Beiskolázás
- Tünde
- Látogató
14 éve 2 hónapja #1276
Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Beiskolázás
Sziasztok!
Ahogy Zita már korábban írta,az ,hogy mennyit kell az ovodáért fizetni,régiotól függ!
Mi ebéd nélkül fizettünk 95 €-t,( Rothenburg ob der Tauber,Bayern) a lányom reggel fél 8-tól délután fél 5-ig lehetett az oviban!
Én minden napra pakoltam neki ebédet,amit ott az oviban megmelegítettek neki! Ez így kényelmes megoldás volt!
További szép napot mindenkinek!
Tünde
Ahogy Zita már korábban írta,az ,hogy mennyit kell az ovodáért fizetni,régiotól függ!
Mi ebéd nélkül fizettünk 95 €-t,( Rothenburg ob der Tauber,Bayern) a lányom reggel fél 8-tól délután fél 5-ig lehetett az oviban!
Én minden napra pakoltam neki ebédet,amit ott az oviban megmelegítettek neki! Ez így kényelmes megoldás volt!
További szép napot mindenkinek!
Tünde
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Tünde
- Látogató
14 éve 2 hónapja #1277
Az,hogy van-e munkád vagy nincs teljesen mindegy! ha esetleg igazolni tudod,hogy keveset keresel,akkor a város átvállalhatja az ovi fizetését helyetted,de ez elég körülményes! És gondolom ez is minden regioban másképp működik!
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1145
14 éve 2 hónapja #1278
Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Beiskolázás
Tünde írta::
Elnézést ha mindenkinek magától értetődő de ez már engem is érdekelne, 95/hét? Igaz?Sziasztok!
Mi ebéd nélkül fizettünk 95 €-t,( Rothenburg ob der Tauber,Bayern)
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
Németországi álláshirdetések
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső
- Tünde
- Látogató
- Tünde
- Látogató
14 éve 2 hónapja #1280
Talán ez is érdekel valakit!!: Az iskola ingyenes,a gyerekek a könyveket ingyen kapják,ezt év végén vissza kell adni! a füzeteket,borítókat,ceruzát... a szülőnek kell megvenni!
A kinderhort ( napközi) 105 €/ hónap,ebéd nélkül! az én lányom iskolaidőben: suli után megy át,délután 5-ig maradhat. szünetben reggel 8-tól mehet 5-ig.
természetesen ez is változó lehet tartományonként!!!
Üdv
Tünde
A kinderhort ( napközi) 105 €/ hónap,ebéd nélkül! az én lányom iskolaidőben: suli után megy át,délután 5-ig maradhat. szünetben reggel 8-tól mehet 5-ig.
természetesen ez is változó lehet tartományonként!!!
Üdv
Tünde
- Zita
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 6
14 éve 2 hónapja #1285
Írta: Zita
Zita válaszolt a következő témában: Beiskolázás
Szia Tünde es Admin,
nalunk Ba-Wü-ben a napközire kell valamennyit fizetni meg az abed külön 2€ naponta.
Az en fiam nem akart menni ezert nem tudom pontosan mennyit.
En nem dolgoztam amikor a fiam ovis volt, az allamtol kaptam a penzt.
Az ovibol kaptam egy papirt amit kikellett tölteni es a Jugendamt (gyamhatosag) atvallalta az oviköltseget.
Üdv Zita
nalunk Ba-Wü-ben a napközire kell valamennyit fizetni meg az abed külön 2€ naponta.
Az en fiam nem akart menni ezert nem tudom pontosan mennyit.
En nem dolgoztam amikor a fiam ovis volt, az allamtol kaptam a penzt.
Az ovibol kaptam egy papirt amit kikellett tölteni es a Jugendamt (gyamhatosag) atvallalta az oviköltseget.
Üdv Zita
A következő felhasználók mondtak köszönetet: erikis