Munkaerőközvetítő nélkül
- kriemhild
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 20
berufenet.arbeitsagentur.de/berufe/start...fession&prof-id=7538
A Logisztikus, az aki a munkát elemzi, szétbontja, analyzálja, nem az aki szerel vagy végrehajt!
Pont az a cél, hogy a leggazdaságosabban, hogyan müködik egy termék elöállitása!
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- sleepygti
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 38
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
kriemhild írta: Igen! Nem az a probléma, hogy kinek milyem magyar papirja végzettsége van, hanem az, hogy a magyar technologia a némethez képest a középkorban van. A munkaadót nem az érdekli, hogy idejön valaki nyelvtudás stb. nélkül, hanem CSAK az a fontos, hogy arra a munkára azonnal oda lehet állitani vagy minden magyarázgatás nélkül, betanulás nélkül. Ez jelenti itt a szakismeretet! nem az, hogy összekötekedünk mindenkivel és bezzegkedünk, hogy ezt mi is tudjuk! Aztán csak nem müködik a müvünk..!
Pontosan erről veszéltem! Nekem horzsolásom sincs a logisztikai munkról, s csak elemzetem az meglevő információk alapján! Szerintem keressen ahol csak tud, de a cégek annyira különböznek egymástól hogy nem tudom hol lehet ilyen "jolly-joker" szakmában elhelyezkedni további szakirányú képzés nélkül! Most már tehát csak egy olyan céget kell találnia, aki ezt mégis megteszi, vagy olyan munkaadó kell, aki azonos területen tevékeny, mint ahol a munkavállaló eddig logisztikát végzett!
DCT
- bosi
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 1
Egy munkaerő kölcsönző cég (von Caprivi) küldött email-ben egy szerződésmintát, mert talált a számomra egy állást, de mivel olyan szinten még nincs a nyelvtudásom, hogy ezt megértsem, időm pedig hogy 13 oldalnyi szöveget kiszótárazzak -nincs.
Az előzetes telefonbeszélgetéseken elhangzottak alapján a kölcsönadó cég rám nem terhel semmiféle anyagi követelést a közvetítésért, mindent a leendő munkaadóval rendez. Szerintetek ez igaz?
Köszönöm segítségeteket.
- nerir
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 6
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
bosi írta: Egy munkaerő kölcsönző cég (von Caprivi) küldött email-ben egy szerződésmintát, mert talált a számomra egy állást, de mivel olyan szinten még nincs a nyelvtudásom, hogy ezt megértsem, időm pedig hogy 13 oldalnyi szöveget kiszótárazzak -nincs.
....Szerintetek ez igaz?
Ha nincs időd, akkor tök mindegy, nem?!
Most mit vársz tőlünk?
DCT