Munka Németországban McDonald's

• Maya
  • Maya profilkép
  • Nem elérhető
  • Elite Member
  • Elite Member
  • "A kerekerdő szélén őrzöm a szivárványt"
Több
12 éve 9 hónapja #13912 Írta: Maya
Maya válaszolt a következő témában: Munka Németországban McDonald's

Szia Numma, nekem 8 év tapasztalatom volt a Mekinél, mielőtt a Karlsruhei-be jelentkeztem(rofl).
Üdv. Maya
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Numma

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 9 hónapja #13916 Írta: Numma
Numma válaszolt a következő témában: Munka Németországban McDonald's

Kedves Mindenki!

Ma elmentem/elmentünk Darmstadt-ban a munkaügyibe és utána a Mekibe (jobban mondva az egyik Megkibe ahol hirdettek állást)...szóltunk az egyik kasszában álló fiatal hölgynek hogy önéletrajzot szeretnénk beadni,ő szólt a főnöknek aki jött is!Aranyos volt,kedves,barátságos...megnézte az önéletrajzom,meglátta hogy Darmstadt melletti kisvárosban élek és ezzel az indokkal visszaadta az önéletrajzom és azt mondta hogy "nem tudnak alkalmazni mert Griesheimban élek".... :( :(
Griesheim és Darmstadt között két villamos jár 9percenként..és kb a lakásunk a munkahelytől úgy 8 km-re lehet! Szóval nem értem...nem lakom messze mint az aki Darmstadt másik feléből járna be oda dolgozni!! :( :( :(

Ezek után elmentünk egy másik kisvárosba ami Griesheimtól vagyis a lakásunktól ugyanolyan messze van mint az a Meki ahol visszautasítottak....ott azonnal elfogadták a jelentkezésem,és azt mondták hogy a héten értesíteni fognak!! Ők akkor miért tudták elfogadni??

Most hazajöttem és keresgélek tovább,péntekre kaptam időpontot a munkaügyibe..addig tovább keresgélek!!

Jó volt kiírni magamból.....várom a véleményeket...

Üdv: Numma

Több
12 éve 9 hónapja #13920 Írta: magyaranyuka
magyaranyuka válaszolt a következő témában: Munka Németországban McDonald's

Kedves Numma!

A Meki a munka ado, azt vesz fel akit O akar, joga van hozza.
Ezzel csak azt szeretnem mondani, ne tepelodj rajta mert ugy sem tudod megvaltoztatni- "robotolj", keress tovabb ezerrel. Ne emeszd magad rajta.
Lehet, hogy o vesztett "nagyobbat" es nem te.
Lehet hogy beadod 300-helyre, behivnak 50-re egy igy fogsz 1-alast talalni.
Szoritunk neked!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Numma

Több
12 éve 9 hónapja #13946 Írta: magyaranyuka
magyaranyuka válaszolt a következő témában: Munka Németországban McDonald's

Maya!
Akkor te "megedzodtel", ahogy elneztem azert a Meki-be van porges, plane 8 even keresztul.

Több
12 éve 9 hónapja #14182 Írta: Lexa
Lexa válaszolt a következő témában: Munka Németországban McDonald's

Hello!
Sikerült találnom egy Mekis melót Landshutban, csak azt mondták, hogy az önéletrajz mellé kell egy kis kiegészítő levél, amit így az üzletnek / gondolom a vezetőnek írok. Ha valakinek van tapasztalata ebben, nagyjából mik a követelményei egy ilyen levélnek? Mit kell tartalmaznia?
Esetleg valaki dolgozik Landshutban Mekiben?

Előre is köszönöm a választ!

Több
12 éve 9 hónapja #14186 Írta: kelemene
kelemene válaszolt a következő témában: Munka Németországban McDonald's

Szia Maya!

Olvasgattam a fórumot és látom Te tapasztalt Mekis vagy/voltál. :)
Harmadmagammal szeretnék kimenni Németországba dolgozni, egyikünknek sincs kifejezett szakmája, csak érettségi..én is csak júniusban fogok diplomázni. Én középfokon, az egyik srác alakfokon, a másik egyáltalán nem beszél németül, de angolul igen. Írtad korábban, hogy van rá azért esély, hogy aki egyáltalán nem beszél németül azt is felvegyék a Mekibe, ehhez szerinted itthonról is lehet pályázni, vagy csak úgy a tuti ha az ember már kint van és bemegy pár Mekibe? Mennyit lehet amúgy keresni Mekis munkával?
Esetleg tudsz adni pár tanácsot mikre figyeljünk jobban álláskeresésnél, mennyire drága No-ban az élet, kaja, lakhatás.

Válaszodat előre is köszönöm!