€7,80 bruttó órabér lehúzás

Több
13 éve 3 hónapja #6252 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: €7,80 bruttó órabér lehúzás

Hány órát is dolgoznak ezért? Csak azért kérdezem mert órabérről beszélgetünk.

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 3 hónapja #6253 Írta: mozgatomi
mozgatomi válaszolt a következő témában: €7,80 bruttó órabér lehúzás

2 műszakos a meló ,de havi 168 órára jön ki a normál munkaidő.Persze lehet túlórázni,szabadnap bemenni-ezt mind plusszban fizetik.

Több
13 éve 3 hónapja #6254 Írta: Gergoo

Sejtettem, hogy nem egy műszakos, havi 160 órás, hétfőtől-péntekig tartó munkáról van szó. ;)
Szóval, műszakpótlék és 168 osztás követően szmításaim szerint ez is jó ha megüti a 10-es órabért. Szóval ez is lehúzás! :laugh:

• Eva10
  • Látogató
  • Látogató
13 éve 3 hónapja #6255 Írta: Eva10
Eva10 válaszolt a következő témában: €7,80 bruttó órabér lehúzás

Szia Gergoo,

En sem lattam sehol sem 15-20 euros orabert ilyen munkaert. Viszont: itt (Thüringia), az arzthelferin bere tarifa szerint 1300 euro körül van, heti 40 orara. Ennel többet lehet keresni, ha mar regen, es nagyon jol dolgozik.
A takaritonö - gyorsan es jol dolgozik, 8 eurot, ill. 7,50-et kert es kapott, kisegitö 6.50.
Ezek termeszetesen bejelentett munkara vonatkoznak. Lehet, hogy 3 müszak, stb több, ezeket nem tudom. De: lehet pl 3 müszakos allast keresni, de ha gyerek van, akkor meg kell oldani a gyerekfelügyeletet is.

szia:
Eva

Több
13 éve 3 hónapja #6256 Írta: mozgatomi
mozgatomi válaszolt a következő témában: €7,80 bruttó órabér lehúzás

Egyébként én a helyedben több alternatívát kínáltam volna fel,mert a lehúzás és a korrekt órabér túl távoli egymástól.
Én még 2 lehetőséget írtam volna.Pl.:elfogadható-meggondolandó vagy lehetne rosszabb-tűrhető(nem olyan rossz).

Több
13 éve 3 hónapja #6259 Írta: Gergoo

Eva10 írta: Szia Gergoo,

En sem lattam sehol sem 15-20 euros orabert ilyen munkaert. Viszont: itt (Thüringia), az arzthelferin bere tarifa szerint 1300 euro körül van, heti 40 orara. Ennel többet lehet keresni, ha mar regen, es nagyon jol dolgozik.
A takaritonö - gyorsan es jol dolgozik, 8 eurot, ill. 7,50-et kert es kapott, kisegitö 6.50.
Ezek termeszetesen bejelentett munkara vonatkoznak. Lehet, hogy 3 müszak, stb több, ezeket nem tudom. De: lehet pl 3 müszakos allast keresni, de ha gyerek van, akkor meg kell oldani a gyerekfelügyeletet is.

szia:
Eva

Na, most ha a takarítónő 8 eurót kaphat (ha gyorsan és jól dolgozik :) ) akkor a kisegítő 6,50 béréhez képest miért lenne a nyugati részen 7,80 lehúzás? Ezen töprengek csak.