Albérlet, lakhatás

Több
12 éve 3 hónapja #22072 Írta: Gergoo
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Alex1992

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Eva10
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 3 hónapja #22073 Írta: Eva10
Eva10 válaszolt a következő témában: Albérlet, lakhatás

rechtschutzversicherung a neve, de van önresz minden esetben. csaladjogra nem ervenyes, de a többire altalaban igen. Es az ügyvedi költsegeket pl fedezi az önresz felett. Es az ügyvedek altalaban többe kerülnek. viszont fontos: csak olyan ügyre ervenyes, ami a biztositas megkötese utan törtent.

• Eva10
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 3 hónapja #22074 Írta: Eva10
Eva10 válaszolt a következő témában: Albérlet, lakhatás

Ivett a jutalek altalab meg van szabva, provisionak hivjak, alfalabanm 2,38 kaltmiete, vagy valami hasonlo, nem tudom pontosan. De ennel nem több. A kaucio altalabn 2 vagy 3 havi kaltmiete. Es meg kell nezni a felmondas felteteleit is mindig.

Több
12 éve 3 hónapja - 12 éve 3 hónapja #22475 Írta: Aniko79
Aniko79 válaszolt a következő témában: Albérlet, lakhatás

Emilio, mekkora albérletbe vagytok? Mi most családi házban élünk és nem tudom, a gyerekek (meg én is), hogy bírjuk majd lakásban. Inkább buszozok mindennap, de akkor város mellett legyünk házban. Legalább is az álmom ez. :)

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
12 éve 3 hónapja #22477 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Albérlet, lakhatás

Aniko79 írta: Emilio, mekkora albérletbe vagytok? Mi most családi házban élünk és nem tudom, a gyerekek (meg én is), hogy bírjuk majd lakásban. Inkább buszozok mindennap, de akkor város mellett legyünk házban. Legalább is az álmom ez.

Álmodtál már lakbért, rezsit és egyéb költséget is hozzá? ;)

Rendszerint ahol fizethető ilyen van, ott nincs busz, vagy olyan ritkán jár, hogy nem használható. Igy akkor kocsi (vagy kocsik) kellenek! Nálunk is igy volt, amikor a nejem "arra" 74 km-re, én meg "erre" 50 km-re dolgoztunk.... nagyon nem érte meg, ezért teleszaladt a csukánk és beköltöztünk a városba, egy 2. emeleti lakásba! Közel 30%-al lett az élet olcsóbb!
:woohoo:

DCT

Több
12 éve 3 hónapja #22481 Írta: Emilio33
Emilio33 válaszolt a következő témában: Albérlet, lakhatás

Mi egy 50 m2 első emeleti albérletben vagyunk, a párom munkahelyétől 1 km-re, tehát ideális helyen, nem ideális méretben :(
Otthon 102 m2-es családi házunk van, nem hiszem, hogy kell magyarázni mi a különbség, de valamit valamiért...
Elterveztünk valamit, mikor ebbe belevágtunk, most vannak dolgok, miben vissza kell vennünk, hogy később jobb legyen ;)