Németországi munka nyelvtudás nélkül
- Julianna
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 177
anna1968 írta: ...A fizetés 1600 Euró (br) az első félévben, majd állítólag az ottani végzett ápolók. Ez mit jelent "eurósítva"? Szerintetek van ilyen munkáltató, aki a dolgozó képzésébe ennyi pénzt fektet?....
Nem tudom, az alábbi linken azt írják, hogy az ápolónök bruttója Berlinben átlag 1.887 euro körül mozog (minimum 500, maximum 3.200). Szóval szerintem a bruttó havi 1.600 euro 25 éves gyakorlattal rendelkezö külföldi munkaerönek egyáltalán nem hihetetlen, söt reálisnak tünik…
www.gehaltsvergleich.com/gehalt/Krankens...-Krankenpfleger.html
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Attila_BRD
- Nem elérhető
- Elite Member
- Köszönetek: 204
Az netto 1200-1300 Eur.Julianna írta:
anna1968 írta: ...A fizetés 1600 Euró (br) az első félévben, majd állítólag az ottani végzett ápolók. Ez mit jelent "eurósítva"? Szerintetek van ilyen munkáltató, aki a dolgozó képzésébe ennyi pénzt fektet?....
Nem tudom, az alábbi linken azt írják, hogy az ápolónök bruttója Berlinben átlag 1.887 euro körül mozog (minimum 500, maximum 3.200). Szóval szerintem a bruttó havi 1.600 euro 25 éves gyakorlattal rendelkezö külföldi munkaerönek egyáltalán nem hihetetlen, söt reálisnak tünik…
www.gehaltsvergleich.com/gehalt/Krankens...-Krankenpfleger.html
Fele elmegy lakásra, áramra,internetre. 400-at megeszel. 100 bol közlekedsz. 100-at félreteszel hogy félévente legyen repülöjegyed haza. Dugi-aprópénzedböl ajándékot veszel a rokonságnak, ha már gazdagon élsz nyugaton.
Fini.
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Esteleg! Azért lehet, hogy elfelejtettél valamit! Nem fognak azonos szintre tenni az ITT 25 éve dolgozóval. Itt, a papirjaid ellenére, kezdőnek fogsz számítani! Más a rendszer, mások a követelmények! Sok sikert!Julianna írta: .......Nem tudom, az alábbi linken azt írják, hogy az ápolónök bruttója Berlinben átlag 1.887 euro körül mozog (minimum 500, maximum 3.200). Szóval szerintem a bruttó havi 1.600 euro 25 éves gyakorlattal rendelkezö külföldi munkaerönek egyáltalán nem hihetetlen, söt reálisnak tünik…
DCT
- Eva10
- Látogató
- astarta
- Nem elérhető
- Premium Member
- Köszönetek: 181
- csdani72
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 8
ha ez a lehetőség Berlinben van akkor engem is érdekelne. Ha tudnál valami infót dobni róla azt megköszönném