Németországi munka
- Erth
- Látogató
14 éve 5 hónapja - 14 éve 3 hónapja #710
Írta: Erth
Erth válaszolt a következő témában: Németországi munka
Sziasztok!
Grafikusként, vagy dekorációs falfestőkéntkeresnék munkát Frankfurt am Main illetve Würzburg környékén. Német, angol társalgási szint. A németem kicsit darabos, a rozsdától, de hamar belerázódom.
Ha valaki tudna esetleg valamit....
Köszönöm szépen!
Erth
Grafikusként, vagy dekorációs falfestőként
www.tar.hu/ironram
Ha valaki tudna esetleg valamit....
Köszönöm szépen!
Erth
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- punda
- Látogató
14 éve 4 hónapja - 14 éve 4 hónapja #821
Írta: punda
punda válaszolt a következő témában: Németországi munka
Sziasztok!
Hosszú keresés után még mindig nem tudom, hogy hogyan tudnék Németországban dolgozni.
Nyelvtudás hiányában tudom, hogy csak valami segédmunkára számíthatok, de a mostani helyzetemben ez is megfelel.
Több közvetítő céggel állok kapcsolatban, de eddig semmi konkrétummal nem tudtak szolgálni.
Nem kaptam ehhez hasonló tájékoztatás egyiktől sem:
" Figyelj öreg, a helyzet a következő: Van Berlinben utcaseprői állás, havi 1000 € tisztán megkereshetsz....a kiutazás díja X... stb."
Szóval ha tudtok valami valós állásközvetítőt azt megköszönöm.
Hosszú keresés után még mindig nem tudom, hogy hogyan tudnék Németországban dolgozni.
Nyelvtudás hiányában tudom, hogy csak valami segédmunkára számíthatok, de a mostani helyzetemben ez is megfelel.
Több közvetítő céggel állok kapcsolatban, de eddig semmi konkrétummal nem tudtak szolgálni.
Nem kaptam ehhez hasonló tájékoztatás egyiktől sem:
" Figyelj öreg, a helyzet a következő: Van Berlinben utcaseprői állás, havi 1000 € tisztán megkereshetsz....a kiutazás díja X... stb."
Szóval ha tudtok valami valós állásközvetítőt azt megköszönöm.
- amandaa
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 2
14 éve 3 hónapja #932
Írta: amandaa
amandaa válaszolt a következő témában: Németországi munka
Szia Punda!
A munka közvetitökkel nagyon vigyáz mert csak pénzel veszoik le az embert. Akinek fizetni kell olyanak ne hogy bedölj mert abbol munka nem lesz sajna tapasztalt volt az ismerösök közt.
Amugy mihez értesz vagyis mit tudsz csinálni?
Üdv Amanda
A munka közvetitökkel nagyon vigyáz mert csak pénzel veszoik le az embert. Akinek fizetni kell olyanak ne hogy bedölj mert abbol munka nem lesz sajna tapasztalt volt az ismerösök közt.
Amugy mihez értesz vagyis mit tudsz csinálni?
Üdv Amanda
- zina881
- Látogató
14 éve 3 hónapja - 14 éve 3 hónapja #933
Írta: zina881
zina881 válaszolt a következő témában: Németországi munka
Szeretnék kérdezni! Ha csak úgy fogom magam és kimegyek munkát keresni, akármit megcsinálok/ mosogatás takarítás / kb 2 hét alatt találok munkát, vagy lehetetlen? Őszinte válaszod várom, mert ezt tervezem!
- Ariadna
- Látogató
14 éve 2 hónapja #1079
Írta: Ariadna
Ariadna válaszolt a következő témában: Németországi munka
Ha beszélsz németül, talán... De általában sokkal több idő.
- kriszta0201
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
14 éve 2 hónapja #1091
Írta: kriszta0201
kriszta0201 válaszolt a következő témában: Németországi munka
Sziasztok!
Segítségetek szeretném kérni!
Ismerősöm szeretne kimenni dolgozni Németországba és érdeklődnék hogy tudnátok-e valamilyen információt a szállodai munkákkal kapcsolatban mondani!Szobalánynak menne ki Berlinbe hotelbe dolgozni!
Mire lehet számítani?
Van esetleg ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalata?Vagy hallott ezzel a munkával kapcsolatban valamit?
Választ előre is köszönöm!
Segítségetek szeretném kérni!
Ismerősöm szeretne kimenni dolgozni Németországba és érdeklődnék hogy tudnátok-e valamilyen információt a szállodai munkákkal kapcsolatban mondani!Szobalánynak menne ki Berlinbe hotelbe dolgozni!
Mire lehet számítani?
Van esetleg ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalata?Vagy hallott ezzel a munkával kapcsolatban valamit?
Választ előre is köszönöm!