Munka Németországban McDonald's
- Numma
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 8
12 éve 9 hónapja #14268
Írta: Numma
Numma válaszolt a következő témában: Munka Németországban McDonald's
kösz,szóval akkor bele kell húznom......
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- kelemen73
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 24
12 éve 9 hónapja #14293
Írta: kelemen73
kelemen73 válaszolt a következő témában: Munka Németországban McDonald's
Szia Annette!
Pontosan milyen EU-s igazolásra van szükséged? Tőlem nem kértek csak a német biztosítótól egy igazolást, egy bankszámla számot, egy fénymásolatot az útlevélről vagy személyiről, Sozialversicherungs-nummert (de azt később kapom, a biztosító elintézi) és egy "sárga papírt", hogy részt vettem egy eü-i oktatáson.
És ezek birtokában mentem a Mekibe, ahol az első nap elkészült a szerződés és már dolgoztam is.
Pontosan milyen EU-s igazolásra van szükséged? Tőlem nem kértek csak a német biztosítótól egy igazolást, egy bankszámla számot, egy fénymásolatot az útlevélről vagy személyiről, Sozialversicherungs-nummert (de azt később kapom, a biztosító elintézi) és egy "sárga papírt", hogy részt vettem egy eü-i oktatáson.
És ezek birtokában mentem a Mekibe, ahol az első nap elkészült a szerződés és már dolgoztam is.
- Annette
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1
12 éve 9 hónapja #14414
Írta: Annette
Annette válaszolt a következő témában: Munka Németországban McDonald's
Szia kelemen 73!
Kaptam egy listat amin be volt karikazva az a nehany papir ami nekem szukseges.
Ezek kozott be volt karikazva az is ,hogy tartozkodasi engedelyrol masolat. Ezt nem ertettem minek kell,mert az unio tagjakent ugy tudtam,hogy nem kernek ilyet. Es olvastam ,hogy neked kellett Eu-s igazolas es azt hittem ,hogy valami olyasmi ami igazolja,hogy Eu tag vagy. De ezek szerint nem:P Koszonom szepen valaszod es segitseged!
Udv. Annette
Kaptam egy listat amin be volt karikazva az a nehany papir ami nekem szukseges.
Ezek kozott be volt karikazva az is ,hogy tartozkodasi engedelyrol masolat. Ezt nem ertettem minek kell,mert az unio tagjakent ugy tudtam,hogy nem kernek ilyet. Es olvastam ,hogy neked kellett Eu-s igazolas es azt hittem ,hogy valami olyasmi ami igazolja,hogy Eu tag vagy. De ezek szerint nem:P Koszonom szepen valaszod es segitseged!
Udv. Annette
- Numma
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 8
12 éve 9 hónapja #14424
Írta: Numma
Numma válaszolt a következő témában: Munka Németországban McDonald's
Szia Mindenki!
Ma voltam állásinterjún a Mekiben...egyedül voltam,nem csoportos állásinterjú volt!
Elmondtam a mondókámat,kérdezett pár dolgot a nő..és végül az volt a kérdése hogy mikor szeretnék kezdeni...úgy egyeztünk meg hogy márciusban kezdek!!
Azt mondta hogy a héten felhív és küld email-t is....valószínű abban fogja elküldeni hogy mit kell beszereznem,ugye? Mi a véleményetek??
Azt is mondta hogy a papírok miatt nem kezdhetek előbb!!
Leírnátok hogy kb mire számítsak hogy mit kell beszereznem,vagy milyen papírok kellenek??
Szerintetek sikerélményem lesz és sikerül bejutnom vagy sem??
Várom a válaszokat....sziasztok...
Ma voltam állásinterjún a Mekiben...egyedül voltam,nem csoportos állásinterjú volt!
Elmondtam a mondókámat,kérdezett pár dolgot a nő..és végül az volt a kérdése hogy mikor szeretnék kezdeni...úgy egyeztünk meg hogy márciusban kezdek!!
Azt mondta hogy a héten felhív és küld email-t is....valószínű abban fogja elküldeni hogy mit kell beszereznem,ugye? Mi a véleményetek??
Azt is mondta hogy a papírok miatt nem kezdhetek előbb!!
Leírnátok hogy kb mire számítsak hogy mit kell beszereznem,vagy milyen papírok kellenek??
Szerintetek sikerélményem lesz és sikerül bejutnom vagy sem??
Várom a válaszokat....sziasztok...
- kelemen73
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
12 éve 9 hónapja #14453
Szia Annette!
Eü-s igazolás (Gesundheitsbescheinigung) kellett. Ez egy sárga színű papír, amit Frankfurtban az Amt für Gesumdheit ad ki 25 EUR-ért. Azt igazolja, hogy megnéztél egy 10 perces filmet arról, hogy hogyan viselkedj élelmiszer közelében, valamint elolvastad a "Belehrung für Beschäftigte..." nevű 3 oldalas figyelmeztetést. És tőlem nem kértek tartózkodási engedélyt.
Üdv:Eszter
Eü-s igazolás (Gesundheitsbescheinigung) kellett. Ez egy sárga színű papír, amit Frankfurtban az Amt für Gesumdheit ad ki 25 EUR-ért. Azt igazolja, hogy megnéztél egy 10 perces filmet arról, hogy hogyan viselkedj élelmiszer közelében, valamint elolvastad a "Belehrung für Beschäftigte..." nevű 3 oldalas figyelmeztetést. És tőlem nem kértek tartózkodási engedélyt.
Üdv:Eszter
- kelemen73
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
12 éve 9 hónapja #14455
Szia Numma!
Én február 2-án kezdtem egy frankfurti Mekiben, tehát frissek az infóim. Tőlem kértek
- Mitgliedbescheinigung des Krankenkasse (igazolás hogy mely biztosítónál vagy biztosítva)
- Lebensmittelausweise / Bescheinigungen für den Lebensmittelbereich (ez egy igazolás, amit az Amt für Gesundheit ad ki)
- egy fénymásolat az útleveledről ( én u.arra a lapra lemásoltam a szig-et és a jogosítványomat is)
- egy német bankszámlaszám
- Lohnsteuerkarte 2012.
- Sozialversicherungsnummer (ha ez az első munkahelyed No-ban és kéred a Krankenkasse megkéri)
- ha van gyermeked, születési anyakönyvi kivonatának másolata.
- egy német telefonszám
Tőlem ezeket kérték.
Ha van kérdésed, szívesen válaszolok.
Üdv: Eszter
Én február 2-án kezdtem egy frankfurti Mekiben, tehát frissek az infóim. Tőlem kértek
- Mitgliedbescheinigung des Krankenkasse (igazolás hogy mely biztosítónál vagy biztosítva)
- Lebensmittelausweise / Bescheinigungen für den Lebensmittelbereich (ez egy igazolás, amit az Amt für Gesundheit ad ki)
- egy fénymásolat az útleveledről ( én u.arra a lapra lemásoltam a szig-et és a jogosítványomat is)
- egy német bankszámlaszám
- Lohnsteuerkarte 2012.
- Sozialversicherungsnummer (ha ez az első munkahelyed No-ban és kéred a Krankenkasse megkéri)
- ha van gyermeked, születési anyakönyvi kivonatának másolata.
- egy német telefonszám
Tőlem ezeket kérték.
Ha van kérdésed, szívesen válaszolok.
Üdv: Eszter
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Numma, SzGerg, Enci