Munkaerőközvetítő nélkül

• joacs
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 9 hónapja #13796 Írta: joacs
joacs válaszolt a következő témában: Munkaerőközvetítő nélkül

Sziasztok
Ma elküldtem mindent nekik amit kértek.Amúgy magyar állampolgárként,német céghez,ácsnak jelentkeztem,természetesen német nyelvű önéletrajzzal.
üdv:joacs

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 9 hónapja - 12 éve 9 hónapja #13824 Írta: laolaj
laolaj válaszolt a következő témában: Munkaerőközvetítő nélkül

DECOTEXT írta:

laolaj írta: Nekem szakmám logisztikus. Szeretnék majd valami ilyenben dolgzni, de ennek még odébb van az ideje.

Ez konkrétan mit fed. Ilyen szakmáról nem hallottam! Logisztika az szervezés, irányítás, telepítés és folyamatok optimalizálása vagy valami hasonló nem? Annyira különböznek az árúk hogy nem lehet egy embert ilyenre kiképezni. Mi a végzettséged pontosan?
:unsure:
Noha, nem egyszer látok X-LOGISTIC feliratokat kamionokon. Söfőr vagy? :whistle:

lehet, hogy nem hallotál erről de van. A megnevezés logisztikus van megfogalmazása is mit takar a Logisztika .
Ha sofőr lennék azt írtam volna nem nehezítem dolgodat ezzel.
Ebbe a megfogalmazásba az árú terítés, veszélyes árú kezelés, raktározási feladatok, beszerzés és sok egyéb dologból tevődik össze (szállítmányozás)
valami ilyen:
http://tanfolyamokj.hu/logisztikai-ugyintezo-tanfolyam/
nem mondom, hogy ugyan ez! Nem nevezném itt kint ezt kézzel fogható szakmának.
Erre ráépíteni lehet a Speditőr szakmát, mellé egy SAP rendszer + 2 nyelv és eléggé szép esélyekkel lehet előre haladni. Mivel tudom, hogy itt kint nekem is és sok más embernek is újra kell tanulni sok mindent az elismerésért és a helytállásért álok elébe.
Azt a modellt követve, hogy a cégek saját maguk képezik ki a számukra megfelelő embert akkor már csak a megfelelő céget kell megtalálni ahol helyem van. B)
Remélem elég infót szedtem neked össze, ha még hiányzik valami akkor szólj! ;)

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
12 éve 9 hónapja #13825 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Munkaerőközvetítő nélkül

laolaj írta: Azt a modellt követve, hogy a cégek saját maguk képezik ki a számukra megfelelő embert akkor már csak a megfelelő céget kell megtalálni ahol helyem van.

Akkor jó volt az elképzelésem, de így nem értem! Teljesen más egy robbanószereket szállitmányozó cég, egy pékség, egy élőállatot szállitó és egy sportszereket gyártó cégnek a logisztikai háttere! Hol képezenek olyan emberket akik ezt mind tudják? Milyen képzés ez és hol van ilyen Mo.-on? Van főiskolán "logisztikai" szak? Vagy ez csak egy szakmunkás?
:whistle: :blink:

Igaz, aki egy autót tud vezetni az mindet elvezeti na de ott is azért óriási különbség van a teljesitményben, mert aki egy kis suzukihoz szokott, az nem fogja optimálisan vezetni a prosche cég 350 lóerős táltosát, az 1000 lóerős bugattit, vagy mundjuk egy kamiont! Godolod, hogy van a cégekenek olyan kapacitása, ahol átképeznek a saját területükre?
Nem kekeckedés, tényleg nem értem! Ennek olyan "épülettechnikusi" ( aki valójában takaritónő) szaga van. Amolyan nesze semmi. fogd meg jól!

"Én szervező vagyok. Adajtok munkát?" :whistle:

DCT

Több
12 éve 9 hónapja #13827 Írta: zigeuner
zigeuner válaszolt a következő témában: Munkaerőközvetítő nélkül

Deco, Te aki úgy használod a WEB-et, ahogy illik, nem hallottál a "Logisztikus" szakmáról, és itt élsz már X éve? Pedig innét indult ki az igény rájuk.
www.fachschule-gotha.thueringen.de/fach/logi/velo3.htm

de.wikipedia.org/wiki/Logistik
Egy logisztikus, ha szereti a szakmáját és ért is hozzá, az igencsak válogathat az állásokban, még itt is, "Toklandiában". Ha mellé még 2-3 nyelvet is beszél, akkor meg pláne.
Az ezirányú ismereteid leragadtak a raktári dolgozó szintjén ??

üdv, Zigeuner

Több
12 éve 9 hónapja #13828 Írta: zigeuner

GS1 Schweiz - logistikausbildung.ch
GS1 Schweiz richtet ihr Bildungsangebot auf ihre Kernkompetenz Logistik und Supply Chain Management aus und bietet Lehrgänge zum Logistikfachmann, Logistikleiter sowie Supply Chain Manager an. Die Dozenten sind anerkannte Praktiker in Führungspositionen der Wirtschaft, was eine praxisnahe Ausbildung garantiert. Als EINZIGE !!!! Schweizer Institution ist GS1 Schweiz berechtigt, erfolgreichen Absolventen europäische Zertifikate zu verleihen.

ja és figyeld!!! EINZIGE!!!

Több
12 éve 9 hónapja - 12 éve 9 hónapja #13831 Írta: zigeuner

Azt hiszem, ha beleolvasol ebbe a hirdetésbe, talán rájössz, hogy mimindent kell tudni kezelni egy igazi jó logisztikusnak.
http://www.jobs.ch/de/job.php?iid=4229775bid=0&pid=86&overlayWidth=870&overlayHeight=650