Albérlet, lakhatás
- Peggy Olson
- Látogató
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Eva10
- Látogató
Mert aki magas lorol követelözik, annak megirom a magaet.
En Thüringiaban vagyok, de a nagyobbik lanyom Baden.-Württenbergben el, a heidelbergi egyetemen tanul, nemsokara vegez.
Ha tudok segiteni, nyugodtan irjal.
szia:
Eva
- zigeuner
- Nem elérhető
- Premium Member
- Köszönetek: 169
Na, akkor csak igazam van, magatok találtatok és nem a kolléga. Nekem sem a "kolléga" kereste sem az állást, sem a lakást. ráadásul olyan mázlim volt, hogy 1300 méter a cégtől. úgyhogy gyalog járok melózni. ez rettentő sokat számít ám a "költségvetésben " De ha rendszeresen olvasgatsz itt, akkor láthatod, hogy a többség innét várja a sültgalambot. Deconak sok szempontból igaza van, mikor leteremti a népet, annak ellenére, hogy nem tettszik a stílusa. Viszont jól látja-néha- a dolgokat, én inkább nem szólok hozzá , mert nem akarok "kötözködőnek" látszani, de azért jókat vigyorgok itt néha. Nektek meg kívánok minden jót az új élethez.Nata írta: zigeuner!!!
Nekünk már van lakásunk 3 hét alatt találtunk, a férjem intézte és nem a kollega.
Csak néhány elkeserítő válasz után gondoltuk, hátha az a baj, hogy külföldiek vagyunk azért intéztünk néhány telefont német segítséggel.
A null-províziós oldalon egy db kiadó 100 négyzetméter feletti lakás sem volt ott ahol nekünk kell 3 héten keresztül.
A tehetetlenségről csak annyit, hogy a férjem magyarországról 2hét alatt talált állást, nem is rosszat 3 hét alatt lakást és megvan rá a pénzünk, hogy 4 gyerkőccel elinduljunk
Szerintem sokan szeretnének ilyen tehetetlenek lenni
- Eva10
- Látogató
Es megkaptam a megfelelö elmarasztalast, hogy ugyan miert nem fizetek többet, a nylevtudas nelkülinek, es miert keresek neki lakast.
Na,. itt lett elegetm, es azota nem keresek magyar alkalmazottat. Jo nekem a nemet is, aki megelegszik azzal, ami jar - ja, es ha jol dolgozik, termeszetesen kap jutalmat, mint mindenki.
szia:
Eva
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
A törvényes elöiráskra kérdezett rá! Ez nem érinti! Arról nem volt szó hogy X. Fritz nem adja nekik ki a lakást mert...... Ez magánügy és semmilyen paragrafus nem szól erröl!mahlzeit írta: De erinthet. Nincs ra szabaly mekkora lakast kell bereljetek, de esetleg nem fogja kiadni a berbeado a tablazatban megjelolt nm alatti lakast nektek. Nyilvan ez kereslet-kinalattol fugg, ha valahol mindentol tavol egy faluban akartok berelni, akkor a berbeado nem fog szorakozni, ha valahol frekventaltabb varosban, akkor nagy esellyel igen.
DCT
- Nata
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 76
Mi pont azért csak meghatározott helyen kerestünk lakást, hogy megsporoljuk az utazási költségeket, mert hat főre azért mer nem lenne csekély összeg.
Deco viselkedése ránk kifejezetten ösztönzően hatott, KÖSZI DECO!
Úgy gondolom mindenkinek "jót tesz", ha saját maga küzd meg a boldogulásáért.
Aki irigyli azt amit eddig elértünk az csinálja utánunk, vegye meg az utolsó fillérjeiből a vonatjegyet, hogy jelen lehessen az állás interjún, tőltsön a gyerekeitől és a házastársától 4 hónapot távol és sorolhatnám még
Mióta az ismerősök tudják, hogy 2 hét múlva költözünk apa után, vannak akik próbálnak anyagilag kizsákmányolni "mert hát a férjem németországban dolgozik és van pénzünk, segítsek már rajtuk" vagy kígyót-békát ránk kiabálnak és elfordulnak tőlünk. Nem értem ezt a fajta viselkedést, csak sajnálom, hogy ilyen emberek vesznek körül.
Tudom kinn sem lesz egyszerű, sőt nagyon nehéz lesz, de legalább négy hónap után megölelhetjük apát.