Munka Németországban McDonald's
- Maya
- Nem elérhető
- Elite Member
- "A kerekerdő szélén őrzöm a szivárványt"
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 382
12 éve 9 hónapja #13912
Írta: Maya
Maya válaszolt a következő témában: Munka Németországban McDonald's
Szia Numma, nekem 8 év tapasztalatom volt a Mekinél, mielőtt a Karlsruhei-be jelentkeztem(rofl).
Üdv. Maya
Üdv. Maya
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Numma
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Numma
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 8
12 éve 9 hónapja #13916
Írta: Numma
Numma válaszolt a következő témában: Munka Németországban McDonald's
Kedves Mindenki!
Ma elmentem/elmentünk Darmstadt-ban a munkaügyibe és utána a Mekibe (jobban mondva az egyik Megkibe ahol hirdettek állást)...szóltunk az egyik kasszában álló fiatal hölgynek hogy önéletrajzot szeretnénk beadni,ő szólt a főnöknek aki jött is!Aranyos volt,kedves,barátságos...megnézte az önéletrajzom,meglátta hogy Darmstadt melletti kisvárosban élek és ezzel az indokkal visszaadta az önéletrajzom és azt mondta hogy "nem tudnak alkalmazni mert Griesheimban élek"....
Griesheim és Darmstadt között két villamos jár 9percenként..és kb a lakásunk a munkahelytől úgy 8 km-re lehet! Szóval nem értem...nem lakom messze mint az aki Darmstadt másik feléből járna be oda dolgozni!!
Ezek után elmentünk egy másik kisvárosba ami Griesheimtól vagyis a lakásunktól ugyanolyan messze van mint az a Meki ahol visszautasítottak....ott azonnal elfogadták a jelentkezésem,és azt mondták hogy a héten értesíteni fognak!! Ők akkor miért tudták elfogadni??
Most hazajöttem és keresgélek tovább,péntekre kaptam időpontot a munkaügyibe..addig tovább keresgélek!!
Jó volt kiírni magamból.....várom a véleményeket...
Üdv: Numma
Ma elmentem/elmentünk Darmstadt-ban a munkaügyibe és utána a Mekibe (jobban mondva az egyik Megkibe ahol hirdettek állást)...szóltunk az egyik kasszában álló fiatal hölgynek hogy önéletrajzot szeretnénk beadni,ő szólt a főnöknek aki jött is!Aranyos volt,kedves,barátságos...megnézte az önéletrajzom,meglátta hogy Darmstadt melletti kisvárosban élek és ezzel az indokkal visszaadta az önéletrajzom és azt mondta hogy "nem tudnak alkalmazni mert Griesheimban élek"....
Griesheim és Darmstadt között két villamos jár 9percenként..és kb a lakásunk a munkahelytől úgy 8 km-re lehet! Szóval nem értem...nem lakom messze mint az aki Darmstadt másik feléből járna be oda dolgozni!!
Ezek után elmentünk egy másik kisvárosba ami Griesheimtól vagyis a lakásunktól ugyanolyan messze van mint az a Meki ahol visszautasítottak....ott azonnal elfogadták a jelentkezésem,és azt mondták hogy a héten értesíteni fognak!! Ők akkor miért tudták elfogadni??
Most hazajöttem és keresgélek tovább,péntekre kaptam időpontot a munkaügyibe..addig tovább keresgélek!!
Jó volt kiírni magamból.....várom a véleményeket...
Üdv: Numma
- magyaranyuka
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 21
12 éve 9 hónapja #13920
Írta: magyaranyuka
magyaranyuka válaszolt a következő témában: Munka Németországban McDonald's
Kedves Numma!
A Meki a munka ado, azt vesz fel akit O akar, joga van hozza.
Ezzel csak azt szeretnem mondani, ne tepelodj rajta mert ugy sem tudod megvaltoztatni- "robotolj", keress tovabb ezerrel. Ne emeszd magad rajta.
Lehet, hogy o vesztett "nagyobbat" es nem te.
Lehet hogy beadod 300-helyre, behivnak 50-re egy igy fogsz 1-alast talalni.
Szoritunk neked!
A Meki a munka ado, azt vesz fel akit O akar, joga van hozza.
Ezzel csak azt szeretnem mondani, ne tepelodj rajta mert ugy sem tudod megvaltoztatni- "robotolj", keress tovabb ezerrel. Ne emeszd magad rajta.
Lehet, hogy o vesztett "nagyobbat" es nem te.
Lehet hogy beadod 300-helyre, behivnak 50-re egy igy fogsz 1-alast talalni.
Szoritunk neked!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Numma
- magyaranyuka
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 21
12 éve 9 hónapja #13946
Írta: magyaranyuka
magyaranyuka válaszolt a következő témában: Munka Németországban McDonald's
Maya!
Akkor te "megedzodtel", ahogy elneztem azert a Meki-be van porges, plane 8 even keresztul.
Akkor te "megedzodtel", ahogy elneztem azert a Meki-be van porges, plane 8 even keresztul.
- Lexa
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1
12 éve 9 hónapja #14182
Írta: Lexa
Lexa válaszolt a következő témában: Munka Németországban McDonald's
Hello!
Sikerült találnom egy Mekis melót Landshutban, csak azt mondták, hogy az önéletrajz mellé kell egy kis kiegészítő levél, amit így az üzletnek / gondolom a vezetőnek írok. Ha valakinek van tapasztalata ebben, nagyjából mik a követelményei egy ilyen levélnek? Mit kell tartalmaznia?
Esetleg valaki dolgozik Landshutban Mekiben?
Előre is köszönöm a választ!
Sikerült találnom egy Mekis melót Landshutban, csak azt mondták, hogy az önéletrajz mellé kell egy kis kiegészítő levél, amit így az üzletnek / gondolom a vezetőnek írok. Ha valakinek van tapasztalata ebben, nagyjából mik a követelményei egy ilyen levélnek? Mit kell tartalmaznia?
Esetleg valaki dolgozik Landshutban Mekiben?
Előre is köszönöm a választ!
- kelemene
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
12 éve 9 hónapja #14186
Írta: kelemene
kelemene válaszolt a következő témában: Munka Németországban McDonald's
Szia Maya!
Olvasgattam a fórumot és látom Te tapasztalt Mekis vagy/voltál.
Harmadmagammal szeretnék kimenni Németországba dolgozni, egyikünknek sincs kifejezett szakmája, csak érettségi..én is csak júniusban fogok diplomázni. Én középfokon, az egyik srác alakfokon, a másik egyáltalán nem beszél németül, de angolul igen. Írtad korábban, hogy van rá azért esély, hogy aki egyáltalán nem beszél németül azt is felvegyék a Mekibe, ehhez szerinted itthonról is lehet pályázni, vagy csak úgy a tuti ha az ember már kint van és bemegy pár Mekibe? Mennyit lehet amúgy keresni Mekis munkával?
Esetleg tudsz adni pár tanácsot mikre figyeljünk jobban álláskeresésnél, mennyire drága No-ban az élet, kaja, lakhatás.
Válaszodat előre is köszönöm!
Olvasgattam a fórumot és látom Te tapasztalt Mekis vagy/voltál.
Harmadmagammal szeretnék kimenni Németországba dolgozni, egyikünknek sincs kifejezett szakmája, csak érettségi..én is csak júniusban fogok diplomázni. Én középfokon, az egyik srác alakfokon, a másik egyáltalán nem beszél németül, de angolul igen. Írtad korábban, hogy van rá azért esély, hogy aki egyáltalán nem beszél németül azt is felvegyék a Mekibe, ehhez szerinted itthonról is lehet pályázni, vagy csak úgy a tuti ha az ember már kint van és bemegy pár Mekibe? Mennyit lehet amúgy keresni Mekis munkával?
Esetleg tudsz adni pár tanácsot mikre figyeljünk jobban álláskeresésnél, mennyire drága No-ban az élet, kaja, lakhatás.
Válaszodat előre is köszönöm!