Németországi munka
- eras72
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 22
14 éve 5 hónapja #698
Írta: eras72
eras72 válaszolt a következő témában: Németországi munka
Megbízható, szolid háztartási kisegítő hölgyet keresünk Münchenben élő, magyarul is beszélő családhoz. Jelentkezni munkanapokon a 06(23)430-438 telefonszámon 9-15 óra között lehet. Most olvastam !Valakinek hátha be jön !Üdv:Erika
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- monikakesz
- Látogató
14 éve 5 hónapja #700
Írta: monikakesz
monikakesz válaszolt a következő témában: Németországi munka
Sziasztok !
Ma regisztráltam, böngészés, kapcsolatépítés céljából.
Ravensburg környékén keresek állást, estelgesen szállással.
Német nyelv momentán még az alapoknál tart, inenzíven nyomom.
Épületgépész és titkárnéni vagyok. Persze ilyen munkakörök
betöltéséhez majd a későbbiekben tudok csak jutni.
Így szobalány, bébicsősz, házvezetőnői lehetőségek érdekelnek
családoknál.
Ha tudtok valamit hálásan köszönöm!
Ma regisztráltam, böngészés, kapcsolatépítés céljából.
Ravensburg környékén keresek állást, estelgesen szállással.
Német nyelv momentán még az alapoknál tart, inenzíven nyomom.
Épületgépész és titkárnéni vagyok. Persze ilyen munkakörök
betöltéséhez majd a későbbiekben tudok csak jutni.
Így szobalány, bébicsősz, házvezetőnői lehetőségek érdekelnek
családoknál.
Ha tudtok valamit hálásan köszönöm!
- magdalene
- Látogató
14 éve 5 hónapja #702
Írta: magdalene
magdalene válaszolt a következő témában: Németországi munka
Erika!
Én is hívtam ezt a közvetítőt aki magyar családhoz keres háztartási segítséget.Már legalább négy alkalommal volt módomban, mert ezek rendszeresen keresnek valakit.Mindig az az első kérdése a hölgynek ,hogy független vagyok -e?Most is azt kérdezte.Mondtam most igen, mert a férjem is külföldön van.És azt mondta majd ha aktuális lesz a dolog visszahív.Hát erről ennyit. Nem értem aki nem független az már nem is tud jól dolgozni?
A férjem is Münchenben dolgozik és hétvégén vagy szabadnapomon tudnék vele találkozni.
Én is hívtam ezt a közvetítőt aki magyar családhoz keres háztartási segítséget.Már legalább négy alkalommal volt módomban, mert ezek rendszeresen keresnek valakit.Mindig az az első kérdése a hölgynek ,hogy független vagyok -e?Most is azt kérdezte.Mondtam most igen, mert a férjem is külföldön van.És azt mondta majd ha aktuális lesz a dolog visszahív.Hát erről ennyit. Nem értem aki nem független az már nem is tud jól dolgozni?
A férjem is Münchenben dolgozik és hétvégén vagy szabadnapomon tudnék vele találkozni.
- eras72
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
14 éve 5 hónapja #703
Szia Magadalene!
Sajnálom igen nem egyszerű sajnos ez a munka keresés ,én a férjemnek keresek Darmstadtban vagy környéken mert a szállás az meg oldott !De semmi a láthatáron !Nagyon sajnálom de muszáj az embernek érdeklődni mert lehet valamelyik be jön ,sosem lehet tudni!
Üdv:Erika
Sajnálom igen nem egyszerű sajnos ez a munka keresés ,én a férjemnek keresek Darmstadtban vagy környéken mert a szállás az meg oldott !De semmi a láthatáron !Nagyon sajnálom de muszáj az embernek érdeklődni mert lehet valamelyik be jön ,sosem lehet tudni!
Üdv:Erika
- eras72
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
14 éve 5 hónapja #705
Sziasztok!Ezt ma találtam!
Sürgősen keresünk Németországba németül beszélő ápolónőket házi ápolásra. Magas fizetés ellátással, útiköltség térítéssel. Gyors ügyintézés, ingyenes közvetítés. www.jc24kft.com 0036-70/638-0103
üdv:Erika
Sürgősen keresünk Németországba németül beszélő ápolónőket házi ápolásra. Magas fizetés ellátással, útiköltség térítéssel. Gyors ügyintézés, ingyenes közvetítés. www.jc24kft.com 0036-70/638-0103
üdv:Erika
- kiramirko
- Látogató
14 éve 5 hónapja #706
Írta: kiramirko
kiramirko válaszolt a következő témában: Németországi munka
Sziasztok!
Most regisztraltam.Ket gyermekes anyuka vagyok es ha valaki tudna kint festo vagy dryvitos munkat a ferjemnek megkoszonnem ha szolna.Nagyon jo a szakmajaban.elore is koszonom a segitsegeket.
Most regisztraltam.Ket gyermekes anyuka vagyok es ha valaki tudna kint festo vagy dryvitos munkat a ferjemnek megkoszonnem ha szolna.Nagyon jo a szakmajaban.elore is koszonom a segitsegeket.