Kindergeld
- kirschblute
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 65
Kata83 írta: Nekem Budapestről küldtek egy levelet,hogy nem fogadják el a lemondást mert igazolnom,hogy kell én vagy a férjem kiküldetésben van/volt.Illetve küldjek albérleti szerződés másolatot,külföldi lakcímbejelentő másolatot/jövedelem igazolást/3 havi bankszámlakivonatot és igazolást az iskolából/gyámügytől,hogy a gyerek rendesen jár iskolába és úgymond nem az utcán él.És pontos külföldi címem, telefonszámom és elérhetőségemre is szükségük van.
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Tudod, én ilyen esetben azt írom nekik, hogy akkor ne fogadják el! Fizessék tovább ha akarják. (S közben egyszerűen megszüntetem a magyar bankszámlámat, így nem tudják utalni!) Ha meg mégis kell egy számla az otthoni dolgokhoz, létesitek újat, amit nem ismernek! Nem kérdezted véletlenül, hogy a bugyid szinére nem kiváncsiak még? Semmi közük, a külföldi adataidhoz, ahoz meg végképpen nem hogy ki mennyit keres és hol dolgozik! Mit ne küldjek még nekik? A röhej az az, hogy ebben az esetben fizetés megszüntetés van, s nem támogatás kérés! Nekem nem először van olyan érzésem, hogy ezekben a hivatalokban szellemi fogytékos emberek töltik el a napi munkaidejüket, az adófizetők milliárdjain!!Kata83 beküldte:
Nekem Budapestről küldtek egy levelet,hogy nem fogadják el a lemondást mert igazolnom,hogy kell én vagy a férjem kiküldetésben van/volt. Illetve küldjek albérleti szerződés másolatot,külföldi lakcímbejelentő másolatot/jövedelem igazolást/3 havi bankszámlakivonatot és igazolást az iskolából/gyámügytől,hogy a gyerek rendesen jár iskolába és úgymond nem az utcán él.És pontos külföldi címem, telefonszámom és elérhetőségemre is szükségük van.
DCT
- Judagy
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
Egy családi pótlék ügyben kérnék egy kis segítséget.Júliusban adtuk be az igényt,levélben(ajanlotti) küldtük a papírokat.Azóta sincs hír róla.Próbáltunk telefonon érdeklödni,de leráztak.Emailt is küldtünk nekik,de nem reagálnak rá.Hogyan lehetne infót szerezni?Köszönöm
- denlak
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
- zigeuner
- Nem elérhető
- Premium Member
- Köszönetek: 169
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Judagy írta: Kedves Fórumozók!
Egy családi pótlék ügyben kérnék egy kis segítséget.Júliusban adtuk be az igényt, levélben(ajanlotti) küldtük a papírokat.Azóta sincs hír róla.Próbáltunk telefonon érdeklödni,de leráztak.Emailt is küldtünk nekik,de nem reagálnak rá.Hogyan lehetne infót szerezni?Köszönöm
Személyesen, s vigyetek minden szükséges papirt!
Hivatalosan 30 napon vbelül kellene válaszolniuk!
(Persze az is kérdés hogy hova küldted aleveled?)
DCT