Családi pótlék különbözet
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1407
11 éve 5 hónapja - 11 éve 5 hónapja #31785
Írta: DECOTEXT
DCT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Családi pótlék különbözet
Ha átjelented a gyerekeket ide a BRD-be, akkor itt is kell iskolába járatnod! Itt Németországban is van iskolakötelezettség!Nandarani33 írta: Vagy esetleg egyszerűbb lenne ha átjelentenék a gyerekeket?!
.
DCT
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Nandarani33
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Nandarani33
- Nem elérhető
- New Member
- Az Életet szeretetben és humorral kell leélni. :)
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
11 éve 5 hónapja #31796
Írta: Nandarani33
Nandarani33 válaszolt a következő témában: Családi pótlék különbözet
Akkor én most leszek ....Nos én meg kell mondjam hogy ezt nem miattam kérdezem de nekem is hasznomra válhat a jövőben nem vagyok egy nagyon bürokráciás zseni a lényeg az esetben a következő, a fiatalember itt dolgozik kint, de a családja otthon van. Szeretné viszont igénybe venni a CS. Pótlékot itt, szerinted/-tetek mi lenne a leghelyesebb az ő esetében. Az enyémben max az fordulhat elő hogy lesz egy gyerek aki itt fog élni, cseperedni és felnőni
de addig van még bőven idő Várom válaszaitokat. Előre is köszike.
de addig van még bőven idő Várom válaszaitokat. Előre is köszike.
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1145
11 éve 5 hónapja - 11 éve 5 hónapja #31798
Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Családi pótlék különbözet
Valamit félreérthettél a Familienkass-és hölggyel történt beszélgetés során. Nincs opció! Nincs leghelyesebb! Ha kapják otthon a juttatásokat a gyerekek után akkor megigényelheti a különbözetet. Ez pedig ott igényelhető ahol az "extra" keletkezne, tehát Németországban.Nandarani33 írta: Szeretné viszont igénybe venni a CS. Pótlékot itt, szerinted/-tetek mi lenne a leghelyesebb az ő esetében.
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
Németországi álláshirdetések
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső
- encyke
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
11 éve 4 hónapja #32600
Írta: encyke
encyke válaszolt a következő témában: Családi pótlék különbözet
Sziasztok!Megigényeltük a családi pótlék különbözetét Nünbergbe!azt szeretném kérdezni tőletek hogy kinek milyen tapasztalata van mennyi idő alatt bírálják el?
- Ravi79
- Látogató
11 éve 3 hónapja #32621
Írta: Ravi79
Ravi79 válaszolt a következő témában: Családi pótlék különbözet
Sziasztok!
Mi tavaly dec. 3-án adtuk be az igénylésünket. Most ott tartunk, hogy tegnap kaptunk egy levelet, melyben kérik visszamenőlegesen a Steuerbescheide-t. Ez azért háborít fel, mert december óta ez a 3. levél, amiben még ezt meg azt bekérnek és eddig szó sem volt ilyesmiről egyik levélben sem. Ráadásul a férjem személyesen ment be a Familienkasse-ba, hogy szeretné igényelni ezt a csp különbözetet igényelni, segítsenek mi kell hozzá, stb. Hát 7 hónap után még mindig ki tudnak találni valamit. Nagyon rosszak a tapasztalataim ezzel kapcsolatban. Nyögve-nyelős, nehézkes.
És a kérdésem az lenne, ha valaki már végigjárta ezt a procedúrát, hogy valóban kell a Steuerbescheide? Eddig csak a lakcímbejelentőről volt szó.
Mi tavaly dec. 3-án adtuk be az igénylésünket. Most ott tartunk, hogy tegnap kaptunk egy levelet, melyben kérik visszamenőlegesen a Steuerbescheide-t. Ez azért háborít fel, mert december óta ez a 3. levél, amiben még ezt meg azt bekérnek és eddig szó sem volt ilyesmiről egyik levélben sem. Ráadásul a férjem személyesen ment be a Familienkasse-ba, hogy szeretné igényelni ezt a csp különbözetet igényelni, segítsenek mi kell hozzá, stb. Hát 7 hónap után még mindig ki tudnak találni valamit. Nagyon rosszak a tapasztalataim ezzel kapcsolatban. Nyögve-nyelős, nehézkes.
És a kérdésem az lenne, ha valaki már végigjárta ezt a procedúrát, hogy valóban kell a Steuerbescheide? Eddig csak a lakcímbejelentőről volt szó.
- tzsv
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
11 éve 3 hónapja #32628
Írta: tzsv
tzsv válaszolt a következő témában: Családi pótlék különbözet
Szia!Hétfőn kaptam levelet Ulm Familienkasse-tól.19 hónapra visszamenőleg ,de sikerült.Kitartás! : )