Külföldi rendszám, magyar állampolgár
- VAnna
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 1
saját néven lévő német rendszámú autóval szeretnénk Mo-ra menni nyaralni.Kell valóban vmi igazolás a nagykövetségről,amennyiben még Mo-on is van lakcímünk?Ez tényleg valóban annyira fontos,hogy ha ennek hiányában utazunk haza,akkor csak 24 óriág használhatjuk a saját autónkat?Én ezen le vagyok döbbenve!!!
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- mahlzeit
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Köszönetek: 604
Ez a huho tavaly nyar meglepije volt, azota mar enyhitettek a szabalyozason. Az elozo oldalon van egy link ott elolvashatod.VAnna írta: Sziasztok,
saját néven lévő német rendszámú autóval szeretnénk Mo-ra menni nyaralni.Kell valóban vmi igazolás a nagykövetségről,amennyiben még Mo-on is van lakcímünk?Ez tényleg valóban annyira fontos,hogy ha ennek hiányában utazunk haza,akkor csak 24 óriág használhatjuk a saját autónkat?Én ezen le vagyok döbbenve!!!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Ha Ti hitelesen bizonyítani tudjátok hogy külföldön dolgoztok, akkor semmi gondotok nem lesz!VAnna írta: saját néven lévő német rendszámú autóval szeretnénk Mo-ra menni nyaralni.Kell valóban vmi igazolás a nagykövetségről,amennyiben még Mo-on is van lakcímünk?Ez tényleg valóban annyira fontos,hogy ha ennek hiányában utazunk haza,akkor csak 24 óriág használhatjuk a saját autónkat?Én ezen le vagyok döbbenve!!! :
Még több itt! <<<<
DCT
- keeek
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 35
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Huhhh Másnaposság vagy mi van veled?keeek írta: vegigolvastam a cikket, de nem lett vilagos, hogy pontosan milyen papir elegendo ahhoz, hogy nemet rendszamu (nem sajat) autot vezethessek nyugodtan otthon. Anmeldebestatigung?
Amit DCT linkelt azt már egy átlagon aluli, max. 6 általánost végzett, agymosott állampolgár szintjén írták meg:
" magánokirat szabályainak megfelelően kiállított, hiteles magyar fordítással ellátott munkáltatói igazolás, amely tartalmazza a munkavégzés tényét, helyét, gyakoriságát és időtartamát (hiteles fordítás a főkonzulátustól....."
- keeek
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 35