Külföldi rendszám, magyar állampolgár
- zitmuh
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
10 éve 1 hete - 10 éve 1 hete #38152
Írta: zitmuh
zitmuh válaszolt a következő témában: Külföldi rendszám, magyar állampolgár
Jó napot!
Szeretném megkérdezni amennyiben német rendszámos autót vásárolok és magyar jogsim van gond nélkül vezethetem vagy muszáj honosítanom a magyar jogsim illetve származhat e bármi kellemetlenségem abból ha igy vezetem az autót?
Köszönöm
Szeretném megkérdezni amennyiben német rendszámos autót vásárolok és magyar jogsim van gond nélkül vezethetem vagy muszáj honosítanom a magyar jogsim illetve származhat e bármi kellemetlenségem abból ha igy vezetem az autót?
Köszönöm
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1407
10 éve 1 hete - 10 éve 1 hete #38153
Írta: DECOTEXT
A kategóriáknak megfelelő gépjárműveket minden további nélkül vezetheted. Igény esetén azonban be kell mutatni a forgalmi engedélyt, hogy kié a jármű! Nem muszáj tulajdonosnak sem lenned, de akkor Te vagy az üzembetartó!.
Ezt viszont a biztosítónál kell rendezned!
DCT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Külföldi rendszám, magyar állampolgár
zitmuh írta: Szeretném megkérdezni amennyiben német rendszámos autót vásárolok és magyar jogsim van gond nélkül vezethetem vagy muszáj honosítanom a magyar jogsim illetve származhat e bármi kellemetlenségem abból ha igy vezetem az autót?
A kategóriáknak megfelelő gépjárműveket minden további nélkül vezetheted. Igény esetén azonban be kell mutatni a forgalmi engedélyt, hogy kié a jármű! Nem muszáj tulajdonosnak sem lenned, de akkor Te vagy az üzembetartó!.
Ezt viszont a biztosítónál kell rendezned!
DCT
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!