Németországi munka
- sztella
- Látogató
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- popi
- Látogató
Bocs elöre is, hogy ekezetek nelkül irok, mivel jelenleg Münchenben vagyok egy NET kavezoban.
Velemenyem szerint nagyon nem egyszerü az elet itt sem, termeszetesen nem gondoltam, hogy a sült galamb a szamba repül. Ahogy en latom, itt Münchenben az nem talal munkat maganak aki nem is akar dolgozni, szamtalan lehetöseg van. Ja persze csak ugy ha van munkavallalasi engedelyed!!!
En csak ugy kijöttem körülnezni hatha alapon, eddig nem tul sok sikerrel, munkat mar kaptam volna, csak amikor oda jutottunk, hogy nincs engedelyem akkor eddig mindenki elhajtott. Egyetertek az elöttem hozzaszolokkal, ha teheted mar keress es kivanom, hogy talalj munkat otthonrol, leginkabb a vendeglatosok es szakmunkasok keresettek. Az elet szerintem nem dragabb mint otthon, termeszetesen a lakhatas kicsit huzos, de egy jo munka mellett ez szerintem megfizethetö. Engedely szerzese szerintem nehez, mivel ez a 22-es csapdaja, engedely csak akkor kapsz ha talalsz valakit aki hajlando foglalkoztatni, olyat meg csak akkor talalsz ha van engedelyed (kivetel erösiti a szabalyt), igen meg annyi, hogy az ügyintezes 3-4 hetet vesz igenybe, addig nem dolgozhatsz.
Ha esetleg valakinek van hasznalhato ötlete, hogyan tovabb, az valaszoljon, vagy küldjön magánüzenetet.
Tovabbi sok sikert mindenkinek es azert csak kitartas!
- EBMZicke
- Nem elérhető
- New Member
- Da reicht der Platz nicht aus...:D
- Köszönetek: 9
szia.olvasgatok a gépen és rád bukkantam.sehogy nem tudok kijutni.46 éves vagyok nős 3 gyermek apja.bármilyen segéd munkát elvállalnék mivel nyelvet nem tudok.én is dolgoztam osztrákokkal itt a 6-os alagút építésnél nagyon jól megértettük egymást.te véletlenül nem tudnál helyi újságból főleg mezőgazdasági munkát.most szezon van hátha így sikerülne.vagy bármi ha kell utcát seprek,nagyon nagy bajban vagyunk.a leg kissebb gyerek ráadásul immun beteg sokszor a gyógyszert nem tudom a magyar fizetésből kiváltani már nem tudok kihez fordulni.üdv laci.írhatsz magánüzenetet ha netán segítenél.
Szia Laci!
Probalkozz mint Erntehelfer ( arato segedmunkas)
www.backinjob.de/stellenangebote_Erntehelfer
Bundesagentur für Arbeit
Mezogazdasagi munkak(gombaszedo,eperszedo stb....)eppen 87
allast dobott ki a kereso:
jobboerse.arbeitsagentur.de/vamJB/stelle...n=e3s1&d_6827794_p=1
udv.Claudia
- eras72
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 22
Takácsné Kovács Erika ezt írta: Jelentkezőket keresünk Angliába/Svédországba/ Ausztriába hosszú távra. Min 1 éves szerződéssel. Pozíciók:
- Házi-gondozó
- Értékesítő
- Idős-gondozás .
- Hotel Munka , szobalány, konyhai kisegítő, Pincér,Pincérnő
Steward , Stewardess
- Gyógyszerész
- Szakorvosok jelentkezését várjuk.
Érdeklődni: +36308161450 Budapest
- andrea77
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 1
- EBMZicke
- Nem elérhető
- New Member
- Da reicht der Platz nicht aus...:D
- Köszönetek: 9
Szerintem nem valogathatnak,hogy 15-20 vagy 100km korzetbol szeretnenek embereket,mert a nemetek nem nagyon rajonganak az ilyen munkakert.Azok akik meg is megprobaljak,max.1 napot vannak ott.
Talaltam mar a nemet neten oldalakat,ahol Bulgariabol kozvetitenek embereket ilyen munkara.
Pl a lengyelek is at szoktak jarni spargaszedesre.
Majd utananezek megegyszer az allasoknak,mert naponta valtozik.
Udv:Claudia