Autóvásárlás Németországban

Több
12 éve 5 hónapja #20147 Írta: kormi33
kormi33 válaszolt a következő témában: Autóvásárlás Németországban

Hello,

Hmmm,rosszul menő autó, mint opel :ohmy: :ohmy:
Rosszul tudom, hogy pl.a tavalyi év eladási mutatóját vezette? :ohmy:
Mint opeles visszautasítom ezt:) :evil:

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 5 hónapja #20148 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Autóvásárlás Németországban

kormi33 írta: Rosszul tudom, hogy pl.a tavalyi év eladási mutatóját vezette? :ohmy:

Nincs ezen mit visszautasítani. Kétféle kereskedelem életképes: kis forgalom - nagy haszon vagy nagy forgalom - kis haszon. Na, most a másodiknál egyértelműen nem lesz nagy játéktere a forgalmazónak alkudozásra.

Több
12 éve 5 hónapja #20159 Írta: mahlzeit
mahlzeit válaszolt a következő témában: Autóvásárlás Németországban

Gergoo írta:

kormi33 írta: Rosszul tudom, hogy pl.a tavalyi év eladási mutatóját vezette? :ohmy:

Nincs ezen mit visszautasítani. Kétféle kereskedelem életképes: kis forgalom - nagy haszon vagy nagy forgalom - kis haszon. Na, most a másodiknál egyértelműen nem lesz nagy játéktere a forgalmazónak alkudozásra.

Abszolut ertekben kevesebb, de szazalekosan ugyanugy 5-10% kozott:)

Itt egy, LINK , link arrol, hogy a totalcarosok alugyfelkent mennyit alkudtak 2005.decemberben:) Eleg regi, azota sok minden valtozott, meg ez Mo. De alaparas autoknal ez azert ugy altalaban igaz, hogy 5-10% uj autobol alkudhato. Ha epp valami akcio van, azaz a gyarto/importor adja a kedvezmenyt, akkor nyilvan nem!

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
12 éve 5 hónapja #20164 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Autóvásárlás Németországban

kormi33 írta: Hmmm,rosszul menő autó, mint opel Rosszul tudom, hogy pl.a tavalyi év eladási mutatóját vezette? Mint opeles visszautasítom ezt:

Nos, ez már csak izlés dolga! A Bundesregierung nem is olyan régen megdotálta az opelt alaposan mert nagyon beteg volt! Most mégis bezárja a yenki az egyik itteni gyárát. Az egészet átszervezik. Ez nem túl jó opció. Aztán csinál az opel egy Amerát ami 60 km megy elektromosan (hatvanat!) s ha rásegitesz a motorral, akkor 500 km, s mindezt 43 ezer eurótól..... Nem tudom, hogy ezt hohova tegyem! Szerintem a legrosszabb más gyermányú hybrid kocsi is jobb mint ez, de szerintem ez nem vitatéma!

DCT

Több
12 éve 5 hónapja #20206 Írta: kormi33
kormi33 válaszolt a következő témában: Autóvásárlás Németországban

Szép jó reggelt,

Nem is vitatkozni akartam, csak a" rosszul menő" kifejezéssel nem értek egyet:)
Egy a lényeg,én megvagyok elégedve a kicsikével. B) Valamelyik átkozott hideg hétvégén
volt alkalmam beesni egy opel nyílt napra KA-ban. Majd megfagytam,a tömeggel együtt!
:laugh: Üdv,kellemes napot mindenkinek!

Több
12 éve 5 hónapja - 12 éve 5 hónapja #20683 Írta: zauber
zauber válaszolt a következő témában: Autóvásárlás Németországban

Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni a következőben!
Vettem egy használt, rendszám nélküli autót. Ahhoz hogy elhozhassam a kereskedőtől el kell mennem először
- biztosítást kötni rá
- majd a Zulassungstellehez
Ha minden igaz ez a sorrend!?
Ami a gondom a biztosítás megkötése: az OK, hogy ezen oldalon
Kötelező biztosítás Németország keresztül kiválasztom a legkedvezőbbet.
Ami a gondom, hogy otthon /Magyarországon/ az utóbbi 8 évben nem volt a nevemen autóbiztosítás.
Vagyis létezhet az hogy ugyan 23 éve van jogosítványom mégis itt németbe úgy vennék mintha teljesen kezdő lennék és teljes /kedvezmény nélküli/ díjat fizettetnének a biztosításra?