Óvodába beíratás
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Nem autómatikosan az anya. Mehet az apa is! Mehet táppénzre (úgy tudom 12 éves korig) vagyVivienvw írta: Az érdekelne, hogyha a gyerekem lebetegszik akkor automatikusan
az anya megy vele táppénzre, vagy szabadságot kell kivenni a szülőnek?
vehet ki szabadságot a betegség idejére. (Ez utóbbit azonban nem köteles a munkaadó adni!)
Megjegyzés:
nem túlzottan konstruktiv a munka szempontjából a gyakori táppénz.
Ezért felmondhatnak könnyen, akkor is ha nem önhiba, mert egy
munkaadónak a munkavégzés az érdeke, nem a Te szociális helyzeted!
(Sokkal jobb családon belül megoldani a problémát!)
DCT
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- kravire
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
Három hete költöztünk ki Münchenbe az 5,5-éves kisfiammal. Óvódába szerettem volna beiratni de a környékbe lévő mind tele és fel sem írtak minket hogy esetleg.... Egy helyről kaptam csak én telefonszá mot hogy novemberben hívjam fel.
Bármien tanácsot, segítséget előre is nagyon köszönök.
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
kravire írta: Kedves Mindenki! Három hete költöztünk ki Münchenbe az 5,5-éves kisfiammal. Óvódába szerettem volna beiratni de a környékbe lévő mind tele és fel sem írtak minket hogy esetleg.... Egy helyről kaptam csak én telefonszá mot hogy novemberben hívjam fel. Bármien tanácsot, segítséget előre is nagyon köszönök.
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
végtelenül egyszerű. A linken add meg az irányitószámod + München, s kilistázza, hogy ki hol mit ajánl. Ezek úgy nevezett "Tagesmutter" szolgáltatások! Nekem >> Wir haben 144 Kinderbetreuer in 80331 München <<< a 80331-re 144 ajánlatot adott. A narancssárga kapcsolónál lehet válogatni, hogy mit akarsz: "Tagesmutter / Babysitter/ Kinderbetreuer/ stb". Sok esetben ezek egyetemisták kinálják, akár egész napra is!
Itt meg kereshetsz szabad helyet:
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Az viszont lehet, hogy a város másikfelére kell vinni a porontyot.... Én kerestem neked helyet itt is van >>>
A jó, hogy az árakat is feltüntetik!
DCT
- kravire
- Nem elérhető
- New Member
Nagyon köszönöm neked a segítséget. Jó esik.
- kravire
- Nem elérhető
- New Member
Beküldtem lessz ami lessz alapon.
Vissza is írtak hogy foglalkoznak a kérelmemmel. Mondjuk azt nem tudom ez mennyire automata üzenet de több a semminél.
- erimag
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 1