Jogosítvány honosítása Németországban
- Heditta
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 69
Abban kérném a gyakorlottak segítségét: szeretném a magyar jogsimat németre cseréltetni. Milyen papírok kellenek hozzá és hová, melyik irodába kell vele mennem?? Gondoltam egy merészet... jövő áprilisban lejár a vezetői engedélyem és akkor már nem magyart, hanem németet csináltatnék ha ez megoldható! A gugli sajnos nem az én barátom, ebben nem vagyok túl jó
Nagyon köszönöm! Hédi
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Maya
- Nem elérhető
- Elite Member
- "A kerekerdő szélén őrzöm a szivárványt"
- Köszönetek: 382
Kedves Heditta,Abban kérném a gyakorlottak segítségét: szeretném a magyar jogsimat németre cseréltetni. Milyen papírok kellenek hozzá és hová, melyik irodába kell vele mennem?? Gondoltam egy merészet... jövő áprilisban lejár a vezetői engedélyem és akkor már nem magyart, hanem németet csináltatnék ha ez megoldható! A gugli sajnos nem az én barátom, ebben nem vagyok túl jó
Nagyon köszönöm! Hédi
Az előző 3 oldal erről szól! Olvass vissza légyszíves
- Firma
- Nem elérhető
- Senior Member
- Cégalapítás
- Heditta
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 69
- keeek
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 35
Firma:
hat Nekem nem egeszen igy ment mint, meglepett amit irtal! Nekem azt mondtak, h csak mielott lejar lehet kicserelni, kellett hozza a polgarmesteri hivatalbol valami papiros, ja es nem lehetett postan kuldetni, csak szemelyesen atvenni (csak 1200km-t utaztunk emiatt ), tehat ez is mutatja, h ez itten meg mindig nem egy orszag ja es megerte, igaz par euronal tobb volt, 30 korul, de ugye otthon se ingyer van, es iden meg lejarat nelkulit adnak, januartol mar kotelezo lejaratosat adni, EU-s szabaly.
- evamakai
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
biztos hogy januártól kötelező a lejáratos jogosítványt adniuk? Nekem csak 2018 ban járna le a magyar, de akkor lehet érdemesebb lenne most megcsináltatni! Utána akkor azzal ugyan úgy bárhol vezethetsz?
Vagy mi van akkor ha vki kicserélteti most és aztán mondjuk megcsinál egy pl C kategóriát?
Valamint ideiglenes lakcím elég ahhoz, h kicseréljék a jogosítványt?