Munka Németországban McDonald's
- szabinacska
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 9
12 éve 9 hónapja #14652
Írta: szabinacska
szabinacska válaszolt a következő témában: Munka Németországban McDonald's
Sziasztok!
Talán butaságot kérdezek. Hogy lehetséges az, hogy egy Mc'Donalds-ba elég az alap nyelvtudás?
Én azt gondoltam, hogy minimum középfok kell. Kommunikálni kell a vendégekkel, ahhoz szerintem nem elég az alap. Vagy igen?
Talán butaságot kérdezek. Hogy lehetséges az, hogy egy Mc'Donalds-ba elég az alap nyelvtudás?
Én azt gondoltam, hogy minimum középfok kell. Kommunikálni kell a vendégekkel, ahhoz szerintem nem elég az alap. Vagy igen?
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Numma
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 8
12 éve 8 hónapja #15081
Írta: Numma
Numma válaszolt a következő témában: Munka Németországban McDonald's
Kedves Maya..és mindenki!
Még mindig semmi hír a Mekis állásról...az ég világon semmi!
Már le is mondtam róla...pedig szerettem volna ott dolgozni,de hát nem kellek nekik!!
Csak tudjátok azt nem értem,hogy akkor miért nem mondta a hölgy,hogy "köszönöm hogy befáradt,de sajnos nem ön az a személy akit keresünk...további sok sikert"...és ennyi!Felnőtt vagyok,túléltem volna...!!
Erre elhúzta előttem a lehetőséget hogy majd hívnak és írnak....!!Ennek mi értelme???
De újult erőre kapok és megyek tovább..csinálom tovább egyszer valami sikerülni fog...mert sikerülnie kell...!!
Üdv: Numma
Még mindig semmi hír a Mekis állásról...az ég világon semmi!
Már le is mondtam róla...pedig szerettem volna ott dolgozni,de hát nem kellek nekik!!
Csak tudjátok azt nem értem,hogy akkor miért nem mondta a hölgy,hogy "köszönöm hogy befáradt,de sajnos nem ön az a személy akit keresünk...további sok sikert"...és ennyi!Felnőtt vagyok,túléltem volna...!!
Erre elhúzta előttem a lehetőséget hogy majd hívnak és írnak....!!Ennek mi értelme???
De újult erőre kapok és megyek tovább..csinálom tovább egyszer valami sikerülni fog...mert sikerülnie kell...!!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Maya
- astarta
- Nem elérhető
- Premium Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 181
12 éve 8 hónapja #15092
Írta: astarta
astarta válaszolt a következő témában: Munka Németországban McDonald's
Szia Numma,
jól rémlik, hogy valahol azt írtad, hogy eü. végzettséged van? Pontosan milyen?
Eü.-ben nem gondolkodsz?
Üdv., A.
jól rémlik, hogy valahol azt írtad, hogy eü. végzettséged van? Pontosan milyen?
Eü.-ben nem gondolkodsz?
Üdv., A.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Numma
- Fliesenleger
- Nem elérhető
- Junior Member
- das was du tust macht dich zu dem was du bist
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 7
12 éve 8 hónapja #15160
Írta: Fliesenleger
Fliesenleger válaszolt a következő témában: Munka Németországban McDonald's
Kedves Szabinácska!
Voltál már német gyorséttermi (bármelyik) egységnél vendégként kiszolgálva? Én Frankfurt környékén vagyok lassan 3 éve,számtalan helyen ettem,és az a tapasztalatom,hogy a gyorséttermeknél elég ha megérted mit akar a vendég (Mc esetében ez nem nehéz,hiszen nemzetközi kajanevek vannak),és meg tudod mondani,hogy mennyibe kerül. Csevegésre úgysincs idő Igényesebb éttermekben ez már másképp van... Ott -ellentétben a MC-vel- tudnod kell melyik kajában mi van,és mejiknek milyen az íze...de ezt ne ragozzuk.
Voltál már német gyorséttermi (bármelyik) egységnél vendégként kiszolgálva? Én Frankfurt környékén vagyok lassan 3 éve,számtalan helyen ettem,és az a tapasztalatom,hogy a gyorséttermeknél elég ha megérted mit akar a vendég (Mc esetében ez nem nehéz,hiszen nemzetközi kajanevek vannak),és meg tudod mondani,hogy mennyibe kerül. Csevegésre úgysincs idő Igényesebb éttermekben ez már másképp van... Ott -ellentétben a MC-vel- tudnod kell melyik kajában mi van,és mejiknek milyen az íze...de ezt ne ragozzuk.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: szabinacska
- Numma
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 8
12 éve 8 hónapja #15210
Írta: Numma
Numma válaszolt a következő témában: Munka Németországban McDonald's
Szia astarta!
Igen,jól rémlik hogy eü. végzettségem van....!!
Szívesen elmennék a szakmámban dolgozni,csak szerintem ahhoz még nem elég a német nyelvtudásom....!!
Igen,jól rémlik hogy eü. végzettségem van....!!
Szívesen elmennék a szakmámban dolgozni,csak szerintem ahhoz még nem elég a német nyelvtudásom....!!
- Eva10
- Látogató
12 éve 8 hónapja #15327
Írta: Eva10
Eva10 válaszolt a következő témában: Munka Németországban McDonald's
Szia Numma!
Mivel növerböl eleg nagy hiany tud lenni, probalj olyan helyet keresni, ahol biztositanak nyelvtanfolyamot.
szia:
Eva
Mivel növerböl eleg nagy hiany tud lenni, probalj olyan helyet keresni, ahol biztositanak nyelvtanfolyamot.
szia:
Eva