Felsőfokú végzettség és diploma
- Eva10
- Látogató
13 éve 5 hónapja #5285
Írta: Eva10
Eva10 válaszolt a következő témában: Felsőfokú végzettség és diploma
Szia Himmelsjäger,
Nem tudom, milyen diplomad van, de en valoszinüleg honosittatnam a diplomat. Es akar a masterkepzest is el lehet vegezni itt. Szoval en mindkettöt valasztanam.
Bocs, valahogy nem olvastam a regebbi kerdesedet, hogy hogyan volt a diploma honositasom. Szivesen leirom neked, ha meg erdekel, de nalam eleg bonyolult volt, mert regebbi a diplomam.
A mostaniaknal valoszinüleg sokkal egyszerübb a folyamat.
szia:
Eva
Nem tudom, milyen diplomad van, de en valoszinüleg honosittatnam a diplomat. Es akar a masterkepzest is el lehet vegezni itt. Szoval en mindkettöt valasztanam.
Bocs, valahogy nem olvastam a regebbi kerdesedet, hogy hogyan volt a diploma honositasom. Szivesen leirom neked, ha meg erdekel, de nalam eleg bonyolult volt, mert regebbi a diplomam.
A mostaniaknal valoszinüleg sokkal egyszerübb a folyamat.
szia:
Eva
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Himmelsjager
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 23
13 éve 5 hónapja #5299
Írta: Himmelsjager
Himmelsjager válaszolt a következő témában: Felsőfokú végzettség és diploma
Eva nekem jogi diplomám van.
Leírhatod attól, érdekel milyen volt a folyamat! Kösz előre is!
Leírhatod attól, érdekel milyen volt a folyamat! Kösz előre is!
- Eva10
- Látogató
13 éve 5 hónapja #5308
Írta: Eva10
Eva10 válaszolt a következő témában: Felsőfokú végzettség és diploma
Szia Himmelsjäger,
Nekem "kisse" regebbi a diplomam, ezert elöször a Eü Miniszteriumban kellett kerni, ha jol emlekszem valami megfelelösegi papirt, hogy a diplomam megfelel a mostaninak. Bocs, ha valamit nem egeszen jol irok, mar nem emlekszem mindenre pontosan, mi miert kellett. Aztan Eü engedelyezesi hivatalban, diplomarol, szakvizsgabizonyitvanyokrol kellett megint valami. Aztan a Külügyminiszteriumban aposztillet kellett rajuk tetetni. Utana mindenröl hiteles masolat - nemetül hitelesitve.
Aztan itt Landverwaltungsamt(ha jol emlekszem) az orvosi diploma elismerese, es a Landresärztekammernel a szakvizsga elismerese. Kassenärzliche Vereinigung Zulassung,es szerzödes.
Közben kaptam orvosi szamot, tovabbkepzesi szamot.
Es persze meg ezerfele ügyintezes közben. Ja, es a doktor cim nem jar automatikusan, azt is külön kerni kellett az Ärztekammertöl. Igy aztan megadtak, de az Ärzteblattokat meg mindig anelkül cimezik, meg a leveleket is. De ezen nem akadok fennt, majd ha lesz idöm, elintezem.
Nekem sajat praxisom van,igy bonyolultabb volt, es sokmindent kellett magamnak intezni. ha alkalmazottkent dolgozik az ember, az egyszerübb, es többet intez a leendö munkaltato vagy a közvetitö ceg.
Es meg nem irtam, amikor valaki elment szabira, nem ment az ügyintezes, es mas hasonlok.
szia:
Eva
Nekem "kisse" regebbi a diplomam, ezert elöször a Eü Miniszteriumban kellett kerni, ha jol emlekszem valami megfelelösegi papirt, hogy a diplomam megfelel a mostaninak. Bocs, ha valamit nem egeszen jol irok, mar nem emlekszem mindenre pontosan, mi miert kellett. Aztan Eü engedelyezesi hivatalban, diplomarol, szakvizsgabizonyitvanyokrol kellett megint valami. Aztan a Külügyminiszteriumban aposztillet kellett rajuk tetetni. Utana mindenröl hiteles masolat - nemetül hitelesitve.
Aztan itt Landverwaltungsamt(ha jol emlekszem) az orvosi diploma elismerese, es a Landresärztekammernel a szakvizsga elismerese. Kassenärzliche Vereinigung Zulassung,es szerzödes.
Közben kaptam orvosi szamot, tovabbkepzesi szamot.
Es persze meg ezerfele ügyintezes közben. Ja, es a doktor cim nem jar automatikusan, azt is külön kerni kellett az Ärztekammertöl. Igy aztan megadtak, de az Ärzteblattokat meg mindig anelkül cimezik, meg a leveleket is. De ezen nem akadok fennt, majd ha lesz idöm, elintezem.
Nekem sajat praxisom van,igy bonyolultabb volt, es sokmindent kellett magamnak intezni. ha alkalmazottkent dolgozik az ember, az egyszerübb, es többet intez a leendö munkaltato vagy a közvetitö ceg.
Es meg nem irtam, amikor valaki elment szabira, nem ment az ügyintezes, es mas hasonlok.
szia:
Eva
- forrest
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 6
13 éve 5 hónapja #5339
Írta: forrest
A futás azoknak való, akik nem elég intelligensek a TV nézéshez.
forrest válaszolt a következő témában: Felsőfokú végzettség és diploma
Sziasztok,
informatikus diplomámat honosíttatni kell? 2009-ben végeztem még a régi főiskolai rendszerben.
informatikus diplomámat honosíttatni kell? 2009-ben végeztem még a régi főiskolai rendszerben.
- jojuda
- Látogató
13 éve 5 hónapja #5342
Írta: jojuda
jojuda válaszolt a következő témában: Felsőfokú végzettség és diploma
A 2004 előtt végzettekével lehet gáz.
- forrest
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 6
13 éve 5 hónapja #5348
Írta: forrest
forrest válaszolt a következő témában: Felsőfokú végzettség és diploma
Az enyémet akkor automatikusan elkell, hogy fogadják? A diploma másik oldala angolul van megírva.