Albérlet, lakhatás
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1145
12 éve 3 hónapja #22072
Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Albérlet, lakhatás
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
Németországi álláshirdetések
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Alex1992
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Eva10
- Látogató
12 éve 3 hónapja #22073
Írta: Eva10
Eva10 válaszolt a következő témában: Albérlet, lakhatás
rechtschutzversicherung a neve, de van önresz minden esetben. csaladjogra nem ervenyes, de a többire altalaban igen. Es az ügyvedi költsegeket pl fedezi az önresz felett. Es az ügyvedek altalaban többe kerülnek. viszont fontos: csak olyan ügyre ervenyes, ami a biztositas megkötese utan törtent.
- Eva10
- Látogató
12 éve 3 hónapja #22074
Írta: Eva10
Eva10 válaszolt a következő témában: Albérlet, lakhatás
Ivett a jutalek altalab meg van szabva, provisionak hivjak, alfalabanm 2,38 kaltmiete, vagy valami hasonlo, nem tudom pontosan. De ennel nem több. A kaucio altalabn 2 vagy 3 havi kaltmiete. Es meg kell nezni a felmondas felteteleit is mindig.
- Aniko79
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 2
12 éve 3 hónapja - 12 éve 3 hónapja #22475
Írta: Aniko79
Aniko79 válaszolt a következő témában: Albérlet, lakhatás
Emilio, mekkora albérletbe vagytok? Mi most családi házban élünk és nem tudom, a gyerekek (meg én is), hogy bírjuk majd lakásban. Inkább buszozok mindennap, de akkor város mellett legyünk házban. Legalább is az álmom ez.
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1407
12 éve 3 hónapja #22477
Írta: DECOTEXT
Rendszerint ahol fizethető ilyen van, ott nincs busz, vagy olyan ritkán jár, hogy nem használható. Igy akkor kocsi (vagy kocsik) kellenek! Nálunk is igy volt, amikor a nejem "arra" 74 km-re, én meg "erre" 50 km-re dolgoztunk.... nagyon nem érte meg, ezért teleszaladt a csukánk és beköltöztünk a városba, egy 2. emeleti lakásba! Közel 30%-al lett az élet olcsóbb!
DCT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Albérlet, lakhatás
Álmodtál már lakbért, rezsit és egyéb költséget is hozzá?Aniko79 írta: Emilio, mekkora albérletbe vagytok? Mi most családi házban élünk és nem tudom, a gyerekek (meg én is), hogy bírjuk majd lakásban. Inkább buszozok mindennap, de akkor város mellett legyünk házban. Legalább is az álmom ez.
Rendszerint ahol fizethető ilyen van, ott nincs busz, vagy olyan ritkán jár, hogy nem használható. Igy akkor kocsi (vagy kocsik) kellenek! Nálunk is igy volt, amikor a nejem "arra" 74 km-re, én meg "erre" 50 km-re dolgoztunk.... nagyon nem érte meg, ezért teleszaladt a csukánk és beköltöztünk a városba, egy 2. emeleti lakásba! Közel 30%-al lett az élet olcsóbb!
DCT
- Emilio33
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 52
12 éve 3 hónapja #22481
Írta: Emilio33
Emilio33 válaszolt a következő témában: Albérlet, lakhatás
Mi egy 50 m2 első emeleti albérletben vagyunk, a párom munkahelyétől 1 km-re, tehát ideális helyen, nem ideális méretben
Otthon 102 m2-es családi házunk van, nem hiszem, hogy kell magyarázni mi a különbség, de valamit valamiért...
Elterveztünk valamit, mikor ebbe belevágtunk, most vannak dolgok, miben vissza kell vennünk, hogy később jobb legyen
Otthon 102 m2-es családi házunk van, nem hiszem, hogy kell magyarázni mi a különbség, de valamit valamiért...
Elterveztünk valamit, mikor ebbe belevágtunk, most vannak dolgok, miben vissza kell vennünk, hogy később jobb legyen