Németországi munka
- T_A_
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
14 éve 2 hónapja #1095
Írta: T_A_
T_A_ válaszolt a következő témában: Németországi munka
Szia,
előre közlöm nem lakom Berlinben. De sztem nem reménytelen, viszont nehéz munkát találni. Nem tudom milyen nyelvismerete és hogy főleg milyen szakmai háttere van már. Neten keresztül írja be keresőbe a betöltendő állás nevét és jó pár oldalt ki fog adni majd. Vannak jó német vendéglátós álláskereső oldalak, persze nem csak berlini címekkel. Egy jó szakmai önéletrajzot írjon meg fényképpel és küldözgesse rengeteg de tényleg rengeteg helyre. Inkább legyen az a gondja, hogy "nah most melyiket válasszam"
Remélem sikerül!!
előre közlöm nem lakom Berlinben. De sztem nem reménytelen, viszont nehéz munkát találni. Nem tudom milyen nyelvismerete és hogy főleg milyen szakmai háttere van már. Neten keresztül írja be keresőbe a betöltendő állás nevét és jó pár oldalt ki fog adni majd. Vannak jó német vendéglátós álláskereső oldalak, persze nem csak berlini címekkel. Egy jó szakmai önéletrajzot írjon meg fényképpel és küldözgesse rengeteg de tényleg rengeteg helyre. Inkább legyen az a gondja, hogy "nah most melyiket válasszam"
Remélem sikerül!!
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- kriszta0201
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Cindus
- Látogató
14 éve 2 hónapja #1102
Írta: Cindus
Cindus válaszolt a következő témában: Németországi munka
Hát nem akarlak elkeseriteni, de ha munkát találsz is, munkaválalásit nem fogsz kapni. Rengeteg a munkanélküli és elsösorban azokat alkalmazzák. En szállodában dolgoztam, igaz nem németországban. Berlintöl 1,5 orára vagyok, pont a napokban utasitották vissza a munkavállalásim, ugyhogy szerintem perpillanat reménytelen. Mellesleg a városi szállodák nem nagyon adnak szállást, anélkül pedig megintcsak nehézkes. Ha több infora van szükséged, szivesen mesélek róla, bár mondom, én németországgal kapcsolatban perpill abszolut negativ vagyok.
ődv.: cindus
ődv.: cindus
- vicim2
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
14 éve 2 hónapja #1110
Írta: vicim2
vicim2 válaszolt a következő témában: Németországi munka
Sziaztok!
Szobalanynak tobb helyre jelentkeztem en is, nyelvtudassal, tapasztalattal, Stuttgartban eleg remenytelen a helyzet, eddig elutasito valaszokat kaptam, es egy kerelmemre 2 honapja nem jott meg valasz sem. A munkavallalasit szerintem nagyon nehez elintezni, vallalkozokent pedig nem foglalkoztatnak, a munkaerokozvetito cegeket pedig el lehet felejteni ez ugyben itt, mert remelytelen az engedelyeztetes. Arra kell figyelni, hogy az oradijak stimmeljenek (bruttober), de pl. nekem korrektul megirtak a kerelmemet-megsincs semmi. A nemet fonok szemelyesen volt bent a munkaugyi kp-ba, es nem sikerult sajnos elinteznie a dolgot. de Berlin mas tartomany, lehet szerencsed. Sok sikert.
Udv Vicim
Szobalanynak tobb helyre jelentkeztem en is, nyelvtudassal, tapasztalattal, Stuttgartban eleg remenytelen a helyzet, eddig elutasito valaszokat kaptam, es egy kerelmemre 2 honapja nem jott meg valasz sem. A munkavallalasit szerintem nagyon nehez elintezni, vallalkozokent pedig nem foglalkoztatnak, a munkaerokozvetito cegeket pedig el lehet felejteni ez ugyben itt, mert remelytelen az engedelyeztetes. Arra kell figyelni, hogy az oradijak stimmeljenek (bruttober), de pl. nekem korrektul megirtak a kerelmemet-megsincs semmi. A nemet fonok szemelyesen volt bent a munkaugyi kp-ba, es nem sikerult sajnos elinteznie a dolgot. de Berlin mas tartomany, lehet szerencsed. Sok sikert.
Udv Vicim
- Cindus
- Látogató
14 éve 2 hónapja #1115
Írta: Cindus
Cindus válaszolt a következő témában: Németországi munka
Továbbra is csak megerösieni tudom, hogy szobalányként németország felejtö. Létezik azonban a két ország között egy egyezmény, aminek keretében ilyen jellegü munkához és emellett munkavállalási engedélyhez hozzá lehet jutni. Bár összességében szerintem az egész németországi szobalányosdi csak idöpocsékolás és keresni is szarul lehet vele.
- eras72
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 22
14 éve 2 hónapja #1121
Írta: eras72
eras72 válaszolt a következő témában: Németországi munka
Sziasztok !
Németországban inkább nagyobb segítség az idős ápolás ,és jól is fizetnek és az engedélyt is megadták sok esetben!Nagyon kell ide kint az idős ápoló mert sokan rá vannak szorulva ,nagyon sok az idős ember és persze nem nagyon szeretik a németek ezt a munkát!És ami a legfontosabb német nyelv!Mert sokan azt hiszik nem nagyon kell !Pedig ez nem így van saját példámból okulva!!!!!
Minimum német nyelv kell!!Üdv:Erika
Németországban inkább nagyobb segítség az idős ápolás ,és jól is fizetnek és az engedélyt is megadták sok esetben!Nagyon kell ide kint az idős ápoló mert sokan rá vannak szorulva ,nagyon sok az idős ember és persze nem nagyon szeretik a németek ezt a munkát!És ami a legfontosabb német nyelv!Mert sokan azt hiszik nem nagyon kell !Pedig ez nem így van saját példámból okulva!!!!!
Minimum német nyelv kell!!Üdv:Erika