Albérlet, lakhatás
- mikulino
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 4
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- mikulino
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 4
- prosperus
- Nem elérhető
- Elite Member
- Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
- Köszönetek: 383
En talaltam egy jo parat:albérletre lenne szükségem Landshutban.megnéztem a netes oldalakat valamint a landshuter Zeitung netes hirdetéseit de mind szinte augusztustól van.nekem jùniustól kellene.az a baj hogy Bruckbergben dolgozom es most jelenleg 45 km-re lakok egyik ismerősömnél,a bejárásom nagyon sokba kerül. már kifogytam az ötletekből.tud esetleg valaki segiteni?előre is köszönöm
www.bayern-plus-immo.de
Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Ezt sem értem. Nálunk 100 km-röl is ingáznak a munkába emberek. nejem 75 km-remikulino írta: jelenleg 45 km-re lakok egyik ismerősömnél, a bejárásom nagyon sokba kerül.
ingázott 4 évig. (Oda vissza 150 km volt naponta) Egy jó dizel kocsival ez nem drága!
DCT
- prosperus
- Nem elérhető
- Elite Member
- Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
- Köszönetek: 383
ajajajajajajajajaj !Ezt sem értem. Nálunk 100 km-röl is ingáznak a munkába emberek.
Most nem akarok megint csunyat mondani, mert mar kaptam eleget a Gergötöl,
de nem lenne jobb a magyarnak (tiszt. a. kiv.) ha a munkaltato vinne oda a gyarat,
vagy az irodat a munkavallalohoz
Szerintem sok magyarnak (tiszt. a. kiv.) fogalma nincsen, hogy hany kilometerröl
ingaznak a nemetek, csakhogy legyen es megtartsanak egy munkahelyet
Ilyenkor megint a : kanalacska, tanyerocska, pistikecske .........jut az eszembe
Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Két kolegám is több mint 500 km-re lakik, s ezért összálltak, s bérelnek itt a közelben, egy szobát (mert itt van munka). Hétfötöl csütörtök 14:00-ig dolgoznak, de hétfötöl szerdáig napi 12 órát, hogy a csüt. és a pént. is meglegyen. Sajnos sem a munkahely nem támogatja öket, sem szolgálati kocsit nem kapnak, de mégsem sirnak!prosperus írta:
Most nem akarok megint csunyat mondani, mert mar kaptam eleget a Gergötöl,Ezt sem értem. Nálunk 100 km-röl is ingáznak a munkába emberek.
de nem lenne jobb a magyarnak (tiszt. a. kiv.) ha a munkaltato vinne oda a gyarat,
vagy az irodat a munkavallalohoz Szerintem sok magyarnak (tiszt. a. kiv.) fogalma nincsen, hogy hany kilometerrölingaznak a nemetek, csakhogy legyen es megtartsanak egy munkahelyet Ilyenkor megint a : kanalacska, tanyerocska, pistikecske .........jut az eszembe
(Viszont az tény, hogy a munkahely hajtotta fel nekik a szobát, de fizetniük maguknak kell!!)
DCT