Munkaerőközvetítő nélkül
- szemydavis21
- Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 9
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
S ha nem vagyok indiszkrét, ezért a bérért milyen tevékenységet folytatsz? Mert, hogy majd emelnek, az lehet, de gondolom mindezek ellenére, nem nagy durranás ami megmarad nettóban, mert ezek az órabérek mindig bruttó értendők!szemydavis21 írta: Sziaszok,én meg vagyok elégedve ezekkel a Zeitarbeit cégekkel,mivel én csak azokon keresztül találok állást(Staplerfahrer)Kifejezetten jól bánnak velem,és panaszom nem lehet rájuk,nem sok,de az átlagnál még mindig több az órabérem kezdetnek,és 3 hónap után plusz 1 euro-t emelnek a 8,50-re(átlag 7-8 között) + utiköltségtérítés(bérlet) pedig biciklivel járok be,mégis elszámolják.segítettek minden papíromat elintézni...
Itt arra gondolok, hogy nem mindegy, hogy valaki pl. vájár ennyiért, vagy portás egy üzemi telepen!
DCT
- zigeuner
- Nem elérhető
- Premium Member
- Köszönetek: 169
DECOTEXT írta:
S ha nem vagyok indiszkrét, ezért a bérért milyen tevékenységet folytatsz? Mert, hogy majd emelnek, az lehet, de gondolom mindezek ellenére, nem nagy durranás ami megmarad nettóban, mert ezek az órabérek mindig bruttó értendők!szemydavis21 írta: Sziaszok,én meg vagyok elégedve ezekkel a Zeitarbeit cégekkel,mivel én csak azokon keresztül találok állást(Staplerfahrer)Kifejezetten jól bánnak velem,és panaszom nem lehet rájuk,nem sok,de az átlagnál még mindig több az órabérem kezdetnek,és 3 hónap után plusz 1 euro-t emelnek a 8,50-re(átlag 7-8 között) + utiköltségtérítés(bérlet) pedig biciklivel járok be,mégis elszámolják.segítettek minden papíromat elintézni...
Itt arra gondolok, hogy nem mindegy, hogy valaki pl. vájár ennyiért, vagy portás egy üzemi telepen!
Olvasd el, mielőtt kérdezel. Leírta mi a munkája. Csak egyszerűbb kritizálni, mint olvasni? Vagy nem megy a német????
- szemydavis21
- Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 9
Nem nagy durranás,de még mindig több mint az átlagos órabér ebben a munkakörben.Eddig 1000-1100 Euro maradt meg kézben nekem.
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Nem ez a bay kedves Zigeuner! A nagy helyzet az, hogy a cégünknél majdnem minden mühelyben dolgozó alkalmazott, dolgozik egyben a villás targoncával (Gabelstapler) , s nem tudtam, hogy ez külön szakma! Erre ugyanis csak egy vezetői enegdély kell (egy külön vizsga) és kész, ahogy a gépkocsira. Viszont most már tudom, hogy ez is egy szakma.zigeuner írta: Olvasd el, mielőtt kérdezel. Leírta mi a munkája.
Csak egyszerűbb kritizálni, mint olvasni? Vagy nem megy a német???
(Noha, nem vagyok teljesen arról meggyőződve, hogy
a "targonca vezető" az szakmásitott foglalkozás!)
DCT
- zigeuner
- Nem elérhető
- Premium Member
- Köszönetek: 169
a "targonca vezető" az szakmásitott foglalkozás!)
Mondanám, ma már igen csak az. Főleg itt németben. Annak idején az NDK-ban még elég volt egy két hetes tanfolyam, játszva megcsináltam, 1980-ban. De a mai viszonyok között már sokkal többet követelnek. Itt kerül újra képbe a"logisztika", amit itt már egyszer kiveséztünk. Már régen nem csak a targoncáról szól ez a papírocska sem.
Jelöld ki a négyzetet a téma követéséhez.
Megjegyzés: BBcode és szmájlik is használhatók.