Gázautó fórum
- zozo2D
- Nem elérhető
- Junior Member
- Gruss fur Jedeman
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 2
10 éve 2 hónapja #37595
Írta: zozo2D
zozo2D válaszolt a következő témában: Gázautó fórum
Gyári LPGnél a kocsi karosszériába is rejtettek már amorf műanyag tartályokat a hátsó sárvédő és a kocsi kárpit/csomagtér és kocsi alja közé -ami nem durrant el ütközésnél. Úgy tudom a vásárlók idegenkedése miatt maradtak a "hagyományos 3-4 mm falú acéltartálynál, amit az érdeklődők inkább bevállalnak.
A kérdés nem az hogy meggyőzhető-e az egyén erről, -EZT DÖNTSE EL MINDENKI MAGA- hanem hol/mi/mennyiért kapható/vehető a témára fogékonyaknak. Netán milyen előírások vannak amik különböznek a magyartól.
A kérdés nem az hogy meggyőzhető-e az egyén erről, -EZT DÖNTSE EL MINDENKI MAGA- hanem hol/mi/mennyiért kapható/vehető a témára fogékonyaknak. Netán milyen előírások vannak amik különböznek a magyartól.
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- zozo2D
- Nem elérhető
- Junior Member
- Gruss fur Jedeman
Kevesebb
Több
10 éve 2 hónapja #37596
Nekem 2 év alatt térült meg általában. Ennek tudatában vállaltam be. Nincs zsákba macska, a diesel autó is drágább mint a benzines, mégsem érvelünk ellene.
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1145
10 éve 2 hónapja #37598
Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Gázautó fórum
Érvelek én ha ez hiányzik. Síelni voltunk. 1.2 benzines kocsit béreltem, reggel -18 fok, az 50-60K diesel fosok nem indultak, az enyém pöccre. Szóval, ha rendszeres síelő lennék, tuti nem vennék dieselt és bazira nem is érdekelne, hány év alatt térül meg amennyivel drágábban venném!zozo2D írta: Nincs zsákba macska, a diesel autó is drágább mint a benzines, mégsem érvelünk ellene.
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
Németországi álláshirdetések
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső
- zozo2D
- Nem elérhető
- Junior Member
- Gruss fur Jedeman
Kevesebb
Több
10 éve 2 hónapja #37599
Akkor te jól döntöttél !
Egyébként -18 fok szerintem nem extrém. Ha ez igaz lenne Németország nagy részén télen nem lehetne tejet/kenyeret venni mert nem indul a Flotta
Én 1xü halandó vagyok, egy kocsi árát maximalizálom kb. 10e€. Akinek jobb van az tőlem nyugodtan vehet A8at benzinnel
Egyébként -18 fok szerintem nem extrém. Ha ez igaz lenne Németország nagy részén télen nem lehetne tejet/kenyeret venni mert nem indul a Flotta
Én 1xü halandó vagyok, egy kocsi árát maximalizálom kb. 10e€. Akinek jobb van az tőlem nyugodtan vehet A8at benzinnel
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
10 éve 2 hónapja #37600
Igaz, bizony! Én már a pályán melegítettem amikor ők még a kocsijukat melegítették
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
10 éve 2 hónapja #37601
A privátira.
Azért van a topik, hogy infót cseréljetek de számíts ellenvéleményre amikor egy tényezőt a kb. 1467-ből autóvásárlást illetően előhúzol mint ami minimum az alapköve lenne a szempontoknak. Szerinted hányan foglalkoznak a káros anyag kibocsájtás értékekkel amikor kocsit vesznek?
Azért van a topik, hogy infót cseréljetek de számíts ellenvéleményre amikor egy tényezőt a kb. 1467-ből autóvásárlást illetően előhúzol mint ami minimum az alapköve lenne a szempontoknak. Szerinted hányan foglalkoznak a káros anyag kibocsájtás értékekkel amikor kocsit vesznek?
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső