Albérlet, lakhatás

Több
12 éve 5 hónapja #20473 Írta: tina01
tina01 válaszolt a következő témában: Albérlet, lakhatás

Sziasztok! Freiburg-ban, és környékén keresek kiadó lakásokat! 7-en vagyunk, és egymástól nem messze szeretnénk költözni. Akár 5 szobás, vagy sorházi kislakások is érdekelnek. Tud valaki segíteni? Egyszerűen nem találok lakásokat, ami volt felhívtuk, de már kiadták, stb. Csak azt nem értem miért nem veszik le a hirdetést, ha egyszer már nem aktuális. Előre is köszi!

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 5 hónapja - 12 éve 5 hónapja #20478 Írta: Szilvi
Szilvi válaszolt a következő témában: Albérlet, lakhatás

tina01 írta: Sziasztok! Freiburg-ban, és környékén keresek kiadó lakásokat! 7-en vagyunk, és egymástól nem messze szeretnénk költözni. Akár 5 szobás, vagy sorházi kislakások is érdekelnek. Tud valaki segíteni? Egyszerűen nem találok lakásokat, ami volt felhívtuk, de már kiadták, stb. Csak azt nem értem miért nem veszik le a hirdetést, ha egyszer már nem aktuális. Előre is köszi!

Szia,
http://anzeigen.badische-zeitung.de/miete?16_ro=1
találod a Badische Zeitung Freiburg-i régióra leszűkített, lakásokkal foglalkozó oldalát. Érdemes a környező városok/települések helyi újságaira rákeresni a neten, ott is sok hasznos infó van kiadó lakásokkal kapcsolatban.

Miért nem veszik le a már nem aktuális hirdetéseket ?
- mert még kiadó, csak nem külföldieknek.
- mert elfelejtették.

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
12 éve 5 hónapja - 12 éve 4 hónapja #20493 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Albérlet, lakhatás

tina01 írta: Sziasztok! Freiburg-ban, és környékén keresek kiadó lakásokat! 7-en vagyunk, és egymástól nem messze szeretnénk költözni. Akár 5 szobás, vagy sorházi kislakások is érdekelnek. Tud valaki segíteni? Egyszerűen nem találok lakásokat, ami volt felhívtuk, de már kiadták, stb. Csak azt nem értem miért nem veszik le a hirdetést, ha egyszer már nem aktuális. Előre is köszi!

17 háromszobás van >
11 négyszobás van >
<< meg 168 kiadó lakás van Freiburgban! Én nem tudom, hogy hol keresgéltek! Nem tudom elhinni, hogy nem találtok semmit. S még a környéket át sem néztem: Mulhouse, Basel, Strasbourg. Ma már nem számitanak a határok. Lehet, hogy olócsóbban laktok határmenti kis falukban a szomszédban!

>>> 68600 Neuf-Brisach (Franciaország, 34 km Freiburgtól. Ez nem távolság!)
;)

DCT

Több
12 éve 4 hónapja - 12 éve 4 hónapja #21092 Írta: Norah26
Norah26 válaszolt a következő témában: Albérlet, lakhatás

Sziasztok!
Júliustól kaptunk munkát férjemmel Münchenben. Kb. már egy hónapja keresek a neten és érdeklődöm kiadó lakások, apartmanok után, de sajnos nem sok sikerrel. Kaukcióra van pénzünk, de provizióra nincs, így proviziómentes albérletek érdekelnének. Az ügy nagyon sürgős, mert csak az első hétre van szállásunk egy panzióban. Nagyon szépen köszönök minden segítséget, tippet, tanácsot!
Üdv: Nóra

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
12 éve 4 hónapja - 12 éve 4 hónapja #21096 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Albérlet, lakhatás

Norah26 írta: Sziasztok!Júliustól kaptunk munkát férjemmel Münchenben. Kb. már egy hónapja keresek a neten és érdeklődöm kiadó lakások, apartmanok után, de sajnos nem sok sikerrel. Kaukcióra van pénzünk, de provizióra nincs, így proviziómentes albérletek érdekelnének. Az ügy nagyon sürgős, mert csak az első hétre van szállásunk egy panzióban. Nagyon szépen köszönök minden segítséget, tippet, tanácsot!
Üdv: Nóra

1649 müncheni bérlakást dobott ki nekem ma a kereső. (Csak az egyik kereső!) Ha válogaszt akkor nem lesz lakásod mert a kerslet sokkal nagyobb MÜnchenben mint a kínálat! München a BRD egyik legdrágább városa lakbér szerint is. Lakás kereső!

<< meg 1250 lakást dobott ki ma, de csak a 3 szobásakat néztem! Mennyit találtam volna a München környékét is beveszem mondjuk 20-30 kilóméterre? Ugyanis ezt feltétlenül ajánlanám, mert a városi lakások bérei borsosak s a parkoló hiánycikk!! Igaz, nem tudom, hogy mennyit fogtok keresni......

DCT

Több
12 éve 4 hónapja - 12 éve 4 hónapja #21120 Írta: Norah26
Norah26 válaszolt a következő témában: Albérlet, lakhatás

Nem tehetünk róla, hogy éppen itt kaptunk munkát. Valahol el kell indulni!
Tényleg hálás lennék ennél hasznosabb tanácsokért és javaslatokért! Előre is köszönöm!