Német nyelvtanulás

Több
12 éve 9 hónapja #14337 Írta: Szilvi
Szilvi válaszolt a következő témában: Német nyelvtanulás

mercy írta: Kedves zolka74,

Hol találom a Kreatív Német nyelvanyagot? A google nem valami segítőkész vagy csak rosszul kerestem :)

Köszi

Szia mercy,

így keresd : Gaál Ottó kreatív német kezdő
A következő felhasználók mondtak köszönetet: mercy, magyaranyuka

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Maya
  • Maya profilkép
  • Nem elérhető
  • Elite Member
  • Elite Member
  • "A kerekerdő szélén őrzöm a szivárványt"
Több
12 éve 9 hónapja #14369 Írta: Maya
Maya válaszolt a következő témában: Német nyelvtanulás

Sziasztok!

Német nyelvani gyakorlóanyag mindenféle nyelvtudás szinthez:
www.mein-deutschbuch.de/index.php?site=home
Olyan hatékony. hogy a nyelvsuliban (C1 szint) a tanár maga ajánlotta.

Ezt a könyvet ajánlom még figyelmetekbe:
www.amazon.de/Lehr--%C3%9Cbungsbuch-deut...id=1329345257&sr=8-2
A fotó alatt olvasható: "Hier reinlesen und suchen". Itt beleolvashattok, hogy mi is van benne.

Még egy nagy klasszikus, németül tanulóknál nem hiányozhat a polcról!
www.amazon.de/Duden-Universalw%C3%B6rter...=1329345827&sr=8-1#_
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gergoo, zolipapa65aa, Juditka, htimea, Eni, magyaranyuka

• Eva10
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 9 hónapja #14412 Írta: Eva10
Eva10 válaszolt a következő témában: Német nyelvtanulás

Sokmindent le lehet tölteni az iPhone-ra is, nem is dragak. Van, ami net nelkül is müködik.

Ja, es ahogy többen is irjak, fontos a beszed. En pl most mar folyekonyan beszelek, de a nyelvtan csapnivalo. Ugyanakkor termeszetesen megprobalom az altalam ismert nyelvtannal mondani, amit mondok. De nagyon ertekelik, hogy folyekonyan beszelek.
Es megtalaltam a neten pl ugyanazokat a krimiket, amiket a magyar tv-ben nezek. A vox tv-ben adjak, es a neten meg lehet nezni mindig nehany epizodot ingyen.
De iPhone-on megy pl a ZDF es nehany mas tv is, ezek ingyenesek.

sziasztok:
Eva

Több
12 éve 9 hónapja #14435 Írta: diablonia
diablonia válaszolt a következő témában: Német nyelvtanulás

Sziasztok ismét ! :silly:
Már kezdem magam furcsán érezni, hogy állandóan ilyenekkel nyaggatlak titeket...
Aki volt már VHS C1 kurzuson és esetleg van ideje,kedve, megtenné hogy ír róla hogy mennyire volt hasznos? Hány "százan" voltak egy csoportba és hogy miből tanultak?
Kinéztem magamnak egyet,érdeklődtem is a sulinál, de azt hiszem egy fáradt munkatársat találtam mert csak annyit mondott hogy igen kezdődik egy ilyen, kb 18 fővel de nem biztos benne, heti 2*4 óra és hogy fogalma sincs h milyen könyvből tanít a tanár. Hát ezek után nem lettem nagyon meggyőzve arról hogy a tanfolyam nagyon hasznos lenne ... :cheer:
Előre is köszi
Zsu

Több
12 éve 9 hónapja #14436 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Német nyelvtanulás

diablonia írta: Sziasztok ismét ! :silly:
Már kezdem magam furcsán érezni, hogy állandóan ilyenekkel nyaggatlak titeket...
Aki volt már VHS C1 kurzuson és esetleg van ideje,kedve, megtenné hogy ír róla hogy mennyire volt hasznos? Hány "százan" voltak egy csoportba és hogy miből tanultak?

Van ilyen hozzászólás már. Nem is egy. Olvass vissza kérlek!

Több
12 éve 9 hónapja #14447 Írta: diablonia
diablonia válaszolt a következő témában: Német nyelvtanulás

Igen köszönöm, már elolvastam elég sokszor és folyamatosan figyelem is, csak igazából a legtöbb vélemény inkább az integrációsról szól illetve a B2 szintig és én eddig két ember tudtam csak megkérdezni személyesen és tök eltérő véleménnyel voltak róla így kiváncsi lettem volna még párra. Ugyanis úgy hallottam hogy a legtöbb ember csak B2 szintig megy el ezért a C1 sokkal színvonalasabb az alatta lévőknél. Itt eddig pedig csak annyit említett 2 ember hogy volt C1-en is de azt már nem irta hogy tényleg hasznos is volt, vagy inkább csak elmegy és lehetne jobb elfoglaltsága is az embernek ehelyett. :blush: