Nem is akar a magyar dolgozni

• prosperus
  • prosperus profilkép Témaindító
  • Nem elérhető
  • Elite Member
  • Elite Member
  • Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
Több
12 éve 3 hete #25628 Írta: prosperus
prosperus válaszolt a következő témában: Nem is akar a magyar dolgozni

Dear philip017

Sokszor elszakad nálam is a cérna, mert annyi baromságot tudnak csinálni (még ha 8x is elmondom szájbarágósan mit-hogy ...),

Ajje es meg hanyszor el fog szakadni... :laugh:
Ha ma kerek valamit, hogy meg kell csinalni, masnap rakerdezek -megcsinaltad-?
"elfelejtettem". Es ez eleg gyakori.
A villanyszerelöknel, nem tudom, hogy magyarban hogyan müködik ,de nalunk a
Stark.-Schwach Strom, Telekommunikation Leitung mindegyik meg van külömbözö
szinekkel jelölve. Ha nem allsz fölötte vagy a Bauleiter, tuti hogy a Starkstrom a Schwachstrom
helyere lesz bekötve...........(tiszt. kiv.)....pedig mindegyik több eves gyakorlattal
rendelkezik...Szerintem ez valami magyar uj betegseg. (tiszt.kiv.), mert masok is
panaszkodnak, hogy nem figyelnek oda, mashol jar az eszük......nem konzentralnak.
Mi vettünk több kilo Aspirint 350 mg. az US Militärnel es azt osszuk ki az ilyen
kollegaknak, mert allitolag jobban cirkulal a ver az agyban :woohoo:

Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 3 hete #25632 Írta: Kanga
Kanga válaszolt a következő témában: Nem is akar a magyar dolgozni

prosperus írta: Hogyne, jönnenek am magyarok tömegevel ki dolgozni, de elvarjak a Luxus lakast ingyen W-LAN-nal, Flachbildschirm TV-vel, 3x-i napi etkezessel,
komplette munkaruhaval, biztonsagi cipövel, esö kabattal, kobakkal, ha
meg lehetne adoptalni is kellene öket.

Probald te ezt itt egy nemet munkaltatonal elöadni, hogy te 3x-i napi etkezest
egy összkomfortos lakast unentgeltlich kersz es csak utana tudsz nala dolgozni :woohoo:

Ezzel kapcsolatban volt egy elgondolkodtato tapasztalatom allasinterjun. Ketten interjuztattak, a kisfonok meg a nagyfonok, de a kisfonok kesett igy a nagyfonok elkezdett velem beszelgetni; beszelgetes soran megemlitettem hogy magyar vagyok (ez nem derult ki az oneletrajzombol). Rogton aggodva nezett ram, es rabokve az oneletrajzomon megadott nemet lakcimre, megkerdezte hogy en tenyleg ott lakom-e? Jol meglepodtem, de mondtam neki hogy persze, lakast berelunk a baratommal, ez a lakcimunk.

Kozben bejott a kisfonok - a nagyfonok odafordult hozza, ram mutatott es kozolte hogy 'magyar, de van lakasa'. Ekkorra mar semmit sem ertettem, csodalkozva megkerdeztem, hogy mirol beszelnek? Elmagyaraztak, hogy tobb magyar is jelentkezett az allasra, de mind azzal kezdtek hogy mellesleg nekik nincs hol lakniuk Nemetorszagban, tehat szallas is kene, meg ellatas, meg meg egy par dolog... Szerencsere megkaptam az allast es azota is ott dolgozom, de ha beirom az oneletrajzomba hogy magyar vagyok, szerintem be sem hivtak volna interjura, mert annyi negativ tapasztalatuk volt elotte magyarokkal.

• prosperus
  • prosperus profilkép Témaindító
  • Nem elérhető
  • Elite Member
  • Elite Member
  • Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
Több
12 éve 3 hete #25636 Írta: prosperus
prosperus válaszolt a következő témában: Nem is akar a magyar dolgozni

Elmagyaraztak, hogy tobb magyar is jelentkezett az allasra, de mind azzal kezdtek hogy mellesleg nekik nincs hol lakniuk Nemetorszagban, tehat szallas is kene, meg ellatas, meg meg egy par dolog...

Kanga :)
Ha benne volt az Öneletrajzodban a lakcimed, mar nem volt a fönöknek miert
csodalkoznia.
A masik, hogy nalad igen is jo es sok pont volt, hogy ezzel bizonyitottad önallosagodat,
hogy olyan dolgokat amivel nem a munkaltatonak kell foglalkozni te is megtudod oldani
egyedül.
Bravo es respekt!
Solche Männer braucht das Land. :woohoo:

Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Kanga

Több
12 éve 3 hete #25650 Írta: Kanga
Kanga válaszolt a következő témában: Nem is akar a magyar dolgozni

prosperus írta: Kanga :)
Ha benne volt az Öneletrajzodban a lakcimed, mar nem volt a fönöknek miert
csodalkoznia.

Solche Männer braucht das Land.

Solche Männer und solche Frauen :)

Lakcimmel kapcsolatban azt hiszem lehettek olyanok akik csak ugy rairtak egy lakcimet az oneletrajzra (vagy a haverjaik lakcimet stb.), aztan az interjun azzal inditottak hogy lakas kene.

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
12 éve 3 hete #25651 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Nem is akar a magyar dolgozni

Kanga írta: Elmagyaraztak, hogy tobb magyar is jelentkezett az allasra, de mind azzal kezdtek hogy mellesleg nekik nincs hol lakniuk Nemetorszagban, tehat szallas is kene, meg ellatas, meg meg egy par dolog... Szerencsere megkaptam az allast es azota is ott dolgozom, de ha beirom az oneletrajzomba hogy magyar vagyok, szerintem be sem hivtak volna interjura, mert annyi negativ tapasztalatuk volt elotte magyarokkal.

Vannak kisérletek arra, hogy egy új törvényt vezessenek be és még azt sem kell beirnod, hogy nö vagy vagy férfi! Gyakrolatilag csak szakmai dolgokkal kell pályázni! Néhány nagyobb cég már részben be is vezete. Igaz ez inkább a nök diszkriminációja miatt van! Van egy ismerösöm, Frankfurtban (a.M.), kamionos. Az egyik legjobb a gárdában és sokszor még prémiumot is kap! Sok nemzetközi utat tesz és a munkaadója áradozik róla. A neve Susanne és 32 éves 2 gyerekes anya....

DCT
Mellékletek:

Több
12 éve 3 hete #25665 Írta: rbert
rbert válaszolt a következő témában: Nem is akar a magyar dolgozni

Hat igen Deco

Sok helyen es sok ferfi munkat jobban el vegzik a nok :P le a kalapal elottuk.Talalkoztam mar az utjaim soran par kamionos novel es tenyleg hogy nagyon buzgo szivel csinaljak azt amibe belevagtak fejszejuket :laugh: