Német betegbiztosítás
- Eva10
- Látogató
Ha nem tudom, hogy milyen vizsgalatot kerjek, mivel kezeljek, akkor hiaba vannak lehetösegek!
Es igen, itt több a lehetöseg, es a daganatos betegek nagyresze meggyogyul! Mit gondolsz, miert vagyok itt?
Az en praxisom otthon is ment, es meg mostanaban is kapok emaileket idöpont keressel, es ha bekapcsolom a magyar mobilomat, jönnek az sms-ek a nem fogadott hivasokrol.
Es otthon sem tartottam a markomat sosem, es talan mas is volt igy. Maganorvos voltam az utolso 12 evben, es megeltem belöle.
Es azert tudok itt is megelni, mert megvan a megfelelö elmeleti es gyakorlati tudasom, amit csak ki kell egesziteni az itteni lehetösegekkel.
szia:Eva
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- gerri008
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
Családdal vagyunk németországba és mindenki az AOK-nál van biztosítva. Az érdekelne hogy ez a biztosítás mit fedez? Nagyobb dolgokra gondolok esetleg ha műtétre kerülne a sor akkor is ingyen fognak ellátni??
Válaszokat előre is köszönöm!!
Szép napot !
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Az AOK a szegényebbek, a rosszabbul keresök biztositása, ezért olcsóbb is. Természetesen nem az alapellátásra gondolok, mert ezt a törvény elöirja! Ezt tehét ök is nyújtják! Többletszolgáltatásnál azonban hamar "besokallnak". A TKK-nál még egyszer nem tapasztaltunk ilyet!gerri008 írta: Sziasztok!!Családdal vagyunk németországba és mindenki az AOK-nál van biztosítva. Az érdekelne hogy ez a biztosítás mit fedez? Nagyobb dolgokra gondolok esetleg ha műtétre kerülne a sor akkor is ingyen fognak ellátni??Válaszokat előre is köszönöm!!Szép napot !
Info az AOK-ról >> ITT mindere választ kapsz! Azt, hogy "mit fizetnek" senki nem tudja neked megmondani, mert esetenként változik, söt kötvényenként is változhat! A törvényes alapellátást azonban nekik is nyújtani kell! Hogy ez mit fed pontosan, azt majd a szükség esetén fogjátok meglátni! Minden kibsetüs részt is olvassatok el a szerzödésetekben!
DCT
- keeek
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 35
DECOTEXT írta:
Az AOK a szegényebbek, a rosszabbul keresök biztositása, ezért olcsóbb is. Természetesen nem az alapellátásra gondolok, mert ezt a törvény elöirja! Ezt tehét ök is nyújtják! Többletszolgáltatásnál azonban hamar "besokallnak". A TKK-nál még egyszer nem tapasztaltunk ilyet!gerri008 írta: Sziasztok!!Családdal vagyunk németországba és mindenki az AOK-nál van biztosítva. Az érdekelne hogy ez a biztosítás mit fedez? Nagyobb dolgokra gondolok esetleg ha műtétre kerülne a sor akkor is ingyen fognak ellátni??Válaszokat előre is köszönöm!!Szép napot !
Info az AOK-ról >> ITT mindere választ kapsz! Azt, hogy "mit fizetnek" senki nem tudja neked megmondani, mert esetenként változik, söt kötvényenként is változhat! A törvényes alapellátást azonban nekik is nyújtani kell! Hogy ez mit fed pontosan, azt majd a szükség esetén fogjátok meglátni! Minden kibsetüs részt is olvassatok el a szerzödésetekben!
Nekem azt mondtak, hogy mindegyik ugyanannyiba kerul, legalabbis az allami biztositasok kozul. Igy most osszezavart amit irtal. En most allok biztositovalasztas elott eppen.
- timi2012
- Látogató
Mert ugy hogy mindegyik ugyanannyiba kerül , az igy nem egeszen pontos . Hiszen a többet keresö többet fizet be a kasszaba , ugyanazzal a szazalekkal mint egy keveset keresö . Ezertegy gazdagabb kassza több mindent fizet , mint egy szegenyebb .
Mi is a ferjemmel a TKK-nal vagyunk , teny hogy igen nagyvonalu ami a többlet szolgaltatasokat tekintve ahogy Decotext is irta . DE ez nem azt jelenti hogy az AOK nem nyutja a megfelelö ellatast a betegeinek , nem kell megijedni . Meg igy is biztos több penze van mint a magyar TB-nek
Egy mütet ha szükseges ,szerintem alapellatas ezert gondolom ingyenes . Viszont alt. a korhazi ott tartozkodasert napi 10 eurot kell fizetni.
- keeek
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 35