Albérlet, lakhatás

• Eva10
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 5 hónapja #20337 Írta: Eva10
Eva10 válaszolt a következő témában: Albérlet, lakhatás

Keeek, ne haragudj, de a hatarozott idejü szerzödes nem ter el az altalanostol.
Tehat nem kell feltetlenül megemliteni. Az elterö felteteleket nyilvan jo, ha a munkaado megemliti, de ebben Decotexttel ertek egyet, azt is gondolhatja a munkaado, hogy te tudod, ra kell kerdezni mindenre, amire kivancsi vagy.
Ha alkalmazott leszel, biztositott is leszel, a dij a jövedelemtöl is függ.
szia:
Eca

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 5 hónapja #20339 Írta: keeek
keeek válaszolt a következő témában: Albérlet, lakhatás

Gergoo írta:

keeek írta: vagy eg osszehasonlito oldal, vagy valami

Biztosítás Németországban oldalunk szerintem tökéletes erre a célra. ;)

koszi, neztem mar, de nekem egybol csak privat biztositas jon elo, melyik fulecskeben keressem az allami lehetosegeket?

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
12 éve 5 hónapja #20343 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Albérlet, lakhatás

keeek írta: 1,decotext, megint keversz egy picit, a porivizot nem kapom vissza, szerintem te magad is mar ezerszer megemlitetted ezt itt az oldalon...
2,biztosito osszeget nyilvan nem tud senki mondani (kb se?), de az h van 200 nem segitseg, nekem egy par is eleg lenne, vagy eg osszehasonlito oldal, vagy valami, de majd megoldodik ez is, nem varom el, h te egymagad valaszolj minden kerdesemre :)
3, tultargyalva, en Evaval ertek egyet, te meg magaddal. szerintem az altalanostol eltero felteteleket illik megemliteni, de az is lehet igazad van, sokminden mast sem kerdeztunk meg, meg johetnek meglepetesek, de nem untatlak majd vele titeket.

BOCS! KAUCIÓT AKARTAM ÍRNI! Természetesen a proviziót azt nem kapod vissza. Mentségemül szolgáljon, hogy a melóban, (munka közben) irogattam, s nem figyeltem oda! Viszon van sok provizió mentes ingatlan is ha nem közvetitőn keresztül hanem magad keresel kérót!

Egyet azért nem értek! Én is a BING / GOOGLE / YAHOO keresőket használom és azonnal kidob mindent! Te miért nem igy informálod magad ilyen dolgokról?

DCT
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szilvi

Több
12 éve 5 hónapja #20365 Írta: Barka76
Barka76 válaszolt a következő témában: Albérlet, lakhatás

Sziasztok! Én most a google.de-t kezdtem el használni itteni tanács után. De mindig szinte ugyanazt a 3-4 ingatlanos oldalt találom. Echingben és környékén keresek 3-4 szobás lakást. Valami hirdető oldalakat, magánhirdető oldalak (apróhirdetéseket) nem tudtok ajánlani véletlenül? A helyzet az, hogy még tanulom a németet, de én itthon Mo-n keresem a lakásokat, és ami tetszik azt a férjem felhívja Németországban :)
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Amúgy tök jó, hogy vagytok itt, nagyon sok hasznos infót adtok :)) Köszi :)

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
12 éve 5 hónapja #20367 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Albérlet, lakhatás

Barka76 írta: Sziasztok! Én most a google.de-t kezdtem el használni itteni tanács után. De mindig szinte ugyanazt a 3-4 ingatlanos oldalt találom. Echingben és környékén keresek 3-4 szobás lakást. Valami hirdető oldalakat, magánhirdető oldalak (apróhirdetéseket) nem tudtok ajánlani véletlenül? A helyzet az, hogy még tanulom a németet, de én itthon Mo-n keresem a lakásokat, és ami tetszik azt a férjem felhívja Németországban :)
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Amúgy tök jó, hogy vagytok itt, nagyon sok hasznos infót adtok :)) Köszi :)

Tessék! 20 lakást ajánlanak direkt >> Eching közelében. . 400-1350 euronig! Csak találsz valamit, nem? Igaz ezek Freisingben vannak (Eching járás) Kicsivel távolabb van Münchentől (19,2 km > 20 perc Echingtől), de így olcsóbb is. Nem érdemes kis buxával München és közelébe menni!

Gyerekek! Én nem értek valamit. A BRD 357121,41 km². Ebből
München 310,43 km², miért akar mindenki ide menni? Azt senki
nem veszi be, hogy "csak itt van muka". Tehát akkor, miért?

DCT

Több
12 éve 5 hónapja #20368 Írta: Szugya
Szugya válaszolt a következő témában: Albérlet, lakhatás

Szia Barka!
Én többféle szálon mozogtam, ha tudod melyik falu-város a kiszemelt célpont akkor menj rá a honlapjukra, keresd meg rajta a helyi újságokat és már tudod is nézni a hirdetéseket. Ezek ráadásul provision mentesek.
Egyébként szerintem is tök jó ez a fórum! :cheer:

Ja, ha tanulod a nyelvet itt ebben is találsz segítséget, a címe Nyelvtanulás ingyen, sok jó ötlet és tippek, tanácsok!
Sok sikert!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gergoo, kisne