Németországba gyerekekkel

Több
12 éve 5 hónapja #19735 Írta: Nata
Nata válaszolt a következő témában: Németországba gyerekekkel

Szia Orshee!
Van a gyerekeknek útlevele vagy hogyan akarod Őket kivinni az országból, mert ha nincs útlevél akkor nem lesz személyazonosító okmányuk, anélkül útnak sem indúlhatsz velük. A személyit kb. 2 hét alatt kiküldik postán a gyerekeknek. Attól, hogy egyszerre csináltadtat nekik még nem biztos, hogy egy időben fogod megkapni, nállunk több mint egy hét külömbséggel küldték.
Sok sikert!

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 5 hónapja #19738 Írta: Orshee
Orshee válaszolt a következő témában: Németországba gyerekekkel

Szia! Köszi a gyors választ, a mai nap közben meg is érkezett mind a két gyerek személyi igazolványa, úgyhogy most már nyugodt szívvel nekiindulhatunk:) Egyébként a bölcsi/ovi/iskolában milyen okmányokat szoktak kérni? Vagy ez változó?

Több
12 éve 5 hónapja #19741 Írta: betty11
betty11 válaszolt a következő témában: Németországba gyerekekkel

Szia!Nekünk az anyakönyvi,a személyi ig.,a lakcímbejelentő és egy igazolás kellett az itteni orvosunktól./Jó ha van a gyerekeknek nemzetközi oltási könyvük,mert az is kellett./ De lehet,hogy nem mindenütt így van.

• Ravi79
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 5 hónapja #19930 Írta: Ravi79
Ravi79 válaszolt a következő témában: Németországba gyerekekkel

Sziasztok!

Végig olvastam a fórumot, 1 kivételével mindenre megkaptam a választ. Ezt nagyon köszönöm mindenkinek.
Írták,hogy a gyerekeknek orvosi igazolás kell. Na de miről? Nem elég, ha az oltásikönyv?

Előre is köszönöm a válaszokat.

Több
12 éve 5 hónapja #19940 Írta: betty11
betty11 válaszolt a következő témában: Németországba gyerekekkel

Hello!
Nem tudom milyen oltási könyvetek van?de az kis sárga kell majd.
Olyan igazolás kell majd az orvostól,hogy Ő van.Mármint van a gyereknek orvosa.Ez majd egy formanyomtatvány lesz amit az iskolában kaptok és az orvos kitölti.
Én ennyit tudok.

• Eva10
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 5 hónapja #19943 Írta: Eva10
Eva10 válaszolt a következő témában: Németországba gyerekekkel

Szia Ravi!
Ha a gyerekeid mindig egeszsegesek voltak, akkor nyilvan eleg az oltasi könyv. de ha van kronikus betegsegük, vagy valami, amire figyelni kell, azt talan nem art, ha az uj gyerekorvosotok is tudja.
szia:
Eva