Német munkaerő közvetítő
- csehjano91
- Témaindító
- Látogató
Nem puffogni akartam, csak elkeseredtem mert többre számítottam, nem gondoltam hogy kolbászból van a kerítés, de így is csalódtam. Okosodtam a hozzászólásokból még egyszer köszönöm, nem adom fel.
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
- mikulino
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 4
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Feltétlenül, de ennek azért vannak nagyon 3 fontos kritériuma:mikulino írta: Sziasztok! Folyamatosan nézegetem a neten a németországoi munkákat de szinte csak közvetitőket jelenít meg. Mennyire lehet ezekben a hirdetésekben megbízni? Vagy szerintetek megérné kimenni pár hétre kimenni és "kilincselni"? Mennyi esély lenne munkát találni ha valaki érdeklődik személyesen munkahelyeken?
1. Tudj németül legalább verbálisan. (Beszéd, értés, olvasás)
2. Legyen néhány, de legalább egy hiányszakmád.
3. Ne indulj el kezdőtőke nélkül. (Egyedül >> 2-3 ezer €)*
* A kezdőtőkét nem feltétlenül fogod elkölteni, de szükség van arra, hogy néhány hónapot kibirj amig munkád lesz. Ha azonnal van munka, akkor is kell a lé, mert szállás, (+kaució), kaja és áltálnosan a megélhetésre kell pénz (kocsi, kaja, stb) amig az első fizetésed meg van!
UI:: gondolj azért arra is, hogy a munkarőközvetítőnél nem fogsz sokat keresni és rendszerint folyamatosan változó munkaterületekre küldenek, ami megnehezíti majd sok mindenben a dolgodat! Az esélydről meg majd akkor beszélünk, ha lesz a képzettségedről információ : nyelevek tudása -de min. a német-, hiányszakmák, gyakorlatod, életkorod, stb....
DCT
- Firma
- Nem elérhető
- Senior Member
- Cégalapítás
- mahlzeit
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Köszönetek: 604
Es ezt hogy? Egy EU direktiva volt az alapja ami alapjan Mo.-on penzt munkakozvetitesert nem lehet kerni, tudomasom szerint. Ezeket a penzeket nem valami jarulekos szolgaltatasert kerhetik? Amiert persze szolgaltatniuk is kell?Firma írta: es ne feledd, a nemet jogszabaly megengedi a munkaeröközvetitöknek, hogy penzt kerjenek el a munkajukert. Az is törvenybe van foglalva, hogy ez az összeg max. 2000,-€ lehet Au-pair-eknel max. 150,-€. A szerzödesben megadott összegre akkor jogosult a közvetitö amikor alirtad a munkaszerzödest. es nem az elsö havi fizetsedböl kell kifizetned, hanem a szerzödes alairasakor.
Csak kerdezem, mert erdekes a topic.