Német nyelvtanulás
- Szilvi
- Nem elérhető
- Premium Member
- Köszönetek: 160
mercy írta: Kedves zolka74,
Hol találom a Kreatív Német nyelvanyagot? A google nem valami segítőkész vagy csak rosszul kerestem
Köszi
Szia mercy,
így keresd : Gaál Ottó kreatív német kezdő
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Maya
- Nem elérhető
- Elite Member
- "A kerekerdő szélén őrzöm a szivárványt"
- Köszönetek: 382
Német nyelvani gyakorlóanyag mindenféle nyelvtudás szinthez:
www.mein-deutschbuch.de/index.php?site=home
Olyan hatékony. hogy a nyelvsuliban (C1 szint) a tanár maga ajánlotta.
Ezt a könyvet ajánlom még figyelmetekbe:
www.amazon.de/Lehr--%C3%9Cbungsbuch-deut...id=1329345257&sr=8-2
A fotó alatt olvasható: "Hier reinlesen und suchen". Itt beleolvashattok, hogy mi is van benne.
Még egy nagy klasszikus, németül tanulóknál nem hiányozhat a polcról!
www.amazon.de/Duden-Universalw%C3%B6rter...=1329345827&sr=8-1#_
- Eva10
- Látogató
Ja, es ahogy többen is irjak, fontos a beszed. En pl most mar folyekonyan beszelek, de a nyelvtan csapnivalo. Ugyanakkor termeszetesen megprobalom az altalam ismert nyelvtannal mondani, amit mondok. De nagyon ertekelik, hogy folyekonyan beszelek.
Es megtalaltam a neten pl ugyanazokat a krimiket, amiket a magyar tv-ben nezek. A vox tv-ben adjak, es a neten meg lehet nezni mindig nehany epizodot ingyen.
De iPhone-on megy pl a ZDF es nehany mas tv is, ezek ingyenesek.
sziasztok:
Eva
- diablonia
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 4
Már kezdem magam furcsán érezni, hogy állandóan ilyenekkel nyaggatlak titeket...
Aki volt már VHS C1 kurzuson és esetleg van ideje,kedve, megtenné hogy ír róla hogy mennyire volt hasznos? Hány "százan" voltak egy csoportba és hogy miből tanultak?
Kinéztem magamnak egyet,érdeklődtem is a sulinál, de azt hiszem egy fáradt munkatársat találtam mert csak annyit mondott hogy igen kezdődik egy ilyen, kb 18 fővel de nem biztos benne, heti 2*4 óra és hogy fogalma sincs h milyen könyvből tanít a tanár. Hát ezek után nem lettem nagyon meggyőzve arról hogy a tanfolyam nagyon hasznos lenne ...
Előre is köszi
Zsu
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Van ilyen hozzászólás már. Nem is egy. Olvass vissza kérlek!diablonia írta: Sziasztok ismét !
Már kezdem magam furcsán érezni, hogy állandóan ilyenekkel nyaggatlak titeket...
Aki volt már VHS C1 kurzuson és esetleg van ideje,kedve, megtenné hogy ír róla hogy mennyire volt hasznos? Hány "százan" voltak egy csoportba és hogy miből tanultak?
- diablonia
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 4