmanyi válaszolt a következő témában: Szobalány állás és fizetés

Azért az nagy bátorság,hogy szerződés nélkül dolgozik valaki egy 4* szállodában,de mindegy hány csillagos,az ellenőrzés mindenhol él.Ha elkapnak nem csak a munkáltatod fizet hanem te is és még más szankciók is várnak rád.Nálunk minden évben van .