Németországi munkát keresek
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Ide add be a pályázatod. Biztos forrásból tudom, hogy nincs elég emberük: "IT" MUNKA kattints a "Karrier"-re. Ha lehet legalább 2 nyelven add be (angolul és németül). A munka a több telehely is van. A munka az adott "windoof" hálozati rendszer rendbetartása, működtetése. Új programmok beüzemelése. XP / WIN7 (32 és 64 bit) Van lehetőség software fejlesztésre is, amit most csak egy ember csinál, de ennél nincsenek további információim. Még ennél a >> cégnél << sem lehetetlen!mclaren18 írta: Sziasztok,Németországban keresnék informatikus állást.
Magyarországon németország legnagyobb it cégének magyar leányvállalatánál dolgzom/dolgoztam. Német ügyfeleink és német munkatársaink akikkel napi szinten kommunikálunk.Majdnem 5 éve dolgozom ennél a cégnél a német nyelvtudásom nem olyan rossz, de bőven van még mit fejleszteni.Az lenne a kérdésem hogy hogyan viszonyulnak a magyarokhoz a német munkáltatók IT vagy akár más területeken.Köszönöm,
mclaren18
DCT
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Norbeee
- Látogató
Szokásos kérdéssel fordulok én is hozzátok és szeretném a véleményét kérni mivel nem ismerem a kinti viszonyokat.
Úgy alakult, hogy kaptam egy lehetőséget Münchenben és havi 2000 Euros nettót ajánlanak. Egyedül mennék 31 éves férfiként. Próbálok eligazodni itt ki mit ír de elég kesze-kusza. Én arra saccolok, hogy ha a városhoz közel találok szállást akkor olyan 1800 Euro kell majd minden hónap végére minden kiadással együtt. Ezért szerintem ez a nettó kevés. Ki mit gondol?
Egy regionális középvezetői pozíciót kapnék meg luxusdivatszakmában. Azt gondolom, hogy reálisan 3000 nettó lenne az amit ez a pozíció ér. És akkor az ember tudna félretenni is tehát nem a semmiért hagy itt mindent.
Még annyi, hogy a lakásbérlésben tudna valaki tanácsokat adni ha nem Münchenben hanem mellette szeretnék kivenni merre érdemes? Lehetőleg 1 óránál nem több utazással.
Csak adalékként annyit, hogy az elmúlt 6 évben főleg külföldön éltem különböző helyeken szóval van rutinom de a német viszonyokról fogalmam sincs!
Köszönöm előre is!
- mclaren18
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
nagyon köszönöm az info-kat, de sajnos azt elfelejtettem leírni hogy fix területen keresnék munkát. A barátnőm nővérként dolgozik egy Bischofswiesen-i magánklinikán. Tehát nekem is ott a közelben kellene nézelődnöm. Szerencsére rendelkezem autóval, tehát ésszerű távolságok azért beleférnek
Üdv,
Gergő
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
mclaren18 írta: Szia,nagyon köszönöm az info-kat, de sajnos azt elfelejtettem leírni hogy fix területen keresnék munkát. A barátnőm nővérként dolgozik egy Bischofswiesen-i magánklinikán. Tehát nekem is ott a közelben kellene nézelődnöm. Szerencsére rendelkezem autóval, tehát ésszerű távolságok azért beleférnek
Te abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy az egész országban igény van rád! Ennek ellenére az esélyeid lényegesen csökkennek, ha területi kivánságaid vannak! Még előny: a barátnőd könnyen kap máshol is állást, mert az ő szakmája is hasonlóan keresett és gyakorlatilag az egész országban van munkalehetősége!! Az általam belinkelt cégeknél 80-90% az esélyed!
DCT
- magyaranyuka
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 21
www.linkedin.com
- bogyo
- Látogató