Német nyelvtanulás
- Eva10
- Látogató
13 éve 1 hónapja #8302
Írta: Eva10
Eva10 válaszolt a következő témában: Német nyelvtanulás
Szia Decotext,
Ti mar jol tudtok nemetül.
A gyerekmüsorokat jo ötletnek tartom. Bar neha talan tul egyszerüek a mindennapi elethez viszonyitva.
Egyebkent: tudod, kinek a pap, kinek a papne. Nekem a nyelvi környezet kevesebbet szamitott, mint a tanulas.
Most mar, hogy kicsit jobban tudom a nyelvet, többet tanulok a nyelvi környezetböl is.
MIndenki valassza ki, mi a legjobb megoldas szamara. En a sajat tapasztalatomat tudom leirni, masnak nyilvan mas tapasztalata van.
Peldaul, mivel parkapcsolatban elek, valoszinüleg nem fogok pasit fogni es töle tanulni nemetül.
A parommal meg magyarul bezselünk itthon - mivel tul faradt vagyok a nemet beszedhez az egesz napos nemet nyelven vegzett munka utan.
szia:
Eva
Ti mar jol tudtok nemetül.
A gyerekmüsorokat jo ötletnek tartom. Bar neha talan tul egyszerüek a mindennapi elethez viszonyitva.
Egyebkent: tudod, kinek a pap, kinek a papne. Nekem a nyelvi környezet kevesebbet szamitott, mint a tanulas.
Most mar, hogy kicsit jobban tudom a nyelvet, többet tanulok a nyelvi környezetböl is.
MIndenki valassza ki, mi a legjobb megoldas szamara. En a sajat tapasztalatomat tudom leirni, masnak nyilvan mas tapasztalata van.
Peldaul, mivel parkapcsolatban elek, valoszinüleg nem fogok pasit fogni es töle tanulni nemetül.
A parommal meg magyarul bezselünk itthon - mivel tul faradt vagyok a nemet beszedhez az egesz napos nemet nyelven vegzett munka utan.
szia:
Eva
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1145
13 éve 1 hónapja - 13 éve 1 hónapja #8303
Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Német nyelvtanulás
A gyerekműsorok helyett én sorozatokon edződtem (nem németül) de biztos vannak a német csatornákon is. TXT 888 felirat (német!) két hét tvnézés és már érezhető a különbség.
A sorozatok nekem azért váltak be mert többnyire úgy vannak felépítve, hogy kiváncsi legyél a következő részre, (most például tűkön ülve várom a Dexter 6. évad 3 -ik részét szórakoztató (legalább is egy gyerekműsorhoz képest biztos szórakoztatóbb) az alábbiak nyelvezete pedig cseppet sem bonyolúlt:
The IT Crowd
Scrubs
The Big Bang Theory
My Name Is Earl
How I Met Your Mother
Dexter
A német és magyar címeket sem tudom, akit érdekel biztos megtalálja a német címeket is.
A sorozatok nekem azért váltak be mert többnyire úgy vannak felépítve, hogy kiváncsi legyél a következő részre, (most például tűkön ülve várom a Dexter 6. évad 3 -ik részét szórakoztató (legalább is egy gyerekműsorhoz képest biztos szórakoztatóbb) az alábbiak nyelvezete pedig cseppet sem bonyolúlt:
The IT Crowd
Scrubs
The Big Bang Theory
My Name Is Earl
How I Met Your Mother
Dexter
A német és magyar címeket sem tudom, akit érdekel biztos megtalálja a német címeket is.
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
Németországi álláshirdetések
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső
- hablaty
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
13 éve 1 hónapja #8379
Írta: hablaty
hablaty válaszolt a következő témában: Német nyelvtanulás
Üdv a nyelvben elmélyülőknek!
Abban kérnek segítséget, hogy szükségem lenne mp3-ban letölthető némat-magyar hangos szótárra. Valószínűleg az én hibám, hogy ilyen felsorolós szótárra nem akadtam, de ha tud valaki egy ilyet, kérem, küldje el valahogy a linket v. akármit. Munkába menet és jövet órákon át szólhatna a fülembe és itthon is mehetne a fejhallgatómban.
Csak akad valahol egy max. pár ezer szavas szótár, mondjuk a vakok miatt!
Abban kérnek segítséget, hogy szükségem lenne mp3-ban letölthető némat-magyar hangos szótárra. Valószínűleg az én hibám, hogy ilyen felsorolós szótárra nem akadtam, de ha tud valaki egy ilyet, kérem, küldje el valahogy a linket v. akármit. Munkába menet és jövet órákon át szólhatna a fülembe és itthon is mehetne a fejhallgatómban.
Csak akad valahol egy max. pár ezer szavas szótár, mondjuk a vakok miatt!
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
13 éve 1 hónapja #8382
Kétlem, hogy lenne ilyen illetve valószínűleg van de akkor rossz helyen keresed. Szerintem a Relaxa villám csomagját keresheted, az használható és erre a célra a legjobb de nyilván nem ingyenes.
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső
- Rolix
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
13 éve 1 hónapja - 13 éve 1 hónapja #8384
Írta: Rolix
Rolix válaszolt a következő témában: Német nyelvtanulás
Gergoo írta: Kétlem, hogy lenne ilyen illetve valószínűleg van de akkor rossz helyen keresed. Szerintem a Relaxa villám csomagját keresheted, az használható és erre a célra a legjobb de nyilván nem ingyenes.
T.o.r.r.e.n.t oldalakon fent van a Relaxa csomag, épp
tegnap este t.ö.l.t.ö.t.t.e.m le. ;)
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
13 éve 1 hónapja #8386
Mondtam, hogy rossz helyen keresi.
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső