Felsőfokú végzettség és diploma
- Himmelsjager
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 23
13 éve 5 hónapja #5375
Írta: Himmelsjager
Himmelsjager válaszolt a következő témában: Felsőfokú végzettség és diploma
Forrest, szerintem elismerik automatikusan akkor.
Kösz Éva a leírást. Itt egy a lényeg, a hivatali dzsungelben megtalálni a megfelelő szervet.
Különbözeti vizsgákat kellett tenni?
Kösz Éva a leírást. Itt egy a lényeg, a hivatali dzsungelben megtalálni a megfelelő szervet.
Különbözeti vizsgákat kellett tenni?
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Eva10
- Látogató
13 éve 5 hónapja #5379
Írta: Eva10
Eva10 válaszolt a következő témában: Felsőfokú végzettség és diploma
Szia Himmelsjäger,
Amit elismertek, nem kellett vizsgazni. A rendszeres tovabbkepzes szükseges, mint ahogy otthon is.
Vizsgazni akkor kell, ha valami ujat csinalok. Pl otthon en nem adtam oltasokat, de itt mindenki csinalja. Volt belöle kepzes, tesztvizsgaval. Azota csinalom is. Es van meg hasonlo...
szia:
Eva
Amit elismertek, nem kellett vizsgazni. A rendszeres tovabbkepzes szükseges, mint ahogy otthon is.
Vizsgazni akkor kell, ha valami ujat csinalok. Pl otthon en nem adtam oltasokat, de itt mindenki csinalja. Volt belöle kepzes, tesztvizsgaval. Azota csinalom is. Es van meg hasonlo...
szia:
Eva
- forrest
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 6
13 éve 4 hónapja #5433
Írta: forrest
A futás azoknak való, akik nem elég intelligensek a TV nézéshez.
forrest válaszolt a következő témában: Felsőfokú végzettség és diploma
Köszönöm.
Szombat este irány a Saar-vidék.
Szombat este irány a Saar-vidék.
A futás azoknak való, akik nem elég intelligensek a TV nézéshez.
- Benhen
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
13 éve 4 hónapja #5453
Írta: Benhen
Benhen válaszolt a következő témában: Felsőfokú végzettség és diploma
Sziasztok!
Tanítói diplomával mi a helyzet? Tudtok nekem segíteni abban, hogy ha óvodában szeretnék dolgozni nevelőnőként Bajorországban, mennyi idő alatt lehet honosíttatni a diplomámat? Ezerféle infót kaptam már különféle hivataloktól, ezért érdekelne a gyakorlati része.
Köszönöm a segítséget!
Tanítói diplomával mi a helyzet? Tudtok nekem segíteni abban, hogy ha óvodában szeretnék dolgozni nevelőnőként Bajorországban, mennyi idő alatt lehet honosíttatni a diplomámat? Ezerféle infót kaptam már különféle hivataloktól, ezért érdekelne a gyakorlati része.
Köszönöm a segítséget!
- andrea1128
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
13 éve 4 hónapja #5493
Írta: andrea1128
andrea1128 válaszolt a következő témában: Felsőfokú végzettség és diploma
Szia Benhen!
Nagyon jó a kérdésed, engem is a tanítói diploma (az én diplomám tanulásban akadályozottak pedagógiája szakos tanár) elismertetése érdekelne. Engem München és Bonn között dobálnak egy ideje, senki nem tudja mit kell(ene) tennem.
Te milyen infókat kaptál? Téged hova irányítottak.
Köszike a segítségedet
Nagyon jó a kérdésed, engem is a tanítói diploma (az én diplomám tanulásban akadályozottak pedagógiája szakos tanár) elismertetése érdekelne. Engem München és Bonn között dobálnak egy ideje, senki nem tudja mit kell(ene) tennem.
Te milyen infókat kaptál? Téged hova irányítottak.
Köszike a segítségedet
- Benhen
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
13 éve 4 hónapja #5507
Írta: Benhen
Benhen válaszolt a következő témában: Felsőfokú végzettség és diploma
Andrea, én úgy tudom, hogy amelyik tartományban dolgoznál, ott kell honosíttatnod. Én megmondom őszintén, találtam egy álláshirdetést (ezer lehetőség van nevelőnőként elhelyezkedni), vagy 6 helyre elküldtem az önéletrajzomat Bajorországon belül, néhányat fel is hívtam, miután semmi válasz nem jött, egyetlen helyen mondták, hogy semmi akadálya, hogy alkalmazzanak, feltéve, hogy honosítva van a diplomám. Egy gyakornok hölgy küldött egy linket, ahol elkezdhetem intézni a dolgot, ennyi segítséget kaptam. Miután semmi nem volt kimondottan érthető a link alapján (persze kellene, hogy legalább valamilyen szintű nyelvtudásom legyen a hivatali nyelv terén ), írtam egy levelet az ott megadott email-címre, hogy ilyen gondom van, kihez forduljak, mit intézzek. Onnan megint kaptam egy linket, ahol végre volt valami érthető dolog is.
Szerintem ez a leghasználhatóbb:http://www.berufliche-anerkennung.de/beruflicheanerkennung/erzieherin.html
www.berufliche-anerkennung.de itt mindent megtalálsz, azt is, hogy mennyi ideig tart a procedúra, mennyit kell fizetni érte, bla bla. Egyelőre itt tartok én is, de ha használható infód van, kérlek, oszd meg velem!
Szerintem ez a leghasználhatóbb:http://www.berufliche-anerkennung.de/beruflicheanerkennung/erzieherin.html
www.berufliche-anerkennung.de itt mindent megtalálsz, azt is, hogy mennyi ideig tart a procedúra, mennyit kell fizetni érte, bla bla. Egyelőre itt tartok én is, de ha használható infód van, kérlek, oszd meg velem!