Németországi munkát keresek

• bogyo
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 5 hónapja - 12 éve 5 hónapja #20740 Írta: bogyo
bogyo válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Hello. megszeretnem kerdezni,hogy mik az eselyem ha en szemelyesen megyek ki munkat keresni Németországba pl gyorsetterembe, Burger Kingbe.

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
12 éve 5 hónapja #20742 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

bogyo írta: Hello. megszeretnem kerdezni,hogy mik az eselyem ha en szemelyesen megyek ki munkat keresni Németországba pl gyorsetterembe, Burger Kingbe.

Ha tudod a nyelvet, akkor nagy az esélyed!

DCT

• bogyo
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 5 hónapja #20746 Írta: bogyo
bogyo válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Mcdonalds is biztosit szallast? Oda is lehet menni talalomra,vagy csak elatrajz kuldes elonyben??? koszi

• tokas
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 5 hónapja - 12 éve 5 hónapja #20758 Írta: tokas
tokas válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Munkaügyben lenne szüksegem egy kis segitsegre. KIiutaztunk parommal mult 7en nemetbe, Burgauba es az a tapasztalatunk, hogy keves nemet nyelvtudassal sajnos sehova nem kellünk :( mindent meg akarok probalni mert nem akarok hazautazni. otthon egyszerüen nem vesznek fel sehova hiaba van erettsegim is. hallottam en is ezt a mcdonalds-os dolgot is...
segitseget szeretnek kerni hova menjek / hova mehetnek munkaügyben ahol nem veszik olyan szigoruan a nylvtudast. nem vagyok sikhülye hozzä de ugylatszik ez meg egy mosodaba is keves... :(

Több
12 éve 5 hónapja - 12 éve 5 hónapja #20761 Írta: lajcsi54
lajcsi54 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Úgy látom többen is munkát keresünk.nekem, és barátnőmnek is nagy szükségünk lenne rá.Itthon semmi esélyünk.21 éves vagyok, érettségin kívül semmi, kevés angol nyelv-tudással.Barátnőm szakácsnő, 19 éves kevés német nyelvtudással.Bármilyen munkát elvállalnánk, csak már tudjunk dolgozni.

• Norbi89
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 5 hónapja - 12 éve 5 hónapja #20764 Írta: Norbi89
Norbi89 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

23 éves vagyok, 4 hete tartozkodom Németben. Egyenlöre Nyelv suliba járok Boblingenbe (VHS) de minden nap délután szabad vagyok! Gyerek vigyázás, takaritás, kerti munka vagy akármi amihez nem sok német nyelvi tudás kell egyenlöre azt el tudom válalni. Esetleg Vollzeit munka is lehet abban az esetben átrakom esti kurzusra a sulit.