Munkaerőközvetítő nélkül

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
12 éve 9 hónapja #13921 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Munkaerőközvetítő nélkül

nerir írta: .... Egy dolgozó ott kint csak Zeitarbeiter lehet elmész egy helyre és 3-4 hét de lehet , hogy kevesebb mehetsz a másikra. Egyik szállásról a másikra Nekem 3 hét alatt 5 szállásom volt, rosszabbnál rosszabbak. A legjobb az volt ahová csak az eső esett be mert nem esett minden nap. Nem akarom tovább részletezni de itt nem ember az ember csak munkaeszköz és egy darab tárgy akivel mindent meg lehet csinálni. Kinnt voltam az utcán az utolsó napokban nagy bőröndel szállás meg sehol minus 9 fokban...

Egy pár megjegyzés:
1/ Ha kilépsz, tehát azonnal felmondasz, a kötelező felmondási idő letöltése nélkül, akkor ez törvénytelen, s örülhetsz, hogy nem perel be a munkaadó, mert esetleg valamilyen munkákat felvállalt és miattad nem tud teljesíteni!
2/ A Zeitarbeiter-nek pontosan ez és ilyen a dolga! Nem tudom elképzelni sem, hogy mire számítottál?! 25 fokra felfűtött irodában, felmeztelen lányok fözzenek neked egésznap brazil kávét?
3/ Az ember minden munkahelyen csak "munkaeszköz". Képzeld, engem is piszkosul kihasznál a munkaadóm és le kell dolgoznom (nettó) az egész napi munkaidőmet!

(A rohadék, ez is azt hiszi, hogy gép vagyok, s a 7:15-ből, 7 órát dolgoznom is kell, nem elég hogy korán kelek és még be is megyek......!)
:laugh: :woohoo:
4/ A nagy bőrönd az a tied volt, ezt senkinek nem róhatod fel. Hogy nem volt szállásod az meg a Te hibád volt, mert felmondtál!

Adjon szállást a munkadó akinél megtagadtad a munkát? Egyébként ha nem voltál bejelentve akkor ne csodálkozz, hogy se pénz se semmi! Alapvetően az egészet magadnak köszönheted, de azárt rám ne haragudj meg! Valóban jobb ha Mo.-on keresel valamilyen minimálbéres foglalkoztatási terápiát! Ott lehet aztán vakargatni azt amit éppen jónak tartasz!
:angry: :sick: :S

UI: ha nem volt jó a szállás, (mert elhiszem, hogy rossz volt), miért nem kerestél magadnak
olyat ami megfelelő volt. Szinte mindenhol vannak panziók, ahol az eső sem esik be!

;)

DCT

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 9 hónapja #13939 Írta: Major01
Major01 válaszolt a következő témában: Munkaerőközvetítő nélkül

Sziasztok!

Egy ideje figyelem olvasgatom az oldalt...
Az előzőhöz muszáj hozzászólnom én villanyszerelő vagyok,és volt ám olyan is hogy szállás sem volt nekünk csak az építkezésen aludtunk egy hungarocell lapon egy másik helyen pedig kint a ház kertjében szabad ég alatt.Na szóval ezzel csak azt szeretném mondani mérlegelni kell szerintem az embernek pénzt szeretne keresni vagy mit,nem mindig nyavalyogni... ;)

Több
12 éve 9 hónapja #13951 Írta: bosi
bosi válaszolt a következő témában: Munkaerőközvetítő nélkül

Köszönöm nerir hozzászólását. Igazából ilyen tapasztalatokra, tanácsokra vártam. Időközben találtam munkát Bécsben, az ottani vállalkozó be is jelentett, szállást adott, de nem tudom milyen hosszú távra tervezett velem. Egy időben több helyre jelentkeztem, és ez a von Caprivi egy csábítóbb ajánlatot adott (duplája a mostani fizetésemnek), és véleményem szerint ha van szerződés, akkor az hosszú távú, de lehet hogy jobb lesz megbecsülnöm azt ami van.

Több
12 éve 9 hónapja #13983 Írta: nerir
nerir válaszolt a következő témában: Munkaerőközvetítő nélkül

Igazad van inkább meg kell becsülni azt ami van még ha nem is olyan csábitó. Azóta a von Capriviról csak annyit, hogy a magyar fél is megszüntette vele a munkakapcsolatot, ill. egy másik német munkaközvetitövel is beszéltem- tölük több embert elcsábitott caprivi aztán mégis visszakönyörögték magukat hasonló gondok miatt amelyeket én leirtam.
Minden jót kivánok. nerir
A következő felhasználók mondtak köszönetet: bosi

• stency20
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 7 hónapja - 12 éve 7 hónapja #17700 Írta: stency20
stency20 válaszolt a következő témában: Munkaerőközvetítő nélkül

A férjem kapott egy igen vonzó ajánlatot a VON CAPRIVI nevű cégtől.
Ezen a fórumon olvastam róluk egy negatív hozzászólást.
Kérem aki ismeri vagy hallott róluk az írja meg a tapasztalatát.
Nagyon köszönöm mindenkinek!

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
12 éve 7 hónapja #17706 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Munkaerőközvetítő nélkül

Major01 írta: Sziasztok!Egy ideje figyelem olvasgatom az oldalt...
Az előzőhöz muszáj hozzászólnom én villanyszerelő vagyok,és volt ám olyan is hogy szállás sem volt nekünk csak az építkezésen aludtunk egy hungarocell lapon egy másik helyen pedig kint a ház kertjében szabad ég alatt. Na szóval ezzel csak azt szeretném mondani mérlegelni kell szerintem az embernek pénzt szeretne keresni vagy mit,nem mindig nyavalyogni... ;)

Már ne is haragudj kedves Major01, olvasom hogy azért kezded érteni a dolgokat, de ki szerezzen egy munkavállalónak szállást! Ez Mo.-on sem divat sőt, nagyon ritka! Én sem kapok szállást a munkaadómtól! Ez egy esetben gyakori: pl a hegyekeben ahol egy hotelben dolgozol mint személyzet. Nos, itt előfordulhat, hogy kapnak egyesek egy egy szobát, de azt is a legtöbbször többen lakják amolyan WG-ként ( Wohngemeinschaft) Itt előfordulhat, hogy kaját is adnak egész nap! No, de más területen......
Ezért nekem nagyon forcsán hangzik honfitársainktól, hogy "rohadt volt a szállás" meg konténer volt fűtetlenül, vagy hungarocell. Keressen a melós magának szállást! Ez nem a munkaadó dolga!

DCT