Albérlet, lakhatás
- keeek
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 35
1, igen, tudom, h nincs betegbiztositasom alapbol, mondjuk, h hol es mennyit kell fizetni, azt nem tudom, es itt a forumon sem talaltam rola konkret infot, linket, csak mindenfele osszegekkel dobalozik mindenki. Ugyhogy jelen pillanatban fogalmam sincs, h erkezes utan hova forduljak majd ezugyben, mert azt azert nem bannam, ha lenne biztositasom.
Nem mintha szamitana, de nem ertek egyet veled, h egy ilyen kaliberu "reszletnek" csak a szerzodes kezhezkapasakor kellene kiderulnie. Nyilvan az alap az a hatarozatlan ideju, es a szemelyes talalkozaskor, vagy a szamtalan email es telefon, illetve az o ajanlattetelukkor egy ilyesminek fel kellett volna merulnie, emlites szintjen. Jokor derul ki, mikor postan megjott a szerzodes, elozo munkabol felmondva, stb.. Amugy eddig minden szempontbol fair-nek mondhato a ceg, ez az egy kilog. ez van, nem akkora wasistdas, tulleptunk rajta, foleg, ha nem okoz egyeb megkulonboztetest.
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Eva10
- Látogató
A biztositasra sok infot talalsz az oldalon, at kellene elöször nezni öket. Pontos szamokta nyilvan nem tudhat neked a biztositon kivül senki mondani. De: ha alkalmazott leszel, akkor nyilvan biztositva leszel, ennek a menetet is megtalalod a forumban.
szia:
Eva
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
1-> Ez nézöpont kérdése. A provizió olyan mint ha a takarékba tetted volna, lekötéssel. Kamattal együtt komplett visszajár, ha a kéró rendben van. Az 50 euró viszont kidobva az ablakon.keeek írta: 1-> nem ismerem ezt az osztalekos rendszert, nyilvan 50 euro belefer a buliba, foleg a tobbezres provisionhoz kepest, ha talalok valami hasznosat akkor megosztom a forummal, bar ketlem, h en talalnam fel a spanyol viaszt.
2-> igen, tudom, h nincs betegbiztositasom alapbol, mondjuk, h hol es mennyit kell fizetni, azt nem tudom, es itt a forumon sem talaltam rola konkret infot, linket, csak mindenfele osszegekkel dobalozik mindenki. Ugyhogy jelen pillanatban fogalmam sincs, h erkezes utan hova forduljak majd ezugyben, mert azt azert nem bannam, ha lenne biztositasom.
3-> Nem mintha szamitana, de nem ertek egyet veled, h egy ilyen kaliberu "reszletnek" csak a szerzodes kezhezkapasakor kellene kiderulnie. Nyilvan az alap az a hatarozatlan ideju, es a szemelyes talalkozaskor, vagy a szamtalan email es telefon, illetve az o ajanlattetelukkor egy ilyesminek fel kellett volna merulnie, emlites szintjen. Jokor derul ki, mikor postan megjott a szerzodes, elozo munkabol felmondva, stb.. Amugy eddig minden szempontbol fair-nek mondhato a ceg, ez az egy kilog. ez van, nem akkora wasistdas, tulleptunk rajta, foleg, ha nem okoz egyeb megkulonboztetest.
2-> Azért nem tudnak konkrét összeget mondani, mert van a BRD-ben kb. 200 betegbiztositó s ezen belül több száz variációja a szerzödéseknek. Szerencsére itt müködik a konkurencia és igy választhatsz. Ezen felül bizonyos jövedelem illetve vállalkozóként lehetsz privát is biztositott.
3-> Tévedésben vagy! Ezt megkérdezni a munkavállalónak kell, söt ez az elsö amiröl tárgyalni kell. A munkaadó abból indul ki, hogy neked mindegy, ha nem kérdezel rá! Azt is megkédezi az ember, hogy mennyi a fizu, a munkaidö és mennyi a szabi! Vagy erre sem kérdeztek soha rá? Söt, a munkaadó abból indult ki, ha nem kérdezel akkor tudod!
DCT
- keeek
- Nem elérhető
- Senior Member
2,biztosito osszeget nyilvan nem tud senki mondani (kb se?), de az h van 200 nem segitseg, nekem egy par is eleg lenne, vagy eg osszehasonlito oldal, vagy valami, de majd megoldodik ez is, nem varom el, h te egymagad valaszolj minden kerdesemre
3, tultargyalva, en Evaval ertek egyet, te meg magaddal. szerintem az altalanostol eltero felteteleket illik megemliteni, de az is lehet igazad van, sokminden mast sem kerdeztunk meg, meg johetnek meglepetesek, de nem untatlak majd vele titeket.
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Biztosítás Németországban oldalunk szerintem tökéletes erre a célra.keeek írta: vagy eg osszehasonlito oldal, vagy valami
- keeek
- Nem elérhető
- Senior Member
Eva10 írta: Keek, egyetertek, hogy ki kellett volna derülnie, hogy hatarozott idejü a szerzödesed. Biztosan nem mondtak, csak te nem ertetted? Mert többfelekeppen lehet mondani, es nyilvan nem ertjük mind. De tanulsag, hogy maskor erre ra kell kerdezni.
A biztositasra sok infot talalsz az oldalon, at kellene elöször nezni öket. Pontos szamokta nyilvan nem tudhat neked a biztositon kivül senki mondani. De: ha alkalmazott leszel, akkor nyilvan biztositva leszel, ennek a menetet is megtalalod a forumban.
szia:
Eva
Koszi Eva, nem biztosan nem mondtak, a baratom nemet, csak ertette volna. es igen, itt a lenyeg: hatha valaki olvassa, es okul az esetunkbol. Egyebkent akkor is alairtuk volna, ha tudjuk, mindossze a fairplay kedveert all itt eme tobboldalas dialog
Ohh, annyi oldalt atolvastam mar, de olyan jo lenne, valami normalis oldal, ahonnan el lehet indulni, marmint biztositas ugyben, egyreszt nekem, maganuton, masreszt a baratomnak is kertek, h az alairt szerzodessel kuldjon el egy köteg papirost, pl h melyik biztositonal van, tehat gondolom kellene valasztani neki is. nincs valami osszehasonlito oldal, vagy valami? vagy legalabb egy lista a letezo biztositokrol (ahol kiderul, h melyik allami, mert a maganhoz nem eleg a fizuja). Es en ha nem dolgozom, akkor is kothetek allamival? Ezek innen tavolrol teljesen atlathatatlan temak :8