Német betegbiztosítás
- mahlzeit
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Köszönetek: 604
Koszi, Azt mar kiszamoltam, hogy nem igazan eri meg nekem a fog kieg. Havi 25-27korul mozogna. Az 1 evben min. 300 es az elejen tomeseket is csak reszlegesen fizetnek. Rendszeresen jarok fogdokihoz Mo.-on evi max20eFt, de ha nagyobb potlas kell es szetdobom evekre, evi 50-60bol jol meg lehet oldani.DECOTEXT írta:
Nekem nincs, de ahogy írtam a nejemnek van. A következőt mondja. Ez a kortól függő besorolás van. A nejem 57 éves és így a TKK-nál 25 euró/hónap a dija. Ezért pl. a tömést 100%-ban fizetik, egyéb kezelést, hídat, koronát, stb. 50%-ban fedezi.[url=http://www.waizmanntabelle.de/zahnzusatzversicherung/id/91] Itt [/url] vagy itt megtudhatod, hogy neked mennyi lesz! (A második link jobb, de nem anonym.)mahlzeit írta: Mik a tapasztalatok a nornal kasszak kiegeszito biztositasaival? Pl. korhazi, fogorvosi etc. kiegeszitesekkel. Ezek olyan nehany 10EUR per ho, de kerdes, hogy van e ertelme.Ezen a korhazi kiegeszito biztositason gondolkozom, lenne egy minimalis mutet amit meg kene csinalnom. A spec modszer orvosa azt modta akkor tud megmuteni ha van ilyen kiegeszitom. Gondolom sorbanallas van nala. "Hagyomanyos" modszert meg nem szeretnem. Nem nagyon van tapasztalatom ezzel, hogy mukodik egy ilyen kiegeszito biztositas?
Ez a korhazi kieg hogy mukodik? Ez mar szaftosabb lenne, olyan 40Eur korul per ho.
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Passz!mahlzeit írta: Ez a korhazi kieg hogy mukodik? Ez mar szaftosabb lenne, olyan 40Eur korul per ho.
Ezt nem ismerem! Nekünk a családban mindenkinek a standart TKK betegbiztositása van s eddig ezzel szuperül eleveztünk a 24 év alatt, pedig a nejemnek 6 éve egy nagyon súlyos betegsége volt zokszó nélkül mindent fizettek! (65 ezer a kezelés + 5 évig havi 600€ gyógyszer.)
DCT
- keeek
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 35
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
A betegbiztositónál bejeletitek, hogy hazasok vagytok. Akeeek írta: Olyan kerdesem van, amire lehet mar volt valasz, de nem talaltam meg. Hamarosan hazasodunk, es erdekelne, hogy hogyan mukodik a csaladi biztositas. Milyen dokumentumok kellenek hozza, hogy a ferj altal biztositva legyek es mennyi ideig tart az egesz? Van esetleg valaki aki mostanaban intezte ugyanezt? Koszonom!
férjed jogán kapsz Te is egy kártyát. Ha van a gyerek is.
(Igazoló dokumentumot vinni kell. Pl: Házassági anyakönyvi kivonat.)
DCT
- keeek
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 35
Es termeszetesne felhivom majd a biztositot is, de jobb szeretek elotte legalabb nemi informacioval rendelkezni. Ha tudom, h masnak elfogadtak az otthoni ak-t, akkor talan ki tudom harcolni en is
- vava
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 39