Baden -Württenbergben élő Magyarok
- Erth
- Látogató
14 éve 8 hónapja #429
Írta: Erth
Erth válaszolt a következő témában: Baden -Württenbergben élő Magyarok
Sziasztok!
Régen írtatok. Mi újság?
Múlt héten voltunk felderítő úton Frankfurt környékén. Mit mondjak, kifogtuk az időt. Még most is lobog a hajam.
Üdv
Erth
Régen írtatok. Mi újság?
Múlt héten voltunk felderítő úton Frankfurt környékén. Mit mondjak, kifogtuk az időt. Még most is lobog a hajam.
Üdv
Erth
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- tomi1974
- Témaindító
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 14
14 éve 8 hónapja - 11 éve 8 hónapja #430
Írta: tomi1974
tomi1974 válaszolt a következő témában: Baden -Württenbergben élő Magyarok
Jó reggelt!
És sikerrel jártál?Én jól kicsesztem megammal mert vissza Németország felé lehuztam a kutyának az ablakot mondván tök jó az idő ..kicsit had lobogjon az ö "haja" is,erre nem beszorult az ablak ..nem tudtam visszahúzni igy 900 km lehuzott ablaknál végig 160 -as tempoban tettem meg . Nos a következménye 1 hétig tokátol-bokáig minden létezö csontom fályt ,torok gyuszi stb stb!!! De egyébként jól vagyunk!!!Már csak 2 hét és kész a vállakozóim!! Jeeeee!!!
És sikerrel jártál?Én jól kicsesztem megammal mert vissza Németország felé lehuztam a kutyának az ablakot mondván tök jó az idő ..kicsit had lobogjon az ö "haja" is,erre nem beszorult az ablak ..nem tudtam visszahúzni igy 900 km lehuzott ablaknál végig 160 -as tempoban tettem meg . Nos a következménye 1 hétig tokátol-bokáig minden létezö csontom fályt ,torok gyuszi stb stb!!! De egyébként jól vagyunk!!!Már csak 2 hét és kész a vállakozóim!! Jeeeee!!!
- busalány
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 3
14 éve 8 hónapja #431
Írta: busalány
busalány válaszolt a következő témában: Baden -Württenbergben élő Magyarok
szia bocsika hogy csak igy ismeretlenül beleszolok!én is frankfurthoz közel megyek dolgozni /spárgát szedni/ és kérdezném hogy milyen arra felé az idö stb most fogok életemben elöször németbe menni
- Látogató
14 éve 7 hónapja - 11 éve 8 hónapja #449
Írta:
válaszolt a következő témában: Baden -Württenbergben élő Magyarok
Üdv Mindenkinek,
márc 1-jén jöttünk ki Freiburgba, bnőmmel. Ő most au-pair-ként dolgozik egy magyar-olasz családnál én kiváltottam az egyénit, prosikat, csomagokat kell kiszállítanom. Valaki a közelben esetleg? 30 és 33 évesek vunk, szívesen haverkodnánk itt élő magyarokkal, tapasztalatcsere stb. stb.
márc 1-jén jöttünk ki Freiburgba, bnőmmel. Ő most au-pair-ként dolgozik egy magyar-olasz családnál én kiváltottam az egyénit, prosikat, csomagokat kell kiszállítanom. Valaki a közelben esetleg? 30 és 33 évesek vunk, szívesen haverkodnánk itt élő magyarokkal, tapasztalatcsere stb. stb.
- Látogató
14 éve 7 hónapja #450
Írta:
válaszolt a következő témában: Baden -Württenbergben élő Magyarok
Olyan mint Magyarországon,ne izgulj!
- tomi1974
- Témaindító
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 14
14 éve 7 hónapja #451
Írta: tomi1974
tomi1974 válaszolt a következő témában: Baden -Württenbergben élő Magyarok
Helló Erth!
Veled mi újság?!!
Veled mi újság?!!