Szobalány állás és fizetés
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1145
12 éve 9 hónapja #13764
Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Szobalány állás és fizetés
Így, a Te hozzászólásoddal igen de most már itt kell maradnia.laolaj írta: Szerintem Gergő ez a topic elfért volna abba is amit nekem nyitottál utoljára, a címe valami olyan, Száloda iparban a jutatások vagy mi...
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
Németországi álláshirdetések
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- laolaj
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 45
12 éve 9 hónapja #13766
Írta: laolaj
laolaj válaszolt a következő témában: Szobalány állás és fizetés
Sajnálom, hogy ennyi infót tudtam adni... megyek is alszom egyet, eszek előtte még egy kis csokit nehogy rosszat aludjak!
Tschüss! Träm schön.
Tschüss! Träm schön.
- kriemhild
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 20
12 éve 9 hónapja #13788
Írta: kriemhild
kriemhild válaszolt a következő témában: Szobalány állás és fizetés
Szervusztok! Itt vannak a szobalány keresetek az egész Németországi reegiókban.
Nyilván nagy a különbség, hogy ki, mióta és hol Zimmermädchen! Nem csak nyelvtudást, hanem sok extra-t várhatnak el a Hoteltulajdonosok. Ha valami (magyar) közvetitö vagy Zeitarbeitsfirma van bekapcsolva, akkor sajnos ennyi marad. Ök is élni akarnak, valamiböl! (Természetesen a más munkájából!)
www.gehalt-tipps.de/Gehaltsvergleich/Geh...ermaedchen/8913.html
A Zimmermädchen-ség a Hotelfachfrau vagyis Hotelszakember képzettség egyik alapköve. A szobatisztaság és a WC pucolás is bele tarozik, szóval, aki fel akar jutni a Hotelmanagerségig, annak is végig kell csinálni a pincétöl- a padlásig éjjel-nappal 3 müszakban és mindig mosolyogva! A Zimmermädchenek borravalót is kapnak a vendégektöl, ha megvoltak elégedve! Ezt is be kell számitani!
Nyilván nagy a különbség, hogy ki, mióta és hol Zimmermädchen! Nem csak nyelvtudást, hanem sok extra-t várhatnak el a Hoteltulajdonosok. Ha valami (magyar) közvetitö vagy Zeitarbeitsfirma van bekapcsolva, akkor sajnos ennyi marad. Ök is élni akarnak, valamiböl! (Természetesen a más munkájából!)
www.gehalt-tipps.de/Gehaltsvergleich/Geh...ermaedchen/8913.html
A Zimmermädchen-ség a Hotelfachfrau vagyis Hotelszakember képzettség egyik alapköve. A szobatisztaság és a WC pucolás is bele tarozik, szóval, aki fel akar jutni a Hotelmanagerségig, annak is végig kell csinálni a pincétöl- a padlásig éjjel-nappal 3 müszakban és mindig mosolyogva! A Zimmermädchenek borravalót is kapnak a vendégektöl, ha megvoltak elégedve! Ezt is be kell számitani!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Numma
- Athene
- Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 7
12 éve 9 hónapja #13802
Írta: Athene
Athene
Athene válaszolt a következő témában: Szobalány állás és fizetés
Sziasztok!
Köszönöm a sok hozzászolást. Heti 4 napot megyek 9-13-ig, nem adnak nekem csak 5--6 szobát vegyesen. Borravalóval nagyon ritkán találkozok, lehet, hogy már valaki össze szedi, mire Én megyek dolgozni. Sok a néger bocsánat Afroamerikai dolgozó Hivatalos papírt még nem kaptam állítólag 01.02.2012-től vagyok, vagy leszek bejelentve.Nem kapok ott enni, és nem is igénylem, Amikor haza megyek akkor eszek. Ezt nekem a testvérem intézte, mert Ö dolgozik ebben a Hotelban, de Ö más elszámolásban van, és be is van jelentve. Majd kiderül márciusban kapok úgy is fizetést. Akkor majd meglátom hogyan tovább!
Addig meg leszakad a derekam és paffra megy a kezem
Köszönöm a sok hozzászolást. Heti 4 napot megyek 9-13-ig, nem adnak nekem csak 5--6 szobát vegyesen. Borravalóval nagyon ritkán találkozok, lehet, hogy már valaki össze szedi, mire Én megyek dolgozni. Sok a néger bocsánat Afroamerikai dolgozó Hivatalos papírt még nem kaptam állítólag 01.02.2012-től vagyok, vagy leszek bejelentve.Nem kapok ott enni, és nem is igénylem, Amikor haza megyek akkor eszek. Ezt nekem a testvérem intézte, mert Ö dolgozik ebben a Hotelban, de Ö más elszámolásban van, és be is van jelentve. Majd kiderül márciusban kapok úgy is fizetést. Akkor majd meglátom hogyan tovább!
Addig meg leszakad a derekam és paffra megy a kezem
Athene
- szmanyi
- Látogató
12 éve 9 hónapja #13807
Írta: szmanyi
szmanyi válaszolt a következő témában: Szobalány állás és fizetés
Szia!
bocs de ha 5-6 szobától ennyire ki vagy, akkor ne menj szobalánynak,mert ettől sokkal többet kell meg csinálnod normális szállodákban.Ez csak egy jó tanács.
bocs de ha 5-6 szobától ennyire ki vagy, akkor ne menj szobalánynak,mert ettől sokkal többet kell meg csinálnod normális szállodákban.Ez csak egy jó tanács.
- Numma
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 8
12 éve 9 hónapja #13809
Írta: Numma
Numma válaszolt a következő témában: Szobalány állás és fizetés
Szia kriemhild!
Szomorúan tapasztaltam hogy Frankfurt és környéke nincs felsorolva??
Ennyire nem keresnek erre szobalányokat?
Szerinted azért érdemes személyesen felkeresni a Holetokat?
köszönöm válaszod
Szomorúan tapasztaltam hogy Frankfurt és környéke nincs felsorolva??
Ennyire nem keresnek erre szobalányokat?
Szerinted azért érdemes személyesen felkeresni a Holetokat?
köszönöm válaszod