€7,80 bruttó órabér lehúzás

Több
13 éve 3 hónapja #6546 Írta: btgyrgytms
btgyrgytms válaszolt a következő témában: €7,80 bruttó órabér lehúzás

Májusban hallottam a TV-ben, hogy csengeri munkaügyi hivatalhoz 1 700 munkanélküli tartozik és mindössze 36 állást tudnak felajánlani.Ha valaki kapar a melóért akkor irány nyugat.Ha valaki német honban akar dolgozni akkor megkérdezik, hogy hivatalosan nem tud igazolni időt. Feketén dolgozott eddig ezt viszont nem igen akarják tudomásul venni. Vagy tévednék? Itt kint mennyire vannak képben a magyar munkaügyi szokásokról?

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
13 éve 3 hónapja #6687 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: €7,80 bruttó órabér lehúzás

btgyrgytms írta: Májusban hallottam a TV-ben, hogy csengeri munkaügyi hivatalhoz 1 700 munkanélküli tartozik és mindössze 36 állást tudnak felajánlani.Ha valaki kapar a melóért akkor irány nyugat.Ha valaki német honban akar dolgozni akkor megkérdezik, hogy hivatalosan nem tud igazolni időt. Feketén dolgozott eddig ezt viszont nem igen akarják tudomásul venni. Vagy tévednék? Itt kint mennyire vannak képben a magyar munkaügyi szokásokról?

Miért lennének képben? Kit érdekel ez? Ha itt akarsz
dolgozni, akkor azt kell felmutatnod amit ITT kérnek!

A fekete munka itt is büntetendő és illegális! Ezért
ezt nem fogják neked elfogandi, mint szolgálati időt!
(Bárki bármit mondhatna így, mert nincs bizonyiték!)

DCT
A következő felhasználók mondtak köszönetet: btgyrgytms

Több
13 éve 2 hónapja #7265 Írta: Miklós
Miklós válaszolt a következő témában: €7,80 bruttó órabér lehúzás

Sziasztok !
Úgy látom pangás van a válaszadók körében, ezért egy pici adalékkal frissíteném az infókat.
Nemrég találtam egy hirdetési oldalon, szándékosan kihagyok belőle minden erre utaló infót, csak a lényeg:

Baden - Württengberg tartományban Német céghez keresünk csomagolói és kisegítői betanított munkakőrre nőket és férfiakat hosszú távra. A német nyelvtudás nem feltétel, de előnyt jelent. Munkaidő napi 8 óra, lehetőség van túlórára, több műszak vállalására is. Alap órabér: Bruttó. 7, 5 Euró. Ellátás,utazás és lakás egyénileg fizetendő. Kizárólag hosszú távban gondolkodók jelentkezését várjuk.

"Én elszabtam, te elszabtad, ő elszabta, mi elszabtuk;
ha elszabtuk, hát elszabtuk, utólag már szabhatjuk. - Hofi Géza
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gergoo

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
13 éve 2 hónapja #7267 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: €7,80 bruttó órabér lehúzás

Miklós írta: Sziasztok !
Úgy látom pangás van a válaszadók körében, ezért egy pici adalékkal frissíteném az infókat.
Nemrég találtam egy hirdetési oldalon, szándékosan kihagyok belőle minden erre utaló infót, csak a lényeg:

Baden - Württengberg tartományban Német céghez keresünk csomagolói és kisegítői betanított munkakőrre nőket és férfiakat hosszú távra. A német nyelvtudás nem feltétel, de előnyt jelent. Munkaidő napi 8 óra, lehetőség van túlórára, több műszak vállalására is. Alap órabér: Bruttó. 7, 5 Euró. Ellátás,utazás és lakás egyénileg fizetendő. Kizárólag hosszú távban gondolkodók jelentkezését várjuk.

Ez így enyiért nagyon nehéz! Igaz, minden az igényektől függ. Ha pl. összefog 3-4 magyar és egy WG-t (Wohngemeinschaft) alakit ki, akkor a lakás olcsó nagyon. Ha szeretik a konzerveket, s nem igényesek a kaja szempontjából akkor talán lehet ebből is valami ha összefognak!(A hazautazásokat is együtt lehet csinálni akkor sokkal olcsóbb!) 7,50€/óra bruttó viszont így sem nagy durranás.

7,50x8x5=300€/hét ami 1200€/hó bruttó, kaja,
lakás és közlekedés nélkül, én nem vállalnám!
Ennyit otthon is lehet keresni!

DCT

Több
13 éve 2 hónapja #7273 Írta: Firewain
Firewain válaszolt a következő témában: €7,80 bruttó órabér lehúzás

Ehhez csak annyit, hogy ha jól tudom egyezség született, hogy a német vállatok emberei nem kaphatnak 10 Eu-nál kevesebb órabért. Lehet nem jó az információm?
Ezzel a bérrel nem sokra lehet menni, ha fizetni kell a szállást és étkezést, még akkor sem, ha nem nagyigényű az illető.

Több
13 éve 2 hónapja #7283 Írta: btgyrgytms
btgyrgytms válaszolt a következő témában: €7,80 bruttó órabér lehúzás

Ez az összeg a német állampolgárokra vonatkozik?