€7,80 bruttó órabér lehúzás
- Gergoo
- Témaindító
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- mozgatomi
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 1
- Gergoo
- Témaindító
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Szóval, műszakpótlék és 168 osztás követően szmításaim szerint ez is jó ha megüti a 10-es órabért. Szóval ez is lehúzás!
- Eva10
- Látogató
En sem lattam sehol sem 15-20 euros orabert ilyen munkaert. Viszont: itt (Thüringia), az arzthelferin bere tarifa szerint 1300 euro körül van, heti 40 orara. Ennel többet lehet keresni, ha mar regen, es nagyon jol dolgozik.
A takaritonö - gyorsan es jol dolgozik, 8 eurot, ill. 7,50-et kert es kapott, kisegitö 6.50.
Ezek termeszetesen bejelentett munkara vonatkoznak. Lehet, hogy 3 müszak, stb több, ezeket nem tudom. De: lehet pl 3 müszakos allast keresni, de ha gyerek van, akkor meg kell oldani a gyerekfelügyeletet is.
szia:
Eva
- mozgatomi
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 1
Én még 2 lehetőséget írtam volna.Pl.:elfogadható-meggondolandó vagy lehetne rosszabb-tűrhető(nem olyan rossz).
- Gergoo
- Témaindító
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Na, most ha a takarítónő 8 eurót kaphat (ha gyorsan és jól dolgozik ) akkor a kisegítő 6,50 béréhez képest miért lenne a nyugati részen 7,80 lehúzás? Ezen töprengek csak.Eva10 írta: Szia Gergoo,
En sem lattam sehol sem 15-20 euros orabert ilyen munkaert. Viszont: itt (Thüringia), az arzthelferin bere tarifa szerint 1300 euro körül van, heti 40 orara. Ennel többet lehet keresni, ha mar regen, es nagyon jol dolgozik.
A takaritonö - gyorsan es jol dolgozik, 8 eurot, ill. 7,50-et kert es kapott, kisegitö 6.50.
Ezek termeszetesen bejelentett munkara vonatkoznak. Lehet, hogy 3 müszak, stb több, ezeket nem tudom. De: lehet pl 3 müszakos allast keresni, de ha gyerek van, akkor meg kell oldani a gyerekfelügyeletet is.
szia:
Eva