Munkaerőközvetítő nélkül

Több
12 éve 9 hónapja #13872 Írta: kriemhild
kriemhild válaszolt a következő témában: Munkaerőközvetítő nélkül

Itt olvasható, hogy mi a Logistiker/In:
berufenet.arbeitsagentur.de/berufe/start...fession&prof-id=7538
A Logisztikus, az aki a munkát elemzi, szétbontja, analyzálja, nem az aki szerel vagy végrehajt!
Pont az a cél, hogy a leggazdaságosabban, hogyan müködik egy termék elöállitása!

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 9 hónapja #13879 Írta: sleepygti
sleepygti válaszolt a következő témában: Munkaerőközvetítő nélkül

Értem. Ezek szerint a grafikusnak mindegy, hogy eddig képregényillusztrációkat csinált vagy karfiolokat rajzolt bármikor befogható pl egy autó motorjának és hajtásláncának a működését bemutató pontos térbeli grafika elkészítésének feladatára. Akkor a grafikusok igazi zsenik akik szakmájukon belüli szakterületre való tekintet nélkül értenek mindenhez. Azt hiszem pályát tévesztettem...

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
12 éve 9 hónapja #13887 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Munkaerőközvetítő nélkül

kriemhild írta: Igen! Nem az a probléma, hogy kinek milyem magyar papirja végzettsége van, hanem az, hogy a magyar technologia a némethez képest a középkorban van. A munkaadót nem az érdekli, hogy idejön valaki nyelvtudás stb. nélkül, hanem CSAK az a fontos, hogy arra a munkára azonnal oda lehet állitani vagy minden magyarázgatás nélkül, betanulás nélkül. Ez jelenti itt a szakismeretet! nem az, hogy összekötekedünk mindenkivel és bezzegkedünk, hogy ezt mi is tudjuk! Aztán csak nem müködik a müvünk..!

Pontosan erről veszéltem! Nekem horzsolásom sincs a logisztikai munkról, s csak elemzetem az meglevő információk alapján! Szerintem keressen ahol csak tud, de a cégek annyira különböznek egymástól hogy nem tudom hol lehet ilyen "jolly-joker" szakmában elhelyezkedni további szakirányú képzés nélkül! Most már tehát csak egy olyan céget kell találnia, aki ezt mégis megteszi, vagy olyan munkaadó kell, aki azonos területen tevékeny, mint ahol a munkavállaló eddig logisztikát végzett!
;)

DCT

Több
12 éve 9 hónapja - 12 éve 9 hónapja #13900 Írta: bosi
bosi válaszolt a következő témában: Munkaerőközvetítő nélkül

Sziasztok!
Egy munkaerő kölcsönző cég (von Caprivi) küldött email-ben egy szerződésmintát, mert talált a számomra egy állást, de mivel olyan szinten még nincs a nyelvtudásom, hogy ezt megértsem, időm pedig hogy 13 oldalnyi szöveget kiszótárazzak -nincs.
Az előzetes telefonbeszélgetéseken elhangzottak alapján a kölcsönadó cég rám nem terhel semmiféle anyagi követelést a közvetítésért, mindent a leendő munkaadóval rendez. Szerintetek ez igaz?
Köszönöm segítségeteket.

Több
12 éve 9 hónapja #13917 Írta: nerir
nerir válaszolt a következő témában: Munkaerőközvetítő nélkül

Ha jót akarsz magadnak akkor a von Caprivi céghez ne menj el dolgozni. A saját tanulságos esetem a következő- én is megkaptam a 14 oldalt - igaz középfokú nyelvvizsgám van de a jogi nyelvezetet én sem értettem meg. Szabályosan nekik magyarul is kellene küldeni mert a munkatársaik is magyarok. ill. a kapcsolattartód magyar lesz. Nem küldik magyarul és nem tudod pontosan mit irsz alá. Én most jöttem haza felmondtam azonnali hatállyal.Sem a költségeimet sem a fizetésemet nem kaptam meg, három hetet töltöttem kint a Caprivi által szerzett munkahelyen és szállodákban. Olyan borzalmakat éltem meg, hogy ha nem velem történik nem hiszem el. Egy dolgozó ott kint csak Zeitarbeiter lehet elmész egy helyre és 3-4 hét de lehet , hogy kevesebb mehetsz a másikra. Egyik szállásról a másikra Nekem 3 hét alatt 5 szállásom volt, rosszabbnál rosszabbak. A legjobb az volt ahová csak az eső esett be mert nem esett minden nap. Nem akarom tovább részletezni de itt nem ember az ember csak munkaeszköz és egy darab tárgy akivel mindent meg lehet csinálni. Kinnt voltam az utcán az utolsó napokban nagy bőröndel szállás meg sehol minus 9 fokban...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: bosi

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
12 éve 9 hónapja #13919 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Munkaerőközvetítő nélkül

bosi írta: Egy munkaerő kölcsönző cég (von Caprivi) küldött email-ben egy szerződésmintát, mert talált a számomra egy állást, de mivel olyan szinten még nincs a nyelvtudásom, hogy ezt megértsem, időm pedig hogy 13 oldalnyi szöveget kiszótárazzak -nincs.
....Szerintetek ez igaz?

Ha nincs időd, akkor tök mindegy, nem?! :angry:
Most mit vársz tőlünk?

DCT