Munka Németországban McDonald's
- magyaranyuka
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 21
Én a fenti temahoz csatlakozva azt szeretnem megkerdezni, hogy a nem teljes idos munkanak mennyire latod lehetoseget a Meki-ben?
Koszi
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Szilvi
- Nem elérhető
- Premium Member
- Köszönetek: 160
Lexa írta: Hello!
Sikerült találnom egy Mekis melót Landshutban, csak azt mondták, hogy az önéletrajz mellé kell egy kis kiegészítő levél, amit így az üzletnek / gondolom a vezetőnek írok. Ha valakinek van tapasztalata ebben, nagyjából mik a követelményei egy ilyen levélnek? Mit kell tartalmaznia?
Esetleg valaki dolgozik Landshutban Mekiben?
Előre is köszönöm a választ!
Szia Lexa,
a kiegészítő levelet motivációs levélnek hívják, melyről itt olvasgatsz bővebben:
karrier-tanacsok.monster.hu/oneletrajz-es-kiserolevel/tippek-a-kiserolevelhez/top-ot-motivlevel/article.aspx
- Maya
- Nem elérhető
- Elite Member
- "A kerekerdő szélén őrzöm a szivárványt"
- Köszönetek: 382
a kísérőlevél lényege, hogy szövegesen leírd, bemutasd magad a munkáltatónak!
Leírod benne, hogy milyen területen dolgoztál eddig, mik voltak a teendőid, milyen speciális oktatásban részesültél, miért jöttél Németországba, milyen jövőbeli terveid vannak, mikor tudsz dolgozni, el szeretnél-e járni munka mellett nyelviskolába...stb.
Beleírhatod, hogy nem iszol, nem cigizel, és parnered is csak egy van
Mindez legyen viszonylag tömör, jól fogalmazott, és helyesírási hiba mentes!
Jó szórakozást hozzá!
- Maya
- Nem elérhető
- Elite Member
Azt tudom, hogy a Karlsruhe-i összes (kb 6 db)Mc D. étteremben MINDEN dolgozó részmunkaidős szerződéssel van felvéve, és abból 75% dolgozik mégis havi 160órát!
Persze minden perc ki van fizetve a végén, mert blokkolókártyás rendszer van.
- Maya
- Nem elérhető
- Elite Member
Netto 900euro-tól fölfelé lehet keresni, éjszakás műszakkal, ünnepnaponkénti munkával föl lehet 1200euro-ig tornászni az összeget.
A forgalmas helyen levő éttermekbe szinte állandó jelleggel van felvétel. Repterek környéke, vasútállomások környéke, forgalmas belvárosi utcák, szóval ott, ahol tömeg van, ott kell az ember.
Én akkoriban minden péntek-szombat éjjel a Mekiben éjszakáztam, emellett el tudtam menni nyelvtanfolyamra péntek délután, és szombat délelőttönként.
Jó megjelenéssel, erőteljes, optimista, szóval belevaló fiatalokat keresnek, akik mindent megtesznek a pénzért! A nyelvtudás majd alakul.
A többi kérdésedre a fórumban megtalálod a választ!
Jelentkezhettek a Nordsee nevű étterembe is (hal). Jól fizet, és éjjel zárva van
Üdv. Jó éjt. Maya
- Annette
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 1
Azt szeretnem kerdezni,hogy eu-s igazolast honnan kertel? Engem is felvettek a mekibe (ugyanilyen gyorsan mint teged) es most intezem a papirjaimat,de ezt sajnos nemtudom honnan kerhetek:(
Sok sikert az uj munkahoz!
Udv. Annette