Munka Németországban McDonald's
- Enny
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 1
Én is a környéken szeretnék McDonald's-ban munkát keresni, Landshut vagy Regensburg-ban vagy a közelben. Azt szeretném kérdezni, hogy Te személyesen adtál be pályázatot vagy interneten találtad a munkát?illetve nem tudsz róla, hogy a környéken valahol dolgoznak-e még magyarok?Én azt hallottam, hogy a Dingolfing-i McDonalds-ban vannak magyarok is. köszi a választ!
Üdv
Enikő
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Numma
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 8
Beadtam olyan helyre is ahol kimondottan magyar nővéreket keresnek nyelvtudás nélkül vagy alap nyelvtudással...beküldtem a pályázatot...és azt írták hogy feldolgozzák és jelentkezni fognak....!!
köszönöm a tanácsot...üdv: Numma
- Numma
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 8
Pontosan nem tudom hogy kinek tetted fel a kérdést,mert nem volt a megszólításban a neve...de gondoltam én is írok neked és elmondom a tapasztalatom!
Én sok-sok helyre online küldtem be a Meki hivatalos oldalán van egy hosszú kérdőív és azt töltöttem ki kb 10 helyre..ott be kell írnod hogy melyik városban keresel Mekit..kiadja hogy hol vannak pontosan..cím szerint!És ott tudsz választani..arra klikk...és már töltheted is ki a kérdőívet...!!
Majd vittem be két helyre személyesen is..az egyiknél nem fogadták el mert 8km-re messzebb lakom a címtől...a másiknál elfogadták..be is hívtak elbeszélgetésre...mondta a hölgy hogy márciustól kezdhetek...ez volt feb 16án...és azóta sincs semmi hír...nem jelentkezett..nem hívott,nem írt..pedig azt mondta hogy írni és hívni is fog!!!!!!
Ez elszomorított...
Utána írtam ismét kb 4 helyre online,arra se jött válasz!!
Nem értem hogy hogy van ez!!
Az egyik ismerősöm online írt és másnap hívták is..és mehetett is dolgozni....!!!
Egy másik ismerősöm pedig személyesen adta be...és egy héten belül kezdhetett is!!
Ha engem kérdezel én nem értem ezt az egész rendszert...valakinek azt mondják hogy nem felel meg protokollnak...vagyis nincs vendéglátós végzettsége..a másikat pedig kozmetikus végzettséggel felveszik...!!!!!!
Azt hogy merre vannak magyarok és merre nem..sajnos nem tudom!!
De szerintem lassan mindenhol leszünk..mert mindenki menekül otthonról...!!
Ennyit tudtam segíteni..remélem hasznát veszed!
üdv: Numma
- Attila_BRD
- Nem elérhető
- Elite Member
- Köszönetek: 204
De le se mondta. Ugyhogy itt az ideje hogy bemenjél hozzá. Még ma!Numma írta: .a másiknál elfogadták..be is hívtak elbeszélgetésre...mondta a hölgy hogy márciustól kezdhetek...ez volt feb 16án...és azóta sincs semmi hír...nem jelentkezett..nem hívott,nem írt..pedig azt mondta hogy írni és hívni is fog!!!!!!
Ez elszomorított...
Kérdezd meg hogy holnap kinél jelentkezz.
- Attila_BRD
- Nem elérhető
- Elite Member
- Köszönetek: 204
Tehát az a rendszer benne, hogy nincs rendszer. Kapitalista adok-kapok.Az eröszakosabbja nyer.Numma írta: Ha engem kérdezel én nem értem ezt az egész rendszert...valakinek azt mondják hogy nem felel meg protokollnak...vagyis nincs vendéglátós végzettsége..a másikat pedig kozmetikus végzettséggel felveszik...!!!!!!
- Eva10
- Látogató
Azert pl nöt kisgyerekkel ritkabban vesznek fel, mint egy fiatal ferfit - gondolom en.