Németországi munkát keresek

• meryka
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 10 hónapja #11494 Írta: meryka
meryka válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Kedves Adm..! Örömmel írom ezt a levelet...Sikerült munkát találnom Münchennél.. Köszönöm, a Hozzáállásodat, Segítségedet.. így most már szombaton visszatudok menni. Hordózható számítógépem nincs.. de igyekszem kint is jelentkezni. Köszönettel : meryka

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• vargasanyane
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 10 hónapja - 12 éve 10 hónapja #11522 Írta: vargasanyane
vargasanyane válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Azt szerteném megkérdezni mi a baj a végzettségünkkel vagy hogy egyáltalán hova jelentkezzünk, vele. azért írok többesszámban , mert egy kolléganőmmel szeretnénk kimenni dolgozni. Tehát jelentkeztem egy gondozói állásra és vissza írtak hogy ez a végzettség nem elegendő odakintre. Mit kellene még elvégezni hozzá, hogy megfelelő legyen, vagy hogy ilyen végzettséggel milyen munkakört nézzünk. Szoc. gond és áp. érettségi, jogosítvány B kategória, számítógép kezelői végzettségeim vannak. 43 éves vagyok , igaz későn de intenzíven tanulom a németet. Mi megtanultuk az alázatot és nem vagyunk rámenősek, tisztességes munkáért, tisztességes fizetést várunk el és nem többet!
Üdv:Kata

• Eva10
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 10 hónapja #11527 Írta: Eva10
Eva10 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Szia vargasanyane!
En a helyedben megkerdeznem tölük, milyen vegzettsegre van szükseg.
szia:
Eva

Több
12 éve 10 hónapja #11541 Írta: Puskas80
Puskas80 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Sziasztok,

igen az elfelejtettem megírni, hogy mi is a szakmám. Szakács, felszolgáló a végzettségem, de az utobbi 7 évben egy raktárban dolgozok. Az baj, hogy az ingázás lassan megfizethetetlen, és a sok ingázó miatt nem fizetik itt agyon az embereket, mert rengeteg a szlovák, magyar munkaerő, és akkor még a betelepültekről nem is beszéltem. Lehet, hogy először Salzburg környékén kellene körülnéznem, ott rengeteg hirdetést találtam.

• prosperus
  • prosperus profilkép
  • Nem elérhető
  • Elite Member
  • Elite Member
  • Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
Több
12 éve 10 hónapja #11549 Írta: prosperus
prosperus válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Nem tudom hol vegezted az apoloit, de ha 3-eves szakiskolaban az a megfelelö, nem pedig egy gyorstalpaloi a vöröskeresztnel.
A masik, hogy nem mindenhol követelik meg a B2-es nyelvizsgat, mert ezt kint is behozhatod ,ha van egy elegendö alapi nyelvtudasod, ahhoz ,hogy addig mig iskolaba jarsz, mint seged apolo dolgozni tudj.
Termeszetesen minden Examenröl nemet nyelvü forditasok es egy super tabellarische öneletrajzra van szükseg.

Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gergoo

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
12 éve 10 hónapja #11554 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

vargasanyane írta: ... számítógép kezelői végzettségeim vannak.

Én csak arra lennék kiváncsi, hogy ez pontosan mit fed?

Megdöbbenve tapasztaltam ugyanis, hogy otthon (Mo.-on) "informatikai" tanfolyamokat csinálnak, aminek semmi köze az informatikához, csak egy egyszerű rendszer használói és office használói gyorstalpalóról van szó! Vőm gazdasági informatikus. Ő valóban informatikát tanúlt 4,5 évig egyetemen. A matekkönyvve vastagabb volt, mint a Biblia.... a többiről meg azt sem tudtam, hogy mi, mert programozással és hasonló elvont cuccokkal volt tele!

:S
Ismerősöm lánya Budapesten, egy 6 hónapos (!) "informatikai tanfolyamot" végzett, s arról kapott egy oklevelet! Nos, ennek annyi köze volt az informatikához, mint a kazachstáni májusi cserebogár pázási rituáljának a perui baracklekvár főzéshez! Ez csak egy "Anwender" tanfolyam volt, abból is gyengébb fajta, viszont jó drágán!!
;)

DCT
A következő felhasználók mondtak köszönetet: peteratde