Albérlet, lakhatás
- Eva10
- Látogató
Tehat nem kell feltetlenül megemliteni. Az elterö felteteleket nyilvan jo, ha a munkaado megemliti, de ebben Decotexttel ertek egyet, azt is gondolhatja a munkaado, hogy te tudod, ra kell kerdezni mindenre, amire kivancsi vagy.
Ha alkalmazott leszel, biztositott is leszel, a dij a jövedelemtöl is függ.
szia:
Eca
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- keeek
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 35
Gergoo írta:
Biztosítás Németországban oldalunk szerintem tökéletes erre a célra.keeek írta: vagy eg osszehasonlito oldal, vagy valami
koszi, neztem mar, de nekem egybol csak privat biztositas jon elo, melyik fulecskeben keressem az allami lehetosegeket?
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
BOCS! KAUCIÓT AKARTAM ÍRNI! Természetesen a proviziót azt nem kapod vissza. Mentségemül szolgáljon, hogy a melóban, (munka közben) irogattam, s nem figyeltem oda! Viszon van sok provizió mentes ingatlan is ha nem közvetitőn keresztül hanem magad keresel kérót!keeek írta: 1,decotext, megint keversz egy picit, a porivizot nem kapom vissza, szerintem te magad is mar ezerszer megemlitetted ezt itt az oldalon...
2,biztosito osszeget nyilvan nem tud senki mondani (kb se?), de az h van 200 nem segitseg, nekem egy par is eleg lenne, vagy eg osszehasonlito oldal, vagy valami, de majd megoldodik ez is, nem varom el, h te egymagad valaszolj minden kerdesemre
3, tultargyalva, en Evaval ertek egyet, te meg magaddal. szerintem az altalanostol eltero felteteleket illik megemliteni, de az is lehet igazad van, sokminden mast sem kerdeztunk meg, meg johetnek meglepetesek, de nem untatlak majd vele titeket.
Egyet azért nem értek! Én is a BING / GOOGLE / YAHOO keresőket használom és azonnal kidob mindent! Te miért nem igy informálod magad ilyen dolgokról?
DCT
- Barka76
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Amúgy tök jó, hogy vagytok itt, nagyon sok hasznos infót adtok ) Köszi
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Barka76 írta: Sziasztok! Én most a google.de-t kezdtem el használni itteni tanács után. De mindig szinte ugyanazt a 3-4 ingatlanos oldalt találom. Echingben és környékén keresek 3-4 szobás lakást. Valami hirdető oldalakat, magánhirdető oldalak (apróhirdetéseket) nem tudtok ajánlani véletlenül? A helyzet az, hogy még tanulom a németet, de én itthon Mo-n keresem a lakásokat, és ami tetszik azt a férjem felhívja Németországban
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Amúgy tök jó, hogy vagytok itt, nagyon sok hasznos infót adtok ) Köszi
Tessék! 20 lakást ajánlanak direkt >> Eching közelében. . 400-1350 euronig! Csak találsz valamit, nem? Igaz ezek Freisingben vannak (Eching járás) Kicsivel távolabb van Münchentől (19,2 km > 20 perc Echingtől), de így olcsóbb is. Nem érdemes kis buxával München és közelébe menni!
Gyerekek! Én nem értek valamit. A BRD 357121,41 km². Ebből
München 310,43 km², miért akar mindenki ide menni? Azt senki
nem veszi be, hogy "csak itt van muka". Tehát akkor, miért?
DCT
- Szugya
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 65
Én többféle szálon mozogtam, ha tudod melyik falu-város a kiszemelt célpont akkor menj rá a honlapjukra, keresd meg rajta a helyi újságokat és már tudod is nézni a hirdetéseket. Ezek ráadásul provision mentesek.
Egyébként szerintem is tök jó ez a fórum!
Ja, ha tanulod a nyelvet itt ebben is találsz segítséget, a címe Nyelvtanulás ingyen, sok jó ötlet és tippek, tanácsok!
Sok sikert!