Támogatások Németországban
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
zsazsa1988 írta: Üdv. Elég zavaros még nekünk ez a sok hivatalos ügyintézés szeretnék segítséget kérni, hogy megtudjam milyen juttatások jöhetnek szóba a mi helyzetünket. A férjem 8 éve én 5 éve élünk Németországban. Eddig magyar és román cégek által dolgoztunk kint folyamatosan.. A párom fél éve rendes német cégnél van , én jelenleg nem dolgozom (8,5 hónapos terhes vagyok) a nőgyógyász adott egy papírt, hogy nem dolgozhatok mivel veszélyeztetett terhes vagyok és húsipari munkát végeztem. Albérletben lakunk. A családi pótlékot tudom 184 euró. Van esélyünk más támogatásra? Köszönöm
Kedves Zsuzsa! Ne is haragudj, de én az ilyen kérdéstől 5, illetve 8 év itt lét után nagyon ki tudok akadni! Áruld már el, hogy mit csináltatok az elmúlt években?
Ez úgy hangzik itt tőled, mintha tegnap érkeztetek volna.....
S még egy: mit értesz azon, hogy "rendes német cégnél" van a férjed?
Megjegyzés: Milyen támogatásra gondoltál? Olyanokra mint Mo.-on? Na, ilyenek nincsenek! A terhesség is magányügy, s ha az orvos tiltott el a munkától, akkor táppénzt kell kapnod!
DCT
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Ezek nem támogatások!Gergoo írta: Mutterschaftsgeld, Mutterschutz , Arbeitgeberzuschuss. Használtam a keresőt (helyettetek)!
Támogatások adhatók, ezek törvényes járandóságok, ha valaki dolgozott. Ezt azonban a munkaadónak tudnia kell így Zsuzsi tud róla!
DCT
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Angol nyelven pedig a feltöltött doksiban általánosságban.
Ez az üzenet csatolt fájlt tartalmaz.
Kérjük, hogy jentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
- mahlzeit
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Köszönetek: 604
Ezek ALLAMI TAMOGATASOK, csak lovagolsz a szavakon. A munkaado nem tudja mi jar neki, legfeljebb tudhatja. CSakhogy van par korulmeny, amit a munkaado nem biztos, hogy tud. A munkaltato papirokat ad es nem tanacsot. A tobbi a hivatal dolga, eldonteni, hogy valoban jar minden kisbetus resznek megfeleloen es mennyi az annyi. Es persze nem art jelentkezni, mert automatikusan nem sok minden jon.DECOTEXT írta:
Ezek nem támogatások!Gergoo írta: Mutterschaftsgeld, Mutterschutz , Arbeitgeberzuschuss. Használtam a keresőt (helyettetek)!
Támogatások adhatók, ezek törvényes járandóságok, ha valaki dolgozott. Ezt azonban a munkaadónak tudnia kell így Zsuzsi tud róla!